birthday girl



Vill börja med att säga grattis till min lillasyster Sofia som fyller 19 år idag! GRATTIS GRATTIS!

Idag blev jag väckt av mamma, hon behövde hjälp med att gå ut med vovvarna, så det var bara till att stiga upp och gå en promenad med dem i skogen. På förmiddagen åkte vi även till Emelie (herballifecoach) och vägde oss på vågen och köpte hem lite nya shaker och vitaminer. Vi har blivit "herby"-frälsta!

På eftermiddagen så åkte jag och Selim och handlade lite ingredienser till Sosso för att hon ville baka, samt en prinsesstårta och glass. Käkade även lunch ute i solen på venezias "uteservering". Blev varsin kycklingrulle.

Vi har firat Sofia nu ikväll; med fläskfilé (som jag och Selim lagade) och tårta till efterrätt. Har legat i soffan nu och tagit det lugnt och kollat på Argentinamatchen.. var ganska spännande (även om man visste vilka som skulle vinna) med många målchanser!

Har varit en typisk slapp ledig dag, blir lite så när man är ledig "mitt i veckan". Jobbar från torsdag och sen hela helgen. Midsommar & allt, så lär det bli busy på jobbet. Men jag jobbar mitt i natten så vi kommer fortfarande fira midsommar som vanligt i stugan, dock lite lugnare bara då jag börjar 00.30 ;) Ska bli roligt att visa Selim hur en äkta svensk midsommarafton ser ut, då det är hans första. Spännande! Kameran och badkläderna hänger med i helgen iallafall, hoppas på lika fint väder som det var idag! ♥ solen

Nu ska jag gå och sätta mig på trappan och ta dagens sista cigg, borsta tänderna och sen bums i säng och mysa med min man! =)

 

argentina eller brasilien kommer ta guld i VM och portugal kommer ta bronset, vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: frida

jag hoppas ju innerligt att portugal går segrande ur vm i år! :P

2010-06-23 @ 17:19:07
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0