Another day

Och för att börja inlägget.. Jag har upptäckt en jättebra sak på youtube! Om man söker på en artist kommer det upp olika spellistor. Igår sökte jag jag på Lil wayne och fick upp en spellista med 50 låtar. Helbra, om man inte har nedladdningsprogram (dvs inte orkat skaffa ännu). Jag går ju alltid över till ungraren som bor några meter bort och fyller på ipoden med nya låtar där. Tur att vi har samma musiksmak! Jaja, nog om det!

Har varit lite seg med uppdaterandet, men det är väl mest för att det inte har hänt så där jättemycket. Var ute en sväng med Ina, det var ju höjdpunkten av gårdagen ;) Är så tråkigt när man inte jobbar, vill jobba.. CALL ME PLEASE!

Har beställt en klänning och ett par skor från asos. Deras frakt ligger på 10 kr oavsett hur mycket man köper these days!



Jag citerar Ina.. "I'm so Carrie" Den videon borde lätt upp på bloggen ;)


ur ett annat perspektiv

En annan sak jag funderade på igår och som jag även tog upp med magyar. Varför gå på en kille som är upptagen (om man vet om att han är upptagen)? Visst ,egentligen är det ju killen som har "ansvaret" i och med att det är han som är i ett förhållande och yada yada men still!

Varför äta någon annans rester (och som Ina tilläggde "Det är ju inte ens rester (haha)" när det finns sååååååå mycket ANDRA killar som är tillgängliga (och heta). Samma sak gäller med kompisar ex. Off limit.
Jag försöker inte på något försvarar killar som är otrogna eller flörtar med andra när det är i ett förhållande. För det tycker jag är HELT FEL! 
Jag syftade mest på tjejer som flörtar/går på/whatever med killar när de vet att de är upptagna.  

Ja, vi lär nog alla få vad vi förtjänar tillslut. Både på gott och ont.
Karma is a bitch ;)



- Helena

Kommentarer
Postat av: frida

guuud vilken fin klänning, :)

2009-02-04 @ 16:49:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0