Chill thursday

Ursäkta mig, men finns det något bättre än att sova hur länge man vill UTAN att alarmet ringer och väcker en?! Det här ÄR och KOMMER bli den slappaste dagen på länge. Jag ligger fortfarande i min säng och gosar och har bara rest mig upp en gång för att käka korv stroganoff.. Haha, chilligt värre. Jag har rensat skrivbordet (på datorn då), lagt in en massa nya bilder, samt sorterat in alla dokument och foton i olika mappar samt slängt sånt som jag inte använder längre... Datorn är nu 1 gb lättare (inte för att det säger mig så jättemycket, men jag antar att det är bra?).

Idag är det tänkt att det ska bli min storstädningsdag (om jag klarar gå upp ur sängen any time soon menar jag), har skrivit en lååååång to-do list och förhoppningsvis kan jag kryssa för några stycken idag.. Jag måste iallafall rensa och sortera min 3 stora neccessärer med smink och dylikt, samt mina smycken..

Det är faktiskt något avslappnande att städa, man ser snabba resultat av det man gör och att det blir så himla fint efteråt. Jag tror minsann att jag börjar bli lite pedant, men det är nog bara bra för mig tror jag (så att inte latmask som bor i mig övervinner totalt menar jag!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0