Lugn måndag.. NOT!

Bion igår var jättebra, Ä L S K A R att gå på bio.. Mitt bästa biominne var LÄTT när jag och Ina såg click, den var superbra, men även lite sorglig (både satt och lipade och skrattade omvartannat) och ja, Ina, vi ska lätt se Bruno! Så tar vi en öl efter det, så blir det redig magyar&swensK feeling haha!

Idag har jag hoppat in och jobbat extra. Och fyfan vad mycket folk det var idag. Jobbade non stop från 12-18 (skulle egentligen jobbat till 17 men det var svinmycket folk - KONSTANT!) Så det var skönt att sluta efter den stressdagen ;)

Imorgon är jag ledig (såvitt jag vet??) imorgon åker sosso, pappa och malte hem och jag, mamma och moses stannar nog till fredag. Måste hem och packa ju (5 dagar kvar, jag räknar, ja!)´
Blir nog sushi imorgonkväll om jag känner mamma rätt ;)

Usch, jag är riktigt stressad nuförtiden.. Eller stressad och stressad, känner mig otroligt trött och tung i kroppen. Har konstant träningsvärk (?). Bra, slipper jag ut o springa i skogen, donken är fan som ett träningspass (dock så krävs det ju att man inte käkar där varje dag höhö)

inte mycket annat att tillägga. Ska väl snart sova snart antar jag.

Kommentarer
Postat av: frida

jag räknar också dagarna askim! har massa att berätta för dej, både bra å dåligt för min del

2009-07-21 @ 03:58:18
URL: http://[email protected]
Postat av: Jian!

saknar diiig askim! Snart ses vi, skål på det! Får vi snacka om allt som hänt

2009-07-21 @ 16:10:42
URL: http://helenajohansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0