Live your life

Har varit en väldigt bra idag, mycket tack vare solen (fan, vad jag tjatar om det, men de är typ mitt och magyars liv) Man blir så glad. Har dessutom hört att det skulle bli ännu varmare imorgon, passar perfekt. Jag ska nämligen in till stan och träffar Magyar. Blir lite shoppande (för hennes del, så jag är ett brooke ass) och sedan lägga oss i en park alternativt sätta oss någonstans, låta käftarna gå i ett och kedjeröka..
AH livet

Sedan imorgon kväll, LÖRDAG, alltså
så blir det typ lite "utgång" till typ morfars alt bulls först och sedan får man se om man drar vidare. Iallafall blir ett litet gäng förhoppningsvis..  (paui bjöd med mig, blir nog hon, + hennes bf o deras kött, tina osv osv?, har inte så stor koll) SOFIE N och P, tror ni läser min blogg, riiiing om ni vill hänger med, hade vart kul! Desto fler desto bättre aiight... Även Magyis o Tomi. JA KORT SAGT BARA holla om ni ska med.. Gah... ja, ni fattar, nu är jag done med mitt info. Den som vill henkar helt enkelt, då ses vi ute?! =)

Flummmmmmmmmmmmm....

Jag blir alltid så glad när jag ser att jag har en "friend request" på facebook (Ja, jag är facebooknörd och JA, det ska vara på engelska)

Dock är det alltid så tråkigt när det bara är turkar man aldrig träffat/känner.. Det räcker att ha en turk, det räcker o blir över ;) ett under att man orkar med människan  älsklingen ibland, okej, kanske inte kommer från rätt person då jag säkert är rätt jobbig (aka bitchy). tur att vi har varandra då and i loooooooooooooooooove him :) ♥


För att sammanfatta detta blogginlägget (då allt är flum)
solen, my life, magyar cominKK, utgång följ med, jag älskar min pojkvän (okej, fästman egenligen, men jag lider redan av 20 års kris så varför göra det värre ;)
SLUT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0