long time no see

har haft en jättejobbig vecka, därav den dåliga uppdateringen.. usch, ska verkligen bli skönt att lägga den veckan bakom sig!!!!

Lite som har hänt!

- Varit på bio & sett "Farsan"! Den var jätterolig faktiskt, och kul att Selim förstår det mesta nu när vi tittar på svenska filmer.

- Hittat en turkisk/arabisk matlivs där vi köpte hem sucuk, turkisk vitost, marmelad, ayran, bröd, lahmacun, kebab osv osv :) det kändes faktiskt lite som man var hemma i turkiet och gick in på en market.. sån skön känsla var det! Saknar migros faktiskt, även om vi fick bära våra kassar upp för den jobbiga backen.. haha, men det var det värt! Nu snackar jag Alanya IGEN, saknar det såååå!

- Jobbat 5 dagar varav en natt (blä på det) motivationen & inspirationen har ju som sagt inte varit på topp när det kommer till jobbfronten, hoppas att det blir bättre efter min långledighet!

Igår var det ju alla ♥ dag, kan inte säga att vi "firade" speciellt mycket, var hemma & spelade tv-spel hela kvällen! haha, romantiskt eller hur ;) Men i lördags var vi iallafall och åt pizza på capri och tog en fika på roberth's så man kan väl säga att vi firade då!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0