I <3 måndagar

Idag har jag haft en lektion i filosofi, fixat nytt pass, käkat lunch med syrran i stan. Dessutom så har jag köpt ett par heta brillor, tyckte det passade bra så här i början av MARS ;)
Har suttit och gjort fransk manikyr nu, nu när man äntligen lyckats spara ihop till "naglar" igen. Mjo. Det är svårt och blev lite sådär halvbra. Idag/Ikväll ska jag ägna mig åt något så intressant som religionsplugg. Prov i judendomen imorgon, woho.

Imorgon åker mamma och sos till London. Jag är  avundsjuk. Inte alls. Men man kan ju inte få allt här i världen. Längtar redan till helgen, då ska jag läsa brittiska cosmo + glamour och titta på alla 13 gossip girlavsnitten. Jaha. Dags att ta tag i sitt (skol)liv igen.


Imorgon är det 3 månader kvar till Studenten. TRE!
Till Magyar; Det var tre månader sen jag snubblade inne på Gekås. Jag menar, det känns ju nästan som igår.. och när du skulle "dra" kreditortet över den igentejpade behållaren (jag med ord, yes). TRE! Nu fick jag nästan lite ångest på allt jag ska hinna med innan dess, så nu får jag lägga på ett kol.

(jag använder tydligen förmycket semikolon (dock ej på bloggen direkt) but i love it)
paranteser is the shit btw. opaa..

OJ. Vad det här blev meningslöst! :D


156161-179


Kommentarer
Postat av: ina så klart ;)

Vadå snubblade? hahah :D

2008-03-03 @ 22:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0