the break

Hela 10 dagar sen jag uppdaterade, helt otroligt seg är vad jag är.. har helt enkelt haft annat för mig, och varje gång jag har tänkt blogga så har det bara runnit ut i sanden och jag kommer inte på någonting att skriva om. Nåväl.

Det som har hänt senast är att min mobil har blivit stulen en lördagnatt när jag jobbade. Det är någon/några som har smittit in i våra personalutrymmen, och sen hade antagligen inte dörren varit stängd till omlädningsrummet (som har kodlås). Så jag har ingen mobil förtillfället, så att mina nära & kära vet det. DESSUTOM så har den idioten som snott min mobil roat sig och ringt runt till mina kontaker och fulat sig, alltså, palla, jävla lowlifers är vad ni är. Att ni inte har något bättre för er liksom. Hoppas ni hade "kul" den lilla stund ni hade med min mobil, nu är den iallafall spärrad. Idioter.


Annars rullar livet vidare, har jobbat på som vanligt, men nu har jag faktiskt långledigt fram tills fredag. Känns ganska skönt, det är bra att bara vara ledig & vila upp sig lite. Imorgon börjar Selims skola igen, och dessutom ska jag till tandläkaren (bläää, ska laga hål).

Det var iallafall en snabb "catching up", ska bättra mig, i promise!




underbar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0