The best thing

När man är skittrött och precis ska lägga sig så ska man sätta på en bra film, försöka hålla sig vaken och sedan somna till ljudet av filmen. Det får gärna vara en disney, då sussar man sött  :)

Det är precis det jag ska göra nu, Legally Blonde 1 ligger och väntar i min dvdspelare och jag älskar älskar älskar att somna framför tv:n. Jag kanske är en sån skum Mr Berger typ i sex and the city, ni vet han som dejtade Carrie och hade regnskogsljud på innan han somnade (och under natten med...) Haha.


All cred till de som väljer att skriva så personligt i sina bloggar. Egentligen, vem som helst kan klicka in på ens blogg, läsa, granska och sitta och döma varje ord och meningsval (vilket många, alla? gör) Men sedan finns de ju alltid de som skriver otroligt löjliga (anonyma dessutom) kommentarer och har åsikter om både det ena och det andra, fullständigt omotiverad "kritik", om man ens kan kalla det så. Tur att jag har sluppit det själv, men det är verkligen tragiskt och se när folk inte har något vettigare för sig än att bara leta fel hos andra.

Du kan aldrig hata någon annan mer än du hatar dig själv!




/helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0