Plugg hela dagen lång

Gårdagen var trevlig! Jag och Ina hade askul på bussen in till stan, snackade o Turkiet (SNART!!!) och flummade runt som vanligt!

Sen var det dags för grillfest hos Phille, som var ensam hemma. Men mycket grillande vet jag inte om det blev (han hade ju inte ens en grill, haha!) Tur att jag och Ina hade käkat innan. Väl hos Phille blev lite eurovision och mycket dans(dock ej till den musiken haha) Åkte in till stan senare på kvällen, där var det verkligen helt dött och regnade gjorde det med. Men det störde inte mig och Ina, vi gick en promenad via gamletull, nyhem och sedan mot norra station, där bussen avgick 00.20 OCH gissa vem man träffar på? Mensur.. hahaha. Han lekte kåt alban. Eller lekte, och lekte, det är ju det han är ;) Scary/sexi madda fakka.
Ännu en gång överlevde jag och Ina, haha.

Bilder från gårdagen finns i min bilddagbok, check it out!





Phheeeeeeeeeeeeeeew! Idag har jag varit jävligt duktig på pluggfronten!
Jag har suttit från 12 till 16.30.
Ja, jag tror knappt själv att det är sant men så är det! Det ordnar sig!
Nu är jag (nästan) klar med alla uppgifter i filmkunskapen. Känns så otroligt skönt.

Sedan lagade jag och mamma lagat en jättegod pastasallad. I den hade vi i pastaspiraler med tre färger, salami, grön pesto, gröna oliver, soltorkade tomater, fetaost och kyckling! Behöver jag tillägga att det var supergott?

Känns skönt att ha kvällen "fri" och inte behöva oroa sig över en massa måsten. För jag har (för en gångs skull) verkligen gjort det jag planerade att jag skulle göra. Förutom träningen då, min hals gör O N T. Jag vill inte bli sjuk som resten av la familia är. Sosso pratar som en skånsk kärring, hes är hon.

Kanske går någon bra film på tv:n (inte troligt) eller så blir det några OC avsnitt som jag avverkar tillsammans med min goda digestivechoklad.


Kort vecka nästa vecka - me like!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0