Startskottet till sommaren går NU NU NU!

Man blir verkligen en helt ny (och gladare!) människa när solen lyser och förgyller vår vardag ( damn, där fick jag till det). Ännu en solig dag, tack tack tack SOLEN! We love you.. Känns ändå som vi går mot ljusare tider, hoppas verkligen att det håller i sig. Det är ju trots allt maj om en vecka. Idag har det varit en kort skoldag, slutade redan vid 12. Sedan stack jag och Paui till gymmet, blev lite löppand och styrkeövningar.. första gången jag vågade mig ut dit.. vet verkligen inte hur maskinerna funkar, men det ska vi nog allt lära oss.. biffar ska vi bli ;) Drog hem till stugan, var nästan helt hyper av energi, gick då över ganska fort då jag lyckades somna... haha.. mysigt med en liten tupplur! Tog bussen hem till hylte och var hemma halv sju.. Nyss hemkommen från en promenad med magyar. Blev talking talking på gräsmattan vid örnahallen! =)

Nu hade jag tänkt sätta igång och plugga lite miljökunskap då jag har prov i det imorgon.. Ska fortsätta på det duktiga spåret.. Även om jag inte pluggat så jättemycket känner jag mig lugn (solen igen..?). Har ju typ 5 timmars håla imorgon så det provet ska jag nog sätta! Sedan är det helg igen.. ganska oplanerad.. På lördag ska jag återigen till vår sommarstuga (spenderade veckan där, från mån-tors). Ska träffa Paui och gå på stan, Sats är ju på lilla torg så det får man ju inte missa! Sen blir det grillning med mormor och morfar.. Lite plugg ska tryckas in med, men det känns ganska lugnt.. Har verkligen hållit mitt lilla löfte att bli mer effektiv när det kommer till skolan, och det går riktigt bra nu! Känner mig stolt att jag har allting under hyffsad kontrol.. Planering is the shit!
Blir en helg utan festande, min lilla drinkpimplare drar sig mot Borås.. Men det tar vi igen på onsdag.. Blir lite förfest med tjejerna ute i stugan och sedan Underbar.. Längtar.. (OCH KORT SKOLVECKA; DO WE LIKE IT? OH JA!)...

Längar lite till den 5 maj också, för då kan vi säga att det är exakt en månad kvar till studenten! 13 års "lidande" är snart över och DÅ SKA VI FIRA! DUKTIGA VI ÄR! 41 dagar kvar, det klarar vi, det är INGENTING!

Andra roliga inplanerade saker är ju Liseberg (två gånger i maj? I HOPE.. Ska försöka leta upp en studentklänning i gbg!)


/ Helena - student 2008

Jag har min Selim. Jag har min magyar. Jag har mina goa tjejer i klassen. Jag har en familj + jobbig hund (och snart en valp!). Jag har lägenhet från och med 21 juli. Jag har en stuga. Jag klarar skolan. Jag har roliga saker inplanerade. Kort sagt; egentligen inget att klaga över!


image272

Lets enjoy the ride

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0