utgång

trodde att det skulle bli en lugn hemmakväll igår, men icke. klockan kvart i 11 ringer emilia och tycker att jag ska hänga med ut, och dessutom hade jag snackat med magyar tidigare och hon skulle ut.. frestelsen var för stor haha.. hoppade snabbt in i duschen & fixade mig iordning på totalt 20 min. Måste vara rekord! Sedan körde jag och selim in till stan och kvällen spenderades på corner! många jobbarkompisar som var ute igår och dessutom min kära magyar så det var en bra kväll! körde hem vid 3 igen och somnade bums när vi kom hem! spontanitet är bäst!




ingen alkohol på min diet, men då slipper jag ta bussen iallafall i och med att jag kan köra istället :)


idag har det varit en typisk söndag. sov tills jag vaknade och sen så har jag & selim hjälpts åt att städa, damma, dammtorka och dammsuga.. (mycket damm där haha). nu ska vi alldeles strax äta italiensk pasta som har kokat lääääänge, med köttfärs, rödvin, morötter och en massa kryddor. Ska bli gott! blir en lugn kväll framför tv:n, har lite hyrfilmer som vi ska se på! imorgon är det MARS och officiellt vår! så otroligt skönt att jan/feb är förbi! jag njuter...





beställde detta från h&m i helgen



shortsen kommer vara helt perfekta i sommar, och dessutom kostade de bara 99! riktigt kap! kunde inte stå emot dessa skorna heller, helt ljuvliga, men nu har jag nog shoppat tillräckligt med vår/sommarskor för det här året och det är bara februari (!!) men dessa "plagg" kommer definitivt bli välanvända i sommar! och som jag längtar..

Garderobsrensning!

hemma från halmstad och back in hylte.. gårdagens jobb gick bra, och vi var färdiga strax efter 5 så det var gött det!! nu hade jag tänkt ta tag i min garderob som är helt KATASTROF, ligger intryckt kläder lite här & var, så rensa nu! wish me luuuuuck :)

shoppingfredag

vaknade utsövd vid 12, så gött det var att sova länge! Åkte in till centrum & käkade lunch först, blev kycklingspett för mig och kebabpizza för Selim på venezia. sedan blev det lite shopping, köpte ett par leggins och en bustier på lindex och ett linne och ett halsband på mq. beställde även hem ett par jeansshorts + vita sandaler från h&m nyss. det var dagens shopping, har ingen kamera & orkar inte leta rätt på bilder just nu men det kommer! nu ska jag chilla lite innan jag börjar jobba. 21-05 ikväll! wish me luck! ledig imorgon & på söndag ♥, ska tänka på det ikWäll när jag langar burgare till alla partypeoples :)


dinner & movie

idag ville jag verkligen ligga & sova i min varma säng när klockan ringde (får rysningar av min alarmsignal, antagligen för att jag hör den MINST 6 ggr/dag.. snooza!!) iallafall, jag och Selim tog bilen in till stan; jag gick vidare till jobbet och han åkte hem till stugan.. Jobbade ett par par timmar idag, och fick t o m sluta en timma tidigare :) göttans! av någon anledning har jag blivit ganska lat på jobbfronten, tror att jag har haft alldeles för många lediga dagar på sistone, så jag har börjat vänja mig! farligt.. det är ju bättre att man vänjer sig så att man jobbar mycket istället!

idag är det min favoritdag på heeeeela månaden :D älskar att känna mig rik! dock måste jag betala tillbaka min skuld till mamma för herbalprodukterna, men det är coool.. det känns bra att veta att det var liiite dyrare än jag tänkt mig för då kommer jag inte fuska mig igenom dessa veckorna.. Än så länge går det bra med dieten, skönt att man har ett mål om dagen där man äter vanlig mat annars hade det kanske varit lite strängt..

efter jobbet gick jag & köpte biobiljetter, och hämtade Selim.. vi åt middag på la coca, selim åt en nachotallrik med kyckling och jag åt en kycklingburrito.. älskar mexikansk mat och min burrito var jättegod, tomatsallad, bröd, ris, bönor, kyckling och en massa grillade grönsaker!

sedan var det dags för äventyrsfilmen Percy Jackson & the lightening thief! Den var faktiskt bra! älskar att gå på bio, perfekt en kväll när man inte har något speciellt att göra men ändå vill "hitta på något" :)





hann även gå in en sväng inom vero moda, kom hem med en vit sjal med svarta leopardfläckar (u got it? haha) och ett mintgrönt oversizelinne som var på rea.. finns så mycket fina vårnyheter som jag vill shoppa nu, har hittat massa fint på lindex, ett vitt spetslinne från gina med kedjor (de var slut i affären, så får beställa online!) och såklart h&m.. så imorgon blir det en runda på stan! men FÖRST en lååååååååååååååång sovmorgon, har inte sovit ut på länge och dessutom "får" jag det nu då jag ska jobba natt imorgon... mjau!

nu ska jag krypa ner i sängen! Natti!


monday

måndag idag och jag är ledig! inte för att man kan hitta på så mycket ändå i hylte + att det snöar sönder men det är skönt ändå! Selim har varit hos tandläkaren idag och han drog ut 2 tänder.. stackarn :/ men nu pågår iallafall projekt "Selims nya tänder" och det kommer nog bli hur bra som helst sen när det är färdigt.. han har ju aldrig tidigare gått till tandläkaren i hela sitt liv typ så det kommer bli en hel del besök för honom nu framöver..



har suttit och kollat på "glamourama" på tv3play nu, det är bra grejjer det!

ska fortsätta att göra absolut INGENTING nu, gaaaah, jag fryser som fan, pappa får komma hem & sätta igång brasan här hemma snart annars kommer jag få köldskador!!!!

herbalife

idag åkte jag och mamma ut till en tjej utanför hylte som hade herballifeprodukter.. vi fick igenom allt och sen fick vi ställa oss på den sk "fettvågen" (haha, mitt uttryck) och där fick man fram hur mycket kg fett man hade, hur mycket kg muskler och hur mycket vatten och hur tungt skelettet var med mera.. det var faktiskt jätteintressant, men lite skrämmande! det visade sig att min kropps metaboliska (??) ålder var 36(OMG!) haha.. okeeeej! jag och mamma kom iallafall hem med varsitt startkit som innehöll shakepulver, proteinpulver, fiber och multivitamintabletter.. så nu ska vi köra den här herbalifedieten imorgon och sen så räcker det 3 veckor framot..  man byter alltså ut 2 måltider mot en shake istället och sedan ska man äta vanlig mat på kvällen. Så vi får se hur detta går, men känner mig riktigt peppad, speciellt när man lagt ut så mycket pengar på det..! hoppas på ett bra resultat... beach 2010 here i comeeeeeeee =)



helgen

hade tänkt berätta lite om helgen som varit;

igår så vaknade jag 12,30 HELT död efter nattens jobb. Men det var bara till att maka sig in till stan för att köpa inflyttningspresent. Hittade lite fint på Lagerhaus, det var den enda affären jag gick till iofs, men inte så lätt i detta snöovädret.. vi har minst en halvmeter snö i trädgården och massa snöhögar ute vid gatorna på 2-3 meter. Helt sannslöst.. :S våren känns ju väldigt långt borta nu..

vid halv 4 tog jag bilen till emilias lya, och där blev det lite middag innan festligheterna började, det bjöd på tacos & marängsviss, guud så gott det var! så länge sen man åt "äkta" marängsviss ändå, sjukt gott var det iallafall. Sen vid 19 började folket droppa in! Var mycket folk från jobbet och mycket annat folk också . Jag hade trevligt, dock så drack nästan alla förutom jag, kände mig vääääldigt nykter och lite halvtråkig när alla flummade omkring.. =) men men, kommer fler festtillfällen då jag kan vara med. strax efter 12 körde jag in till stan och där blev det lite jobb. Träffade på magyar som kom in och köpte mat av mig, en glad överraskning (dock hann vi inte prata direkt, mycket folk som var ute i lördags!)

Det var jättejobbigt att köra hem till hylte igår på natten, det började ju snöa igen strax efter 4 tiden i morse så jag fick köra jättesakta + att jag låg bakom en plogbil (tur det kanske?) var hemma typ 05.20.. slängde mig i sängen när jag kom hem och somnade direkt! var länge sen jag var så trött.

idag passade jag på att sova ut, sov till 3 tiden! har gått lite på sparlåga sen dess, har inte gjort så mycket.. handlade lite mat och sen lagade jag & selim mat till familjen; blev tacos en gång till.. gott och lättlagat..

strax ska jag krypa ner i sängen, ska följa med Selim till tandläkaren imorgon vid 10 och sen ska jag & mamma åka till en tjej som har herbalife(?)grejjer + en sån där våg som mäter hur mycket fett man har i kroppen. :S haha scary fan..?!?

God natt!



och förresten; jag är såååååååå sugen på att shoppa.. kanske beror på att jag inte har pengar till det just nu, men den 25:e då jävlar! har blandannat hitta 2 fina toppar från gina, en bustier, jeansjacka, skinnkjol från lindex och massa meeeeer.... SHOPPAAAAAAAAAAAAAA! ♥


purple from Monki

    


Klicka ♥ tycker ryggen på linnet var grymt snyggt! me want!

i like



hörde denna i bilen igår och den är lätt min nya favorit!

not a day 2 remember

usch, stackars mamma & sosso, deras plan landade på landvetter men deras bil står på gbg city airport.. och den parkeringen har redan stängt eftersom den var bevakad eller något sånt :S hoppas att det löser sig, fucking snö som ska orsaka så mycket skit... ahhhhh, känn min frustration eller?! dessutom är jag astrött, jobb om 2 timmar kääänns ju jävligt avlägset och lamt rent ut sagt.. trött som en gnu eftersom jag vaknat tidigt i veckan, är ju typ van vid att sova vid denna tiden... suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!!! jag är sur.

SNÖ.. IGEN!?

jahaaa, nu har det snöat asmycket vilket fick mitt humör att gå i botten igen.. hade noll lust att gå på stan i detta vädret så jag får fixa det imorgon istället.. Lame alltså.. jag är verkligen trött på det här vädret nu; mår fan psykiskt dåligt och känner noll lust till att hitta på något.. vill bädda ner mig & vakna när det är sommar igen, men antar att det är fler som känner så just nu? pissvinter och pissnö, fuck you!





idag kommer mamma och sosso hem ifrån London, de har nog köpt lite presenter till mig, gulleungar, men hinner nog inte träffa dem förrens imorgon då jag jobbar natt. Nyfiken!! Förresten är det första jobbedagen på 5 dagar känns mycket mysko faktiskt?! men det ska väl gå bra, 4 timmar brukar ändå gå fort. Längtar dock till imorgon, kommer bli en mycket trevlig kväll & afton!!

jag fryser och har ont i nacken, bläääääääääääääääääääoohohohoohohoooooooooooo

Helena - i tried

 


SNÖ.. IGEN!?

jahaaa, nu har det snöat asmycket vilket fick mitt humör att gå i botten igen.. hade noll lust att gå på stan i detta vädret så jag får fixa det imorgon istället.. Lame alltså.. jag är verkligen trött på det här vädret nu; mår fan psykiskt dåligt och känner noll lust till att hitta på något.. vill bädda ner mig & vakna när det är sommar igen, men antar att det är fler som känner så just nu? pissvinter och pissnö, fuck you!





idag kommer mamma och sosso hem ifrån London, de har nog köpt lite presenter till mig, gulleungar, men hinner nog inte träffa dem förrens imorgon då jag jobbar natt. Nyfiken!! Förresten är det första jobbedagen på 5 dagar känns mycket mysko faktiskt?! men det ska väl gå bra, 4 timmar brukar ändå gå fort. Längtar dock till imorgon, kommer bli en mycket trevlig kväll & afton!!

jag fryser och har ont i nacken, bläääääääääääääääääääoohohohoohohoooooooooooo

Helena - i tried

 


the day

kom tyvärr inte på en fyndigare rubrik, så den får helt enkelt duga för idag!

Idag fick jag hjälp med hundarna av Selim på morgonen och sen körde jag honom till skolan. Spenderade förmiddagen ensam med hundarna, satt och slösurfade lite för att vakna till liv.. vid 12 tiden kom Simon hem till mig en sväng, så vi hade en trevlig pratstund, var verkligen hur länge som helst sedan vi sågs sedan så vi hade mycket att prata om! Trevligt att ses, även om det bara var för en liten stund, men det kommer fler tillfällen :)

ringde magyar och sen stack jag, ina och Selim ner & käkade kebab (igen) :P ina kunde inte motstå det även om hon sov när jag ringde (A) thihi.. anywayyy, har inte gjort så mycket mera, det var kul att träffa båda magyar & simon idag!!

imorgon ska jag åka in till stan med selim & pappa (+ hundarna då) ska lämna tillbaka lite hyrfilmer, skaffa id-kort till selim och sen köpa present till emilia! så blir en del att fixa imorgon! dock börjar ja bli paaaaaaank, det är nu jag vill shoppa loss :/ aja, löning om en vecka, efterlängtad som vanligt!! Känner på mig att helgen kommer bli aweeeeeeesome, har hittat en skitbra outfit till lördag också, temat är ju glitter (i love)! 


dör av boredness

jag är sååå sinnesjukt uttråkad så det finns inte :( I DIE.. skittråkigt har jag haft hela dagen + att det inte finns något att göra.. i brist på annat har jag storstädat, diskat och tvätta, men hur kul är det på en skala?! Längtar till helgen faktiskt, visst det blir 2 jobbnätter, men hade tänkt gå på stan lite på fredag (ska du med magyis?) och sedan så ska Emilia har inflyttningsfest på lördag så ska dit en sväng innan jobbet börjar.. har ju försökt byta bort det jävla passet, dock är det "omöjligt" av någon anledningen, men kanske går att fixa så att jag börjar 01 istället för 22, det hade ju varit lite bättre iallafall.

nu ska jag alldeles strax äta kvällsmat.. undra vad my magyar gör?! miss uuuuuuuuuu! imorgon ska jag träffa simon en sväng vid 12 tiden och sen hoppas jag på lite magyartime antingen ikväll eller imorgon, annars kommer jag seriöst avlida av tristess

BLÄBLÄBLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


2007







helt vanlig tisdag

har fixat en del ärenden nu som jag har skjutit upp sen tidigare.. Skönt att ha det fixat, känns som en sten har trillat av mina axlar! nu ska jag bara skicka iväg lite brev, sen är det bara till att vänta & se :)

idag har det inte hänt så mycket, följde som sagt med Selim till arbetsförmedlingen och registrerade honom där och sedan åkte vi vidare till frisören där Selim klippte sig..

nu ska jag snart lägga mig i sofflan och slappa, har köpt 2 tidningar som jag ska läsa och sedan blir det film! "allt för min syster", har hört att den är sorglig men bra!? till det blir det hemmagjorda hamburgare & potatismos.


i got a pocket full of sunshine



idag åkte min mamma & sos till London, hoppas att de får de kul där! Saknar er redan :) var sååå länge sen jag var i London nu, har inte varit där på säkert 2 år.. Jobbigt! älskar london och framförallt shoppingen som finns där..

idag blir det en typisk "fixardag", tror jag? händer inte så mycket annars precis. Ska följa med Selim till AF efter skolan och innan dess skulle jag behöva dammsuga :/ trist.. men tyvärr är det sånt man måste göra..

såg att det hade snöat ÄNNU mera nu, när ska det här ta slut egentligen?! är sjukligt trött på snön, känns som att de aldrig kommer bli vår/sommar.. vart är solen liksom?! i dun' wanna freeeeeeeeeeze anymore!

fick förresten mitt schema för mars, jobbar hela 140 timmar, men det blir nog hur bra som helst, behöver alltid cash flow ju..  har INTE så mycket annat att skriva om just nu då jag inte gjort ett skit (än så länge... hehe)

TRÅK INLÄGG =D


skriver mer senare!

i'm hungry

ikväll ska jag och Selim försöka oss på att laga lite turkisk mat. Köpte ju en del varor när vi shoppade i helgen, bland annat turkiskt ris. Så det blir ris med sallad (mycket rålök & citronsaft i) och antingen kebab i tomatsås eller izmirköfte.. undra hur detta ska sluta?! jag tänker mig något i den här stilen iallafall, allt annat är ju en besvikelse :D




någon mer som blir hungrig eller?! :)


i'm so paid




gammal i know, men får en sån skön feel-good känsla när jag lyssnar på den.. får mig att längta till sommaren

i want it all

                




      


long time no see

har haft en jättejobbig vecka, därav den dåliga uppdateringen.. usch, ska verkligen bli skönt att lägga den veckan bakom sig!!!!

Lite som har hänt!

- Varit på bio & sett "Farsan"! Den var jätterolig faktiskt, och kul att Selim förstår det mesta nu när vi tittar på svenska filmer.

- Hittat en turkisk/arabisk matlivs där vi köpte hem sucuk, turkisk vitost, marmelad, ayran, bröd, lahmacun, kebab osv osv :) det kändes faktiskt lite som man var hemma i turkiet och gick in på en market.. sån skön känsla var det! Saknar migros faktiskt, även om vi fick bära våra kassar upp för den jobbiga backen.. haha, men det var det värt! Nu snackar jag Alanya IGEN, saknar det såååå!

- Jobbat 5 dagar varav en natt (blä på det) motivationen & inspirationen har ju som sagt inte varit på topp när det kommer till jobbfronten, hoppas att det blir bättre efter min långledighet!

Igår var det ju alla ♥ dag, kan inte säga att vi "firade" speciellt mycket, var hemma & spelade tv-spel hela kvällen! haha, romantiskt eller hur ;) Men i lördags var vi iallafall och åt pizza på capri och tog en fika på roberth's så man kan väl säga att vi firade då!?


läget

- selim återfunnen
- jag har ätit blåbärsfil & duschat
- spelat mario


snart kommer magyar :)

wohooo vad jag uppdaterar la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

jag hataaaaaar snön lite :(


LOST IN HYLTE

jag skulle hämta selim från sin skola men han har nog sprungit bort sig lite, haha.. tog 2 rundor runt hylte (det låter inte så farligt som det låter, trust me, hylte är INTE stort!) men ingen Selim.. snart får jag väl sätta upp såna flyers "missing" som man gör med bortsprungna hundar & katter ;)

nåväl, han dyker nog upp snart




har precis pratat klart med magyis, blev ett lååångt samtal om en massa trevliga saker :) dock inget jag tänker avslöja här, ni får helt enkelt vänta på svar när hon vill berätta själv, stolt kompis är jag! nu ska jag gå och ta en låååååååååång dusch, det behövs, ms skabb är jag idag.. går runt i mina gråa mjukisbrallor + selims stora big mama tröja...


my dreams

God morgon! seriöst, mamma släppte in hundarna i min säng 7 på morgonen (!!!).. så det var bara till att maka sig uppåt och gå ut med dem i skogen.. jobbigt!! sen jag jag & la mig och sov en timma igen och sen var det dags för Selim att gå till skolan.. suuuuck på denna morgon.

inatt drömde jag en helt ljuvlig dröm; nämligen att Alanya låg i Halmstad. ja vet, helt sjukt, men så var det. drömde om casablanca och då denna låten påminner mig så sjukt mycket om casa!!



i september 2008 så hängde jag & magyar alltid på garage och drack öl och sedan gick vi oftast vidare till casa/lambada (eller queens då.. ofc) :) haha, mycket sjukt har hänt där fan.. minnen!! =) denna låten spelades jämt där..


nu ska jag ta en cigg efter min frukost och sedan ge doggisarna mat! uppdaterar senare..

sundays will always be boring..

.. om man inte skulle befinna sig i alanya en solig och varm dag till exempel ;) hade inte varit helt fel. Jag hoppas verkligen att vi kan åka ner i sommar, måste bara fixa en del jobbiga problem först, och jag HOPPAS med hela mitt hjärta att det går, självklart.. har ju spenderat nästan alla somrar in turkiet sedan 2001 typ.. så skulle kännas tomt och tråkigt att inte få åka ner. LÄNGTAR som fan! Alanya ♥ kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta även om man kanske inte kan se det med samma ögon som förr.. men jag älskar det ändå :)



idag är det söndag vilket innebär att jag är ledig! min vilodag.. dock är det alltid en lite tråkig känsla då det finns ungefär noll att göra. idag har jag verkligen bara latat mig.. skäms! tog iallafall tag i städningen lite och ska strax slänga in lite smutstvätt i maskinen. så produktiv är jag, "duktigt".. ;) men imorgon är det ny dag & framöverallt en ny vecka! har en del "mördarpass" på jobbet i och för sig, kommer sluta 19 eller 20 nästan varje dag, men det fixar sig nog.


jag har precis slängt ihop en fruktsallad bestående av 2 olika sorters äpplen + apelsiner.. blir lite vaniljglass och sedan popcorn som ska avnjutas framför spider-man 3 ikväll!


funderar på att skaffa en ny blogg faktiskt, känns som att jag behöver lite nytt! känns som jag har tappat min inspiration på sistone (eller ahh, iallafall de senaste månaderna) gällande ALLT faktiskt.. tråkigt när det är så, but that's life.  hoppas att det vänder snart!



/Helena - new start ♥

i need a new start

var riktigt död imorse när jag vaknade vid 7.. snoozade 5 gånger idag, ovanligt? nehe.

idag har jag jobbat 8-16.30, gött pass och skönt att sluta tidigt :) timmarna innan 12 är ändå ganska chilla så klagar inte. efter jobbet kom mamma in till stan och vi gick och köpte sushi och lyxchoklad.. gott & dyrt hehe =)

annars har jag chillat, spelat okey med ma familia.. blir tidig uppstigning imorgon också men känner mig redan nanig så ska strax lägga mig. ska bara tvätta mitt hår, blir rätt smutsigt efter en dag på donken.

blir, tyvärr, inte roligare än såhär denna fredagskväll. ciao!

my 2 best friends for 2night




Selim ligger som en klubbad sälunge i sängen och nanar, han gick och la sig redan vid 6 tiden eftersom han hade sån huvudvärk (migrän?) därför ägnar jag kvällen åt dessa godbitar, frosseri?! i ♥ icecream iallafall!

Annars då? har känt lite som en otursdag idag :(

- var på försäkringskassan, fick vänta 45 min, jobbigt värre + tant som försökte tränga sig
- Malte smet en kvart innan Selim skulle till tandläkaren = jobbigt läge.. dock hittade vi honom en kvart senare som tur var och hann PRECIS
- kommer få saftiga tandläkarräkningar, me likey ;)
- det var det. inte så farligt kanske, men idag är jag inte top notch alltså..

ska upp & jobba tiiiiidigt tiiiidigt, så ska väl snart nana tror jag, nu vaknade Selim och ville ha lite popcorn så nu ska jag vara snäll tjeja o fixa det (om han inte lyckas somna om tills dess menar ja...)

 

 


la la la laaaaaaaaaaaa

kom inte på någon bättre rubrik idag?


jag fick mina kläder från h&m i veckan, allt var verkligen jättefint och passade bra, förutom de rosa skorna som var liiite stora i hälarna.. men de fixar sig med inlägg så de är no biggie. nu längtar jag tills de blir lite mera vårväder så att jag kan använda allt =)

idag har jag jobbat i princip, nu ska jag chilla framför tv:n med pojkvän & lite choklad. imorgon är jag ledig, blir en del jobbiga ärenden som jag skjutit upp men det ska jag ta tag i nu. blä. och sen ska Selim till tandläkaren, det blir nog en upplevelse ;)

aja, har inget mer att säga, peace out

the view



jag vill ta alla 507 trappsteg upp, beklaga mig för M för att det är så varmt och sedan gå raka vägen ner till poolen för att svalka av mig. sedan ska vi sitta på balkongen och dricka icetea seftali och röka upp varsitt paket medans solen går ner över havet och det är dags att ta trapporna ner igen <3

looking in the sky, i can see your face and i knew right where i'd fit in, you know that i'll always be in love with you

fanns inte så mycket att uppdatera om igår, var en typisk slappsöndag som avslutades med middag och choklad framför tv:n.. har börjat kolla på tabitha's saloon takeover (tror jag att programmet hette), hon är verkligen en skön kick ass bitch och det programmet är verkligen underhållande.. finns ju inte så mycket annat att kolla på då, följer väldigt sällan tvprogram också men detta har jag börjat kolla på! rekommernderas..


Idag har jag varit hos tandläkaren tidigt på morgonen.. det var ett ganska smärtfritt besök som dessutom gick fort.. dock så börjar min ena visdomstand komma ut så jag kommer antagligen få operera bort den eftersom att den sitter så knasigt :( har hört att det gör ont som fan, så det är ju inget att se framemot direkt.. dock så ligger det i framtiden men ÄNDÅ.. iu. ryser.

jag måste säga att dessa 3 dagarna har jag sovit jättebra och jag känner mig inte alls trött, även om jag vaknar tidigt.. så skönt att ÄNTLIGEN känna sig utvilad.. i love it.. det lönar sig minnsann att lägga sig i tid ;)

annars då? har varit ute en runda och gått i skogen tillsammans med mamma och hundarna & sedan käkat frukost.. ska alldeles strax köra ner & hämta Selim som slutar skolan snart och sedan ska jag även lämna in min lönelapp till lönekontoret.. det är väl det som är planerat for now? har verkligen inget annat att göra.. ska nog ringa magyis senare på eftermiddagen, var längesen jag såg henne.. dricka te, ta en cigg & prata prata prata (vi kan prata hur många timmar som helst i princip) hade varit mys..

i'll be back later on..

RSS 2.0