Piff & Puff

Seriost, jag blir nastan helt lipfardig! Jag sitter och laser inas resdagbok och kollar på bilder från vår senaste alanya resa (tillsammans!) och nu ar det bara 18 dagar kvar tills hon kommer hit! Det ar typ 2 veckor.. Åhh, jag langtar! 3 augusti 11.45 så kommer my baaast fraaaand till alanya och vi kommer ha var egna lagenhet som vi har planerat sedan december 2007! Visst, planerna blev nagot forandrade, dock kanns det ganska oviktigt nu nar det ar sa lite tid kvar! jag kommer typ skrika over hela antalyas flygplats nar jag ser henne =D

None Ina på kopenhamns flygplats forra året!

Dessutom måste jag saga att jag har varldens snallaste foraldrar och syster som alltid staller upp och stottar mig, ni anar inte hur mycket det betyder och hur trygg jag kanner mig aven om jag ar 500 mil bort fran er! Jag saknar & alskar er!

Ja, nu blev jag lite sentimental faktiskt, men det blir ju så nar man varit utan sin mami,papi sos och magyar i 5 veckor! Iallafall, har inte uppdaterat har på ett tag (lazy guurl^^) men det blir sa nar det ar sa fruktansvart varmt! Jag LANGTAR till mandag da man far lagenheten med AIR CONDITiON! asså, seriost air condition ar nog en gåva från gud xD Ikvall vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det ar ladies night på bellman men jag tror inte jag har nagon att dra dit med (Selim jobbar natt + att de andra ar nog inte sa sugna). Blir sakert en svang upp pa villa sunflower i natt nar jag blir allt for uttrakad! (det ar svart att sova nar det ar sa varmt!)

Nu ska jag ta en dusch, puss o kram ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0