helgen

guuud, jag hatar att vakna dagen efter man druckit.. när klockan var halv 11 pallrade jag mig upp iallafall, men gick till soffan istället. tog igen lite avsnitt av gossip girl som jag missat. annars har jag verkligen inte gjort ett piss idag.. lite tråkigt faktiskt, men jag får väl skylla mig själv!? :)

har varit ledig både igår och idag. efter jobbet i fredags så tog jag bussen hem till hylte. mamma och vovvarna mötte mig vid busshållsplatsen och så gick vi hem och käkade kycklingsallad med vitlöksbröd. sedan satt vi och pratade om det senaste som hänt och sen gick vi och la oss i soffan och åt choklad. det var verkligen sååå skönt att bara komma hem och inte göra något alls efter en jobbig arbetsvecka.

i lördags åkte jag till systembolaget och var i hylte hela eftermiddag innan jag tog bilen in till stan. hämtade elsa när hon slutat jobba och så började vi fixa iordning oss. det var nämligen dags för julfest hemma hos emilia. det var en trevlig kväll, stack hem någongång vid 2 tiden.

nåjaaaaaa nu måste jag faktiskt slita mig ifrån datorn. ska röja upp här hemma, diska och ta ett snabbt tag med dammsugaren. ikväll blir det en riktigt slappekväll; äta pizza och jag tror att jag ska gå ner till hemmakväll och köpa mig lite lösgodis..


Ha en trevlig söndagskväll :)  (nästa vecka börjar jag min stängningsvecka.. blä!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0