Dålig update

Har varit dåligt med uppdatering idag på bloggen helt enkelt för att jag inte haft (allt för) mycket att göra. Blir så ibland!
Morgonen började dock med ett "härligt" tandläkarbesök där jag drog ut en av mina visdomständer.

Hade kunnat skriva en liten story för Magyar då hon lider av en liden skräck (hon skrämde även upp mig dagen innan jag skulle dit haha) men tror jag skippar det ;)
Eller..?

De fick "skruva" ut tanden då den inte växt ut helt (mycket skum känsla) och sen dra ut köttet, fiifan. Ont gjorde det inte, men kändes bra skumt. Dock har det gjort ont  efteråt när bedövningen släppte, hela dagen, typ som man fått ett getingstick i käften,  men efter panodilen så kändes det lite bättre!

Efter tandläkarbesöket (7,40, jävla omänsklig tid) gick jag hem och sov ett par timmar till och drömde skitskumt. Bland annat att jag och Ina körde på en strand med massa vilda djur samt peoples och sen så började solen bli större och större (precis som den kom närmare) och sedan började allt brinna = jordens domedag

I know, weird....


Annars har jag inte gjort för mycket, dagarna går dock jävligt snabbt (antagligen för att jag sover så länge) så det är ju bra. Vill att Sosso ska komma hem så man får lite underhållning här hemma! :P
Men, men, 2 månader kvar, im countinKKKK^^

And some summmer, pls!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min nya glamour samt käka mitt lösgodis som jag var nere och köpte på ICA nyss. I need my suggah, och inte ens en utdragen tand ska stoppa mig. Haha.

Imorgon blir det äggaspelen, så ses där alla hyltebor!

Kommentarer
Postat av: Sos

Haha, skrattade mycke nar jag laste detta. Soon!

2009-04-10 @ 01:05:59
URL: http://www.sofia-indy.blogspot.com
Postat av: sissssssssssssy

jaaaaaa snart är du hemma, men du uppdatera din blogg segt, haha. I'm waitin'!

2009-04-10 @ 17:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0