sunshine and rain


Blev det något pluggamde?

Haha,nej.

Jian och Pauline ett nötskal måste jag säga. Vi får skylla på nationella ;) Det tog på krafterna.
Istället för träning på sats gick vi en lång promenad på ca en och en halv timma. Det var jätteskönt att rensa tankarna och snacka om allt mellan himmel och jord. Det är aldrig tyst när vi kommer igång haha =D Och nu längtar vi ännu mer till sommaren. THE samtalsämne. Tog lite bilder med. Syrener!! Och paui med på ett hörn!

156161-174156161-173

Mamma var i stan idag så jag fick skjuts hem! Hur skönt som helst. Skönt och slippa bussen once in a while måste jag erkänna. Man kommer ju hem sååå mkt tidigare nu, haha. pappa bara: "varför är du hemma så tidigt?" och då var klockan halv fem, så det är långa dagar. Har ju varit så extremt skoltrött nu i tvåan. Men man får stå ut med, med en månad kvar så ska väl inte det vara så huimla svårt, eller hur? I vilket fall så var jag skittrött på allt igår, orkade inte plugga eller någonting. Det är tur att jag har så snälla föräldrar, som verkligen förstår. Fick en liten överraskning idag av Pappa med, prenumeration på veckorevyn! Han tyckte jag behövde lite uppmuntrat, tack tack tack pappa!! 

Nu måste jag kila, jag och mamma ska på en tre timmar lång (puhh!) hundkurs. men mamma har sagt att det är roligt så då går tiden forhoppningsvis fort. Och top model ikväll!


PUSS HEJDÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0