Motorbike trip

Igår var det jobb igen på beachpartyt. Beachpartyt brukar vara på havana beach club men igår var de flyttat, så vi var på en strand borta i konakli istället. Trodde det skulle vara tråkigare, men det var kul faktiskt! Blev la inte så jättemycket jobb direkt, vi gav upp ganska fort då vi hade girls night out i tankarna. Hittade ett norskt gäng som vi hängde med hela kvällen och jag vet inte hur många gånger vi använde ordet drittings (betyder packad på norska).Men det var trevligt, även om det kanske blev en och en annan drink för mycket. Sedan så bar det av till queens med marthe, lyckades fjäska till mig 2 gratis öl av Mustafa. Blev även en varsin mojito på Havana. Vid två stack vi hem, vi började sakna oruspu och babyface och när vi kommer hem upptäcker vi att vi var utelåsta och jag hade ingen telefon med mig. Så det var bara att ta av sig dojjorna (high heels = naj) och så stack jag tillbaka till queens, frågade Mustafa om han hade Selims nummer men icke. Så stack jag till queens och lånade ozzys telefon. Så en minut senare så var Selim utanför Havana. Han och Idris hade bestämt sig för att ha boys night out på bellman haha. Sedan stack vi hem, somnade nog inte förrens vid femtiden.

Vaknade upp lagom svettig och go klockan 11. Selim var ledig idag, så jag och han stack först hem till honom och hämtade lite saker, sedan upp på ett berg där man har utsikt över HELA Alanya. It was nice! Åt turkisk frukost med olika oster, bröd, marmelad, torkad frukt, oliver och lite andra turkfrukostsnacks. Sedan stack vi hem till lägenheten, hämtade badkläderna och vi skulle bege oss på en liten motorbike trip till en strand som ligger bortom mahmutlar. Ganska lååååångt bortom faktiskt, det tog en timma att åka dit. Stranden, som heter hidden(eller var det secret) garden, var mysig, men vi hade hoppats att det var folktomt men icke. En massa turkar hade tydligen hittat dit också och fiskade. Glömde att sätta på mig solcremen (man känner inte hur mycket det bränner när man åker) så nu är jag lagom röd om kinderna och nosen. Var hemma vid 6 tiden (stack även inom selims uncles hotel och hälsade på). Vi gick till Ali baba med marthe och käkade chicken curry (i klass med istanbul ina!). Sedan gick vi runt lite i hamnen, satte oss nära harbour restaurant och drack iste. Såg en liten båt med candle light och rödvin, såg såå romantiskt ut förutom att de var två gamla turkar som satt där xD ja, gud..

Ska snart gå och lägga mig tror jag, Selim ligger redan och sover. Imorgon väntas en dag på stranden, sen ska jag nog till chefens restaurang. Annars inga direkta planer. Kanske blir det en liten tur till queens antingen imorgon kväll eller i övermorgon för mig och Marthe ;) dock lite trist att em är slut nu, det var så sjukt go stämning där då och speciellt när turkarna spelade.

Fick besked om Magyar att hon antagligen kommer den 3 augusti! Så det är dryga månaden kvar. När hon kommer ska jag våga mig på att köra selims motorbike, då ska vi käka turkfrukost på berget, röka massa marlboro (light) och talkin' talkin'. Och sen om 19 dagar får jag min andra lägenheten som ligger vid castlet och THANK GOD att vi har aircondition där! Måste säga att jag trivs väldigt bra i Alanya, har inte fått någon hemlängtan än iallafall. Nej, nu ska jag krypa ner till min sleepinK turk!


Kommentarer
Postat av: ina så klart ;)

Läser verkligen din blogg med ett leendet och ser allting framför mig. hihi

Sov gott Jian :D nu ska jag med sova, imorn ska jag jobba.

2008-07-02 @ 00:55:09
Postat av: Bib johansson

Motorbike?????? Köra?????

A BIG NO NO!!!!!!!

2008-07-03 @ 21:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0