SOMMAR 2010


Gud, vad länge sen det var som jag tittade in här. Jag har gått all in och mest hängt med mina vänner (och jobbat såklart) istället för att sitta inne.. Man känner verkligen att sommaren äntligen är här, det har varit helt sjukt fint och soligt väder den senaste tiden!

Ok, här kommer iallafall lite av det jag hittat på medans jag var borta =)

♥ Torsdagen innan midsommar så var vi hemma hos Linn på förfest, sedan vidare till bull's, corner och valentine! Var 100 år sen jag var ute på Valentine, men det var en riktigt, riktigt rolig kväll! Dansade tills vi var genomsvettiga..

♥ Midsommar så jobbade jag hela helgen, tog det lugnt, käkade smörgåstårta och chillade med min familj och sedan var det busy busy på nätterna..

♥ Jag och Frida har hängt en del, kollat på vm och snackat en massa :)

♥ I måndags åkte jag och Selim till gekås.. vi lyckades t o m pricka in deras nypremiär, så vi såg blandannat kjell och morgan från tv-serien "ullared" och Anna Bergendahl.. Jag köpte inte något speciellt direkt (som vanligt...) men lite pärmar och the hills dvd-box. Selim köpte på 2 par skor.

♥ Jobbade tis-fre (=varmt!) på onsdagen träffade jag tjejerna. Vi käkade kinamat på blue thai och sen satt vi ute och pratade bort ett par timmar.

♥ Torsdag, Spontan utgång till fiesta (tylösand!). Fy, faaaaaaan, vilket ställe, kändes som att man var utomlands (i klass med alanya) Jag hade jätteroligt, men stack hem vid 2 för att jag skulle jobba dagen efter.

♥ I fredags så var det förfest hos Emilia/Karin, stack in till stan med carro, emilia, gustav och selim. Nykter utgång för mig, då jag körde, men var ändå hemma vid 5 på morgonen! Som det kan gå...

♥ .. och igår! vaknade 11, in till stan och kollade i affärerna lite och träffa magyar =) vi käkade pasta och sedan tog vi bilen och åkte ut till stugan igen för att bada i brottet. Spenderade eftermiddagen där med magyar (ofc), alhada, elle marie, linda, selim och hans vänner.  På kvällen gick jag, selim, sosso och amanda på Eclipse, den var såååååå bra (bättre än de första filmerna!)

Och idag; söndag! Jag njöt av min sovmorgon och steg up vid 11. Sedan åkte jag, sosso och selim hem till hylte igen. Stannade förbi hemmakväll och hyrde filmer och köpte godis. Nu ska vi börja laga maten; det blir tacopaj med grönsallad! Ska bara passa på att ta det riiiiiiiiiiktigt lugnt och slappa =)

Ska definitivt bli bättre på att uppdatera, men det händer hela tiden så mycket, inget slår Halmstad på sommaren!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0