Day a la workin' n Halmstad

Idag var det en sån dag där sängen var riiiiiiiktigt gosig (tror helt seriöst jag snoozade 7 gånger) I didnt want to go up om man säger så! Men en strålande dag väntade, jag hämtade upp min kompanjon Magyar vid 1 tiden, och sedan fick hon köra lilla skabbet, gick ju galant, in till stan för jag var lite nerviis och skulle läsa igenom mina mcD böcker!




  

Inne i stan skildes vi åt för att utföra business, jag stack till McDonalds och blev upplärd i kassan, vilket var jätteroligt. Svårt i början såklart då man är ganska seg men det ska nog förbättras. Iallafall var där mellan 14-17 och timmarna flög iväg. Man hade ju alltid något att göra, i likey! Så kom in och köp en cheesburgare eller hamburgare av mig (de är lättast att hitta på skärmen HAHA) de dagar jag jobbar!

Sedan så mötte Magyar upp mig igen och vi gick till gina där jag köpte ett par jeans (ljusa, slitna)Förjävla tajta och långa men jag vet ju hur mycket de töjer sig så de kommer sitta perfa snart! Sedan stack vi till lilla torg och käkade glass innan det var dags för hemfärd till lilla hylte igen.

Vår favoritsysselsättning i bilen är lätt att sjunga (högt ska det vara) samt lite shakande. Har en video där vi sjunger med i Akon (tappade kameran både en och 4 gånger, samt magyar fick skrattanfall i rondellen) Kan det vara något av intresse eller!? Haha, får höra om vi ska göra en PUBLIC utskämning, som Magyar skulle sagt; på bloggen!  ;)


Har även hunnit med och laga lite medda till familjen, flygande Jacob. Börjar bli riktigt skillad på det här ju.

SÅÅÅÅ

Nu har jag en ny tidning, samt att desperete går på TV, SAMT att (förhoppningsvis) det nya Hills avsnittet har kommit ut
Så får kiiila vidare..


Puss och kram HEJDÅ




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0