It's cold outside och snart är det helg.

Brrrr, som det blåser, det är ju nästan så att det blåser rakt igenom vårt hus(förmodligen mycket sant eftersom det är skitkallt). Tänkte gå ut på en promenad men det är bara att fetglömma. Vill ha maot nu!

Denna "ljuvliga" torsdag började med mattelektion (utmobbad av Denis o Talle + lappskickning. Antal tal räknade: 0). Sedan var det dags för Kemi, och alla ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar det + hur FANTASTISKT bra jag är i det (host host, antal tal räknade: 0)
Äcklig lunch idag btw.

Sedan så hade vi ingen närvaro på samhällen, inställd biologi och engelska, så redan vid 11.50 slutade jag =) Det är lyx faktiskt. Dock segade man kvar i skolan som fan med Ina, Alis och Paui. Snackade om deras (paui, alis och tinas) 18 årsfest som de ska ha i början av juni. Wiee, längtar som fan tills dess. Inte så långt kvar ju. Coming up i partyväg är det valborg och 18 års fest då. Man börjar ju som sagt bli gammal och kan inte vara ute och svänga sina lurviga i tid och otid. "Tänk på att du är snart 18 år, det går inte att supa som en 15 åring längre!". Det ligger nog en hel del i det påståendet.

Vi får helt enkelt bo på sats på helgerna tills det blir sommar, då vågar AG sig ut igen efter "vintervilan" ;)

Blev så sjukt sugna på att köpa skor med, efter vi kollat i Victoria Beckhams bok. Vi har bestämt att sommarn ska handla om HÖGA klackar och "vardagsklänningar". Kommer bli snyyggt. Kollade runt (nästan) hela halmstads skoutbud( 6 skoaffärer för att vara exakt), men hittade inte något SÅ speciellt direkt. Lite skrallt. Vill till gbg eller stockholm! Då kan vi börja disskutera shopping ;)

Ina skrämde mig idag. Scary madda fakka! Bild kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0