Just do it

Sitter och myser framför the hills nu. The hills är nog den bästa tvserien som finns (the city är också gushii!) Jag har fått hem pappren från migrationsverket, ska skicka tillbaka dem (ifyllda såklart) inom 4 veckor. Får göra det direkt efter att jag kommit hem från Turkiet, för måste framkalla lite foton osv osv... Mycket som ska fixas, men kul att det händer något! Har en känsla av att allt kommer ordna sig och bli mycket braaaaaa =)

Ikväll ska vi tydligen grilla med våra grannar som bor på samma gata som oss. Annars blir det en lugn kväll fram till 00 då mitt nattpass börjar. Hoppas att de 4 timmarna går snabbt för är riktigt trött på det nu, vill att tiden ska gå fort så vi kan åka :) 2 pass 2 go, det ska jag klara sen är det semeeeeeeeeeeeeeeeeester!

och löning på fredag, det är ju inte helt fel heller!!


/Helena

Kommentarer
Postat av: Lina

ska han flytta hit din kille eller ska du flytta dit , har inte fattat det riktigt ? kram gamla grannen

2009-07-22 @ 20:21:58
Postat av: Helena

Nej, det är ett 2 årigt uppehållstillstånd för att han ska kunna komma till Sverige. Turkarna får inte resa till Sverige utan att de har visum eller uppehållstillstånd, så det är en himla massa krångel med papper och sånt. Ett vanligt turistvisum gäller 3 mån och det är nästan ännu krångligare att fixa det (mer pappersjobb) så tyckte att det var bättre att vi tog uppehållstillsåndet! Det ska ta max 6 mån innan man får svaret (senast 30 dec) men det brukar ta runt 3-4 mån innan man får svar! Så hoppas att han kan komma till hösten om han inte får avslag då :)

2009-07-22 @ 22:51:09
URL: http://helenajohansson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0