friiiiiiiiiiiiiiiiiday babyyy

Helluuuuuuuuuuuuu på er!!

Jag har jobbat 10 timmar idag trodde knappt att jag skulle överleva men det gjorde jag ;) (haha typiskt mig). Har käkat mat idag på jobbet också i och med att jag jobbade ett sånt långt pass. Har tryckt i mig litervis med sprite, 2 cheeseburgare, kaffecool och en marängsviss. Men gushi var det! Har fan ont i hela kroppen nu, imorgon ska jag bara jobba 3 timmar sen är jag ledig ett par dagar, ska bli jätteskönt. Har dock inget speciellt inplanerat, men ska gå på harry potter på söndag kväll med Sosso + hennes kompisar. Jag ÄLSKAR harry potter (okej, inget slår böckerna, men filmerna funkar ju också!). Det är så mysigt att gå på bio, ska börja göra det lite oftare. Går många bra filmer nu med verkar det som, skulle gärna vilja se Bruno. Skrattade så jag grät när jag såg borat, så hoppas att den är minst lika rolig!

Fick mina två klänningar idag från Asos. De passade som tur var! Den svarta var sexxi madda fakka klänning (magyar fattar) och den rosa var mer innocent barbie princess typ..But i like them! nu har jag så många klännigar att jag kan bada i dem ;) but that won't stop me. Ska fan byta kläder 3 gånger varje dag när jag är i Alanya; strandclothes, dinnerclothes och sen PARTYclothes.. mahahha.

Och jag vill ha mer skooooooooor. Är nästan besatt asså. Det blir ju inte bättre av att man läser massa blogger heller med snygga sexxi madda fakka skor (gillar det ordet!)

Nu är det bara en vecka kvar till Turkiet... ska tigga lite pengar av mamma (får inte lön förrens den 25!). MÅSTE iallafall ha en ny bikini och ett par solglasögon, för mina är spårlöst borta (??). Skulle vilja köpa skor också men tvivlar på att mamma sponsrar till det :p ocn en PARFYM och NYA UNDERKLÄDER OMAJJJJJJJJJJJJJ. Blir galen. Hade lätt kunnat shoppa för sexsiffriga belopp på en dag om jag hade haft råd (A) en pank shopaholic, that's me...

Jaja, nu ska jag gå och läsa min bok (åhhhhhhhh vill köpa en massa bra böcker också..... ehh okej jian stop it föfan)
Har ju jobbat i glassbo ett par dagar denna veckan så har läst ut typ 4 böcker, mahaha. Finns inte så mycket annat där att göra menar jag..


Nighty babes.

Kommentarer
Postat av: frida

nice att klänningarna va så bra, för dom ska jag låna bara så du vet om de ;) du har ju lite kläder kvar hos mej här nere i alanya. å tänk snart kommer du! JIPPIIE!! har du sett min pappa nåt i glassbo då? han är ju där hantverket är :D du får hälsa han isf! PUSS på dej askim!

2009-07-18 @ 03:02:34
URL: http://fridaingvarsson.blogg.se/
Postat av: magyar

ska vi se bruno eller? ;)

2009-07-19 @ 23:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0