Ledig vecka & HOSTA

Jaaa, jag kan inte sluta hosta. Halsen och lungorna värker som fan. Ångrar mig lite nu att jag inte köpte ett par starka halstabletter eller hostmedicin, hade varit skönt att sova en hel natt, för det har jag inte gjort på ett tag. Tycka synd om mig själv, ja! Jag försöker tvinga Selim att ta hand om mig eftersom "alla andra pojkvänner" gör det. Och dessutom säger jag att "alla andras pojkvänner" ger frukost på sängen åt deras flickvänner. Har han gjort det? haha.. jag tror aldrig han har vaknat före mig men tydligen påstår han att han har gjort frukost på sängen åt mig 1 gång (WOW ;) men det underliga är att jag inte kan komma ihåg det, trots att mitt minne är i mycket bra skick. Ja, vad ska man göra åt karlarna alltså. Jag försöker uppfostra honom så gott jag kan, och är förhoppningsvis på god väg. Lite egna intiativ hade dock inte skadat.. Oj, vilken utsvävning, men fick ur mig lite frustration där!


Jag vaknade ganska tidigt imorgon, diskade upp lite disk och sen körde jag och mamma hem till hylte igen (sov i stugan). Jag hade tandläkartid 10.40, och tog bort lite tandsten. Har början till lite småhål, dock inget som behövdes lagas vilket jag är tacksam för (min plånbok med). Efter det åkte jag hem och packade ur resväskorna och genast uppkom även en megastor tvätthög! i och för sig är det ganska kul och tvätta (bara till att slänga in i maskinen) men det tradiga är ju och hänga upp den haha (lat)

Eftermiddagen så slappade jag mest och städade undan lite smått. Hade en massa nya tidningar att läsa + hills&city avsnitt som jag missat när jag var i Spanien, så jag ägnade min tid åt det. OH, gud vad skönt att vara ledig. Jag älskar det.

Efter 4 tiden så kom Frida hem till mig, hade inte sett henne på evigheter så det var helt underbart! Vi pratade och käkade middag och sen joinade även Magyar oss och vi hann med en snabbtur till torup.

Kvällen har spenderats på hawaii pizzeria (åt klubbor och drack fanta lemon för min del!) med eljesa, alhada, marie och magyar of course ♥ goa brudar, det där.

Det var min dag det, en ganska trevlig sådan! (tack vare sällskapet!). Nu ska jag försöka tvinga Selim att göra te till mig (för andra gången).

Imorgon ska jag in till stan för att träffa Elsa, för på onsdag åker hon iväg till Alanya och vi måste ses innan hon åker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0