Midsommarafton

Har jobbat på dagen, dock bara 3 timmar så man hann bara gå dit och sen var man hemma igen. Ungefär. Jaja, kan vara ganska skönt att vara "ledig" på midsommarafton även om jag inte hade några direkta planer. Har iallafall haft en liten midsommarmiddag här hemma med sill, janssons frestelse, gräddfil, köttbullar och sallad.

Blev såklart jordgubbar till efterätt med vaniljglass och chokladsås! Jag och mamma ligger nu och tittar på tv:n i stugan, medans regnet öser ner utanför. Sosso och de andra har gått ner till midsommarstången där lotterna och det där är men pallade inte följa med. Så nu ligger vi här och slöar! Saknar Alanya, hade gjort mycket för att vara nere där och fira midsommar med pojkvän och mina homies. Jaja... Blir antingen 25 eller 26 juli som jag (eller rättare sagt vi) åker ner. Marthe och Idris gifter sig den 25 juli så hade varit kul att komma till deras bröllop och så. Dock är det dyrare att åka den 25 än 26, gaaaah. Men det löser sig alltid! Typiskt mig att börja vela över allt och inget, men sån är jag!
Kommer nog på något bra....

Imorgon ska jag jobba hela dagen lång, 9.30-19.00 så kom in och käka lite bakismat hos mig :)


Kommentarer
Postat av: frida

kom den 25! vem är de du ska åka med?

2009-06-21 @ 16:17:15
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaaa, blir antingen 25 eller 26 :) mamma och syrran ska ner en vecka, så får se hur jag jobbar i början av augusti om jag ska komma 1 eller 2 veckor!

2009-06-21 @ 18:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0