Snygga skåningar

Damn, jag har precis kollat på "i huvudet på gynning", och allt jag har att säga är, Jag älskar dig Carolina! Seriöst, hon är så jävla rolig, ärlig och GLAD när hon flummar runt och pratar typ den grövsta skånska jag har hört, but still..  Min dröm hade varit att dela lägenhet med Zlatan och Carolina Gynning ( och magyar såklart, räknas hon som en kändis..?).

Varför:
1. De är snygga.
2. De är charmiga och lagom kaxiga (höhö)
3. De har irriterande, men sexig dialekt.
4. Zlatan kan lära mig spela fotboll och Carolina kan lära mig att måla, för det hatar jag! (inte fotboll, men jag suger verkligen på att måla)
5. Jag kan sno både zlatans och carolina gynnings beauty produkter (
Erika och ina, Zlatans aftershave, tror ni det blir bra?)

156161-266156161-265

Ursäkta om Zlatan ser lite ihoptryckt ut, men han var tvungen att matcha Carolina!

Ett annat litet dilemma som jag tror Ina har nämnt i sin blogg.
Det handlar såklart om (skol)trötthet.

Vi bor ju i hylte, och får sitta på den ljuvliga 400 bussen ca 2 timmar per dag. Det innebär att vi kommer hem sent, som tidigt typ halv 6 för min del. I och med att jag sover typ 6 timmar per natt är jag alltid trött. Ina slumrar som ett litet barn ("Bussen är som en vagga!) medans jag sitter och spärrar upp ögonen och inte kan sova (btw idag lyckades jag sova igenom 4 låtar, STOLT!). Så när man kommer hem då framåt sex tiden, är man cptrött. Frågan är då ska man sova en timma eller inte? Om man sover en timma, då blir man ännu tröttare efter men om man inte sover så däckar man tidigt dvs man hinner inte med något annat (typ plugg).  Jag tänker så här; Jag kan plugga 1 timma om dagen för det kan ju inte vara så svårt. Jag kan inte plugga innan jag sover för då är min hjärna så gott som död, och efter är den ännu dödare.

BÖRJA DRICKA KAFFE?
Är det svaret..?

Kommentera, tack.

Kommentarer
Postat av: ina så klart ;)

Aftershaven låter grajt, men kaffe?

2008-01-15 @ 22:39:53
Postat av: Fanny

vem har inte det problemet? :P

2008-01-16 @ 22:23:22
URL: http://fmattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0