en dag med magyar

Jag hämtade upp magyar runt 12 tiden med skabbet och sedan blev det en tur in till Halmstad! Som alltid med magyar har vi typ tusen saker att prata samt flabba åt. Det räcker ju att man hör någon på gatan skratta, ja, då är vi också igång. Tur är att vi är glada jävlar ändå, för om ett skratt förlänger livet kommer vi definitivt bli över 100 år.

Vi gick runt i lite affärer, där både jag och magyar shoppade upp oss med lite vårkläder (color självklart vad annars?) Magyar köpte x antal färggladda plagg och jag köpte två skitsnygga linnen.. Får ta och fota dem då jag inte kan stjäla bilder från gina tricots hemsida haha.

Sedan satte vi oss på espresso house, käkade varsin grillad macka och kedjerökade som vi brukar att göra när vi är i stan. Satt och snackade  om bla gamla minnen från 2007 från våra alanyaresor, som den gången när X1 packade X2 väska och satte den utanför hotellrummet och när X2 tappade sina trosor (ja inte de som X2 hade på sig utan de som låg i handbagaget (??) i avgångshallen på Antalyas flygplats. Haha, ja herregud.

Och ja, ina är X1 och jag är X2.. Vi är inte rädda för att skämma ut oss själva, samt varandra och även andra offer som kommer i vår väg ( tex när Selim spiller ner sina byxor med vatten på comca haha)




En annan rolig liten story från Alanya förra året är Inas möte med turkungen. Vi bodde ju i en lägenhet där de hade pool innanför området (man gick ner för en backe och några trappor för att komma till poolen) Jag och Selim var i lägenheten medans magyar bestämde sig för att gå ner och plaska lite. Poolen var förövrigt nästan alltid tom, men denna dagen var inte magyar allt för lyckligt lottad ;)

Det satt nämligen en turkunge där på kanske ca 8 år. Ja, och de flesta vet ju hur turkarna kan glo och tänk er då en liten unge som (antagligen) för första gången ser en halvnaken brud (aka magyar) Han sitter helt enkelt på en liten stubbe och glor och lilla magyar tycker det är lite obehagligt när han följer henne med blicken. Dessutom flyttar han position så att han kan se henne bra (aka alla vinklar HAHA). Magyar lilla tjejan på 19 år springer upp för trapporna och in till lägenheten till oss.

- DET ÄR EN UNGE VID POOLEN SOM GLOR ASMYCKET. (scarrii)

Det är väl ca 100 m till poolen inkl backen o trapporna, så jag öppnar dörren för att se om jag ser honom. Då står han ca en halv meter från dörren när jag öppnat. HAHA, jag blev ju lite skämd och slår igen dörren.

FÖRHELVETE han står där ute xD (komiskt att jag o magyar blir rädda för en liten turkungen men de va faktiskt lite grudge feelinK a la turk)

Jag går in i mitt sovrum, lite chocktillstånd sådär, drar gardinerna åt sidan och DÄR STÅR HAN IGEN, en halvmeter från fönstret och glor in. HE IS EVERYWHERE.

Det slutade med att Selim gick gå ut och säga till ungen så sen stack han.
Jag vet, det kanske inte låter så scary men det var det. faktiskt.

Sen så kanske jag och magyar är lite udda också, att springa ute på natten ensamma i alanya är la inga problem även om turkarna frågar både det ena det andra (Castle triiiip, sightseeing med turkbil jaovisst) Eller varför inte lite ecstasy på stranden? Eller när en turk på typ 40 går efter oss mitt i natten och undrar om vi vill se hans sk "turkish dick" Men när det kommer till turkungar och de hemlösa katterna som bodde i trapporna ner till centrum. DÅ JÄVLAR va vi som två små rädda glin!


Får nog lägga till en kategori på bloggen, "moments from Alanya" för de finns det gott om! =)



Nu blev det ett jäla inlägg, får la ta och runda av lite.. Snart ska jag hämta upp ina och så ska vi ner och köpa lite kebab och cigg och sedan blir det kortspel för hela slanten! Det har ju visat sig att jag är bättre på hemmaplan när det kommer till STRESS.

SÅ magyar, be prepared


- JIANO

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahahaha! Jag hade dött om det var jag som blev jagad utav ungen :/

Vi har faktiskt en liknande historia! Vi hade käkat på McDonald's och stod och vinkade in en taxi när det kom fram en liten pojke och ville att vi skulle köpa armband av honom. Vi viftade ju självklart bara bort den lille pojken och fortsätter vinka efter taxibilar. Jag vänder mig sedan om för att kolla om ungen är kvar, och där står den lille krabaten och gör väldigt konstiga rörelser med sina armar, pupillerna har han rullat bak i huvudet så det är bara ögonvitan som syns! Jag säger då till Madde & Emma, "jag tror att han skickar demoner efter oss nu" varav ungen bara ruskar till på huvudet, blir helt normal och bara går därifrån. Man kan ju undra vad den lille stackaren gick på egentligen?! hehe

2009-03-13 @ 23:36:36
URL: http://annfor.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha, läskig turkunge! =D de är lite speciella allt..

2009-03-14 @ 13:53:58
URL: http://helenajohansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0