back to work;

10.00 var jag på plats igen på jobbet. Kändes som en evighet sen jag jobbade, men jag kom in i det ganska snabbt! Det märks verkligen att det är sommar nu, det är verkligen kokande hett och jag var svettig när jag sprang runt och plockade ihop beställningarna. Dessutom har vi avsevärt mycket mer gäster (som alltid på somrarna). Men som tur är så är man ÄNTLIGEN tillräckligt mycket med folk som jobbar, då blir allt mycket lättare. Jag slutade en timma tidigare, satt och drack lite kaffe i personalrummet innan jag gick till bilen.

Åh, jag har hittat en gratis parkering inte så jättelångt från jobbet, snacka om att jag kommer spara mycket pengar om jag slipper att betala parkeringsbiljetter. Och dessutom får jag en daglig promenad på 2X15 min, hur bra är inte det?! Tummen upp!

På vägen till bilen så såg jag att det låg en människa på gräsmattan på norra kyrkogården. Jag såg först en krycka, så min första tanke var att det var en gubbe/gumma som ramlat och slagit sig och sen inte kunde ta sig upp själv! När jag kom dit så visade det sig att det var en man, förmodligen en alkoholist då det låg ölburkar och en vinflaska jämte, men jag tyckte synd om honom, och speciellt när ingen annan verkade brydde sig (han hade säkert legat där ett tag och jag tvivlar på att någon stannat vare sig bil eller folk som passerade, en kille gick förbi och bara skrattade - idiot!) Jag försökte få kontakt med honom men han var ganska borta. Hade ingen mobiltelefon, men sen så stannade det ett par och de skulle ringa någon så jag hoppas att det löste sig på ett eller annat sätt. Sorgligt är det iallafall.

Ikväll har vi ätit lax, med grönsallad, kokta grönsaker och couscous! Det var såå gott. jag älskar lax. Nu har jag suttit och surfat på internet och försökt leta upp lite jobb till Selim, fick dessutom ett jättebra tips av min jobbarkompis Gustav idag, tack snälla! Alla tips, råd och hjälp är guldvärt.



Kommentarer
Postat av: magyar

är de där vid surfshopen du parkerar nu?

2010-06-22 @ 00:27:33
URL: http://krisztinatofalvi.blogg.se/
Postat av: JIANO

Nej, fast det är i och för sig och ganska nära. Det är en parkering typ vid örjans vall (inte riktigt då!) typ 5 min promenad från norrport `=)

2010-06-22 @ 12:06:01
URL: http://helenajohansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0