Departure

Imorgon åker vi! 8.30 rullar vi ned till malmös flygplats och därefter planet till soliga mallorca. Packningen är i stort sett klar, ska sitta här och slappa en stund till och sen ta en dusch (läs raka benen!) så att jag är fit for fit på beachen. Försökte tvinga selim att slinga mitt hår tidigare men han gav upp ganska fort, det blev bara en massa tovor så jag får ta med mig slingkitet och låta magyar göra det, hon gör det 1000 gånger bättre.. min utväxt är ju tyvärr ingen trevlig syn :(

idag har jag jobbat ett lååååångt pass, dagen kändes så seg, men till slut blev klockan 19.00 och jag fick äntligen gå hem. Satt dock kvar med carro och anna på McD:s uteservering och drack lite kaffe.

På min andra rast gick jag och köpte Selims födelsedagspresenter; 2 t-shirtar och ett linne i från jack&jones. Han blev glad! Grattis ännu en gång på din 24 års dag älskling..

Det blir nog sista uppdateringen har på ett tag, tvivlar på att jag kommer mova mitt ass mot en dator och uppdatera när jag är där. Men bilder och sånt kommer självklart upp på bloggen sen när vi är hemma igen! :)

CIAO!

Kommentarer
Postat av: frida

när kan du ses?

2010-06-12 @ 02:37:07
Postat av: Tobbe, | Webbdesign och mycket mer..

Tjabba tjena hallå1

Hur står det till?



Glad sommar! :D

2010-06-12 @ 03:29:47
URL: http://tobbees.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0