Stan och körlektion

Idag var dags att gå upp tidigt. Klockan 9.00. Haha, okej, när man går i skolan är det sovmorgon, men nu kändes det tidigare än någonsin. Tog bussen in till Halmstad, 39 spänn in dit (!). Det första jag gjorde när jag kom in var att köpa sommarkortet! Sen gick jag en runda på stan, hittade en del presenter till min älskade my marcia som fyller år på fredag!

Och sen hade jag min första körlektion! Det var lite nervöst, men det gick helt okej! Tur att jag har en sån rolig och bra körlärare! Han berättade att nästan alla som gick på körskolan hade fått ändra på något med deras körstil och hur man växlade osv, men han sa att jag gjorde precis rätt och att det var ganska ovanligt! Då blev jag faktiskt jätteglad :D Pappa ska ha en eloge ;)
Så på torsdag ska jag boka mitt teoriprov, o då har jag en till körlektion. Han skulle lägga upp en plan hur många lektioner jag skulle behöva ta och så vidare, men det är inte helt omöjligt att jag kan köra upp samma dag som jag fyller år :D Men så är det ju krångel med uppkörningstider osv, men jag ska göra mitt bästa iaf. KÖRKORT! :D

/helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0