FULL RULLE!

Just nu sitter jag och smaskar i mig jordgubbar och körsbär som jag köpte på torget tidigare idag. Gott!



Igår hade jag en jättebra dag, det var verkligen sommarkänslor i luften. Jag vaknade redan vid 10 tiden av mig själv (händer väldigt sällan och speciellt med tanke på att jag jobbade till 2 natten innan) Nåväl. Jag käkade frukost, duschade och sedan tog jag bilen till Elsa för att umgås lite! sedan gick vi in till stan i det sköna vädret och mötte Emilia och Sandra och tog oss en fika på espresso house's uteservering. Blev en chokladfrappino för mig, ganska god men väldigt mättade, orkade knappt dricka upp halva. Åkte hem en stund för att skjuta mamma till plantagen där vi handlade 4 stora påsar med jord. Det var inte det enklaste att bära dem kan jag säga, i och för sig är jag ganska klen av mig, haha. Sedan blev jag och elsa så sugna på sushi så vi köpte det och gick och satte oss i norrekatts park och käkade det på en bänk i solen! och sist men inte minst blev det (förfest) hos Emilia med ett par goa brudar & gossar, själv stack jag hem vid 12 tiden då jag hade öppning dagen efter.

Dagens jobb gick bra, gick fort som alltid när man har det passet. Det är skönt för man slipper ju de värsta ruscherna tycker jag. jaja. nog om det. Jag känner mig ganska frustrerad över en sak jobbsak också. Aja. Efter att jag har slutat gick jag en runda på stan; köpte lite saker som mamma bett mig om, växlade in lite euro till resan samt köpte en bikiniunderdel.

4 DAGAR KVAR TILL SPANIEN, och jag menar verkligen att jag can't wait! Vill bara komma bort just nu känner jag.. 3 jobbpass kvar, tagga ;)

 

Imorgon är det iallafall jag som ska börja packa, det är ett som är säkert ;) Dessutom ska vi fira Selim imorgonkväll (eftersom att alla är lediga) han fyller ju år på fredag!!

Nu är jag helt död, så nu tackar vi för idag!!!





Kommentarer
Postat av: magyar

vad mysigt det låter. Man saknar Sverige när det är sån summerfeelin at home

2010-06-02 @ 18:02:37
URL: http://krisztinatofalvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0