Strawberry daquiri och sommar

Vilket härligt väder vi haft idag, Ä N T L I G E N börjar sommaren kicka igång.. och det var väl på tiden såhär i slutet av juni ;) Sitter här med min strawberry daquiri som jag och mamma blandat ihop, lovely!

Idag fyller Sosso 18 låååååååånga (korta?!) år, så stort grattis till dig sis!

Så jag och mamma har handlat mat som hon ska ha till sin födelsedagsmiddag här i stugan (hennes kompisar kommer hit!). Så ikväll serveras det kyckling med pastasallad (pasta, pesto, soltorkade tomater, oliver och fetaost) och sedan en god tårta som jag har bakat, med lite hjälp av barnungarna haha ;) Bilder kommer nog om jag pallar! Nej, nu tillbaka till min drink och födelsedagsstöket.

ps. Moses bet mig idag. ds

Midsommarafton

Har jobbat på dagen, dock bara 3 timmar så man hann bara gå dit och sen var man hemma igen. Ungefär. Jaja, kan vara ganska skönt att vara "ledig" på midsommarafton även om jag inte hade några direkta planer. Har iallafall haft en liten midsommarmiddag här hemma med sill, janssons frestelse, gräddfil, köttbullar och sallad.

Blev såklart jordgubbar till efterätt med vaniljglass och chokladsås! Jag och mamma ligger nu och tittar på tv:n i stugan, medans regnet öser ner utanför. Sosso och de andra har gått ner till midsommarstången där lotterna och det där är men pallade inte följa med. Så nu ligger vi här och slöar! Saknar Alanya, hade gjort mycket för att vara nere där och fira midsommar med pojkvän och mina homies. Jaja... Blir antingen 25 eller 26 juli som jag (eller rättare sagt vi) åker ner. Marthe och Idris gifter sig den 25 juli så hade varit kul att komma till deras bröllop och så. Dock är det dyrare att åka den 25 än 26, gaaaah. Men det löser sig alltid! Typiskt mig att börja vela över allt och inget, men sån är jag!
Kommer nog på något bra....

Imorgon ska jag jobba hela dagen lång, 9.30-19.00 så kom in och käka lite bakismat hos mig :)


Hej där!

I måndags och tisdags jobbade jag 26 timmar, så jag har varit ganska sliten om man säger så. Gick och la mig klockan åtta på kvällen igår och vaknade klockan 11 idag. Så nu är jag snart som en normal människa (om jag någonsin har varit det maha, jaja normalare iallafall!) Men det har varit skönt att vara ledig nu de här dagarna även om jag inte hittat på så mycket direkt. Idag har jag och mamma iallafall varit och handlat, hälsat på morfar och gått med hundarna i skogen. En lagom chill dag. Nu sitter jag, Sofia och Sheila och kollar på film och äter mörkchoklad och popcorn. Mysigt var ordet!

Idag åkte Ina och Ramona till Alanya, de kommer ha det grymt kul. Lite avis är jag allt, önskar att jag kunde följt med såklart, men men. Är glad för deras skull och sen i augusti så kommer jag och ina vara där samtidigt :)
Har suttit och tittat på priserna nu på olika resesajter och det är dyyyyyyyyrt. Mamma, jag och Sosso åker antagligen ner en vecka i slutet av juli, ska nog boka när jag fått lön. Men samtidigt, ska man verkligen punga ut typ 3500 för bara flyg. Fiiifan.. Jaja, priserna går la neråt sen i mitten av augusti när skolorna har börjat och så. Får la pressa pappa på pengar om inte annat maha xD

Imorgon, midsommarafton. Ska jobba på dagen och sedan på kvällen ska väl vi vara här i stugområdet. Inget festande blir det då det vankas jobb hela dagen lång på midsommardagen. Jaja, jag klagar inte!

Nu ska jag fortsätta läsa min bloggar.


Söndag!

Sorry, för den dåliga uppdateringen men har ju faktiskt jobbat. Var hemma runt halv 5 tiden igår natt (eller rättare sagt i morse) och sen var det bara att stiga upp 6 timmar senare och jobba på eftermiddagen. Men det gick faktiskt väldigt bra, och tiden flög iväg ;) Nog om det.

Nu är jag iallafall hemma i Hylte igen, jag och mamma körde hit direkt efter jag slutat jobba (sos och resten åkte tidigare!). Hoppas att träffa lilla magyis ikWäll, sen går det rykten om att vi har jordgubbar och chokladbollar här hemma...
myyyyyyyyyyyyyyyys. Nu ska jag gå ut och cigga.

Lördag

Igår blev det jobb och sedan kom pappa och hämta mig. Fixade lite saker, har bland annat fixat fram en ny telefon! Not bad. Så nu kan ni iallafall höra mig igen när ni ringer ;) Sedan åkte vi in till stugan där även mamma, sosso och sheila var. Även Sofias kompis Amanda kom. Så vi käkade hemmagjorda hamburgare, mums! Sedan tog vi skabbet in till stan, åkte inom videomix och köpte en massa godis till bion. Vi såg "17 again", och den var bra :)
Zac Efron var ju inte liiiiiiiite het om man säger så!

Sen så lämnade vi av Amanda i tylösand och fick se hennes hus med pool (grymt fint) och sedan hem för att snacka med Selim på msn och sen sussa.

Vaknade vid 12 idag och sen käkat x antal rostmackor med jordgubbsmarmelad och äppeljuice. Sitter och funderar vad man ska hitta på idag, sosso och sheila har gått ner till brottet och ska bada men känner att det är liiiiide för kallt för mig. Det här jävla svennevädret gör att mitt humör ligger i botten, fiifan. Tänker på förra sommaren då vi hade sol varenda daaaaaaaag (och till och med klagade lite över det..)

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Jobbigt. Ska aldrig mer klaga över att jag är för varm alt. svettig.

Det här är INTE min dag idag heller, eller snarare vecka. Vetifan vad som har hänt med mitt humör, men vore en överdrift att säga att det är på topp asså. Och sen jobb på donken ikväll 00.00-04-00 känns också lagom roligt ;) not.
Kom gärna inom och köp en hamburgare av mig inatt, så kanske jag blir lite gladare :)

Fy fan, jag är en riktig whiner. Får sluta nu, blir t o m irriterad på mig själv xD


Bye fuckers.

11 juni

Sitter framför datorn nu och käkar min lunch; margaritapizza och ett stort glas med cocacola! Har haft öppning idag på dagis, me likey, för då slutar man tidigare! Visst, att vakna vid 20 över 5 kanske inte är sån höjdare men det funkar!

Idag fick vi även prinsesstårta på jobbet, för att det var skolavslutning.

Nåväl, dagen har (som jag tidigare skrev) bestått av jobb. Tänkte slappa lite här hemma nu och sen ner till "stan" och fixa lite ärenden.

Oj, nu kom Selim in på msn, "bara" 45 min sen, aja, man vet ju vilken tidoptimist han är (aka turk) haha. nu är jag elak, men det är sant.

Puss

10 juni

Nu är Sosso hemkommen! Igår kväll hade vi myskväll.

Har precis käkat frukost nu och läst bloggar. Ska fixa till mig lite sen blir det jobb mellan 11.30-17.00

Känner att det INTE är min dag idag...



blääääääää. Hejdå fuckers.


9 juni

Väckarklockan ringde 7.30 så det var bara att masa sig upp och åka till Göteborgs fflygplats. Mamma åkte med iallafall, kändes lika bra det så jag slapp villa bort mig där på vägarna. Så vi åkte och hämtade Sheila, Sofias amerikanska kompis, och sen körde vi tillbaka till Hylte igen. I eftermiddags har Sheila följt med mig på lite ärenden i stan, har bla skickat iväg personbevis plus lite andra saker till Selim, hämtat ut min lön samt varit på Ica och köpt massa godsaker (chips, cola, godis och chokladmousse!)

Så ikväll ska vi ha slummer(stavning på det?)party med pizza, cola och massa gott till lite filmer! Hoppas magyar joinar, har inte träffat henne på en evighet!

Nu är iallafall mamma och sosso påväg hem ifrån flygplatsen, så det borde vara här om någon halvtimma eller så! Sheila har somnat i min säng, stackarn, har varit en lång resa för henne och Sosso. ohhhhhhhhhhh, vad roligt det ska bli att träffa la sis igen! Vill att de ska komma nu nu nu :)

Det ska bli riktigt skönt och kul att börja jobba imorgon igen. Känner hur rastlösheten börjar komma när man bara är hemma och är ledig.

Puss&Kram

8 juni

Har lagt upp bilder på facebook från Alanya, för den intresserade! Kommer nog så småningom här med, när jag orkar ;)

Yes, vad har dagen bjudit på idag då? Jo, jag har "storstädat" mitt rum (=slänger ut allt på golven och kommer på att jag inte orka storstäda så slänger hälften och lägger hälften tillbaka som det var innan maha!) jaja, lite renare har det allt blivit. Har även hälsat på mormor och ätit lunch där.

Jag borde egentligen fixa till mina sminkgrejjer (har typ 3 fulla necessärer) men det får bli en annan dag för nu känner jag mig lite slut.  Hade tänkt gå och göra en 3-1 kaffe och sätta mig ute på trappan och cigga lite... Såg att pappa hade tagit hem ett par tidningar till mig så ska lägga mig i sängen och läsa dem samt titta på laguna beach!

Imorgon blir det jag som ska vakna tidigt och köra (ensam!) till Göteborgs flygplats. Hmm... mitt lokalsinne är verkligen inte top notch om man säger så det ska verkligen bli intressant att se hur den här roadtripen slutar. Synd att inte Ina är hemma då hade hon kunnat henka, men förhoppningsvis ses vi imorgon på kvällen när vi kommer hem!  :)





Hemma igen!

Yes, nu sitter jag i stugan i Halmstad igen. Hemresan gick smärtfri (!) förutom det där jävla flyget, turbulens och shit och där sitter jag och tänker dödstankar, huuuuh! Nej, flyga är nog det värsta jag vet, eller det jag är mest rädd över, speciellt "uppstigningen" och landningen. Nåväl, ska inte tjata mer om det!

Min sista dag, eller rättare näst sista dag så spenderade jag den med min kära man. Vi promenerade runt i hamnen samt käkade innan det var dags för han att sticka till jobbet. Jag gick då över till migros och köpte mina goa turkkakor (me and magyar loves them!) och 3-1 coffee som jag skulle ha med mig hem. Gick sedan in till hamnen och satte mig på husse's med en cay och skrev vykort och filosoferade över mig själv. Mobbad mahaha. Nej, men det var mysigt faktiskt. Cigg och cay, det är mina 2 kompanjoner det. Sedan gick jag till burhans restaurang och satt där och tjötade med honom lite innan cikcilligänget + anna o emma kom! Blev god mat (plankSTEK, ja, ina du hörde rätt.. jag åt en stek!) och bea o potatismos på det. Underbart. Blev fotbollsmatch, dock förlust för Sverige så fick bli en drink o en öl på det för att "lindra" smärtan! Sen kom Selim en timma tidigare och överraskade mig, gulle! Så vi stack in till queens och sedan en snabbis till lambada innan det blev hemgång (hann med ett besök på hotellet samt market också, choklad förfan!)

Alltid tråkigt att säga hejdå, dessutom har dessa två veckorna gått grymt snabbt =( jaja, ska inte vara en lipsill då jag antagligen åker ner om ett par veckor igen. Btw, bilder kommer nog imorgon, har inte sladden med mig..

Imorgon får det bli en liten "fixar-dag", ska ringa en del samtal och fixa med både det ena och det andra. Ska storstäda mitt rum också (har städsug, hoppas det håller i sig tills imorgon! ;) Hoppas magyis är hemma imorgon =) om du är hemma imorgon i hylte så bokar jag dig guuurl!

och MIN SYSTER KOMMER HEM den 9 juniiiiiiiiiiiiii! hihi, jag är så excited över det, har inte setts på en evighet (1 år)
Min lilla baby siiiiiiiiiiis!



Nu ska jag nog sätta på en film och försöka bli trött, så att jag kan gå och nana. Måste upp tidigt imorgon och utnyttja min produktiva sida som jag känner att jag har nu (haha).. kiddin'


Saknar miiiiiiiiiiiiiiiiin älskling, saknar saknar saknar saknar saknar ♥

Alanya 6

Grattis på födelsedagen Selim! ♥

Igår blev det lite födelsedagsfirande på queens! Det var jag, Selim, cikcilligänget + deras friends, Anna och Emma! Sen joinade Selims kompisar också! Så vi var allt ett litet gäng :) Blev tårta och sjungandes samt dricka! Så vi var på queens ett tag sen så splittrades gänget och jag och Selim movade till Latino och sedan Havana. Blev även lite nattamat innan vi stack hem och sussade sött.

Idag så har vi varit på banken och betalat in ansökningsavgiften till uppehållstillståndet. Var även och träffade Selims kompis Selcuk som har hjälpt oss med sökandet (vi är lite tröga aiiight!). Nu är Selim och jobbar och jag sitter hemma hos cikcilligänget och softar! Vi har nyss käkat pannkakor med nutella och hallonsylt, jammi! Ikväll blir det utgång (för vissa!) vet dock ej om jag ska haka på eller ej. Får se vad Selim säger sen när han slutat jobba vid 12. Borde gå upp tidigt imorgon då jag gärna vill ha alla papprena och sånt fixat innan jag åker hem på söndag, så det kanske inte är alltför smart att festa dagen innan då. Men, men vi får se! Har ett papper kvar att fixa och sen måste vi kopiera alla dokument 2 gånger (en jäla massa pappren med andra ord!)

Och sist, men jobbigast, är att fylla i ansökningspapprena då jag fattar ungefär hälften av det man ska fylla i!
Jaja, nu ska jag inte tjata mer om det, kan bli lite tradigt för er att läsa!

Ska kila vidare nu och läsa lite bloggar i thinKK!


Hugs!

Alanya 5

Sitter hemma hos cikcilligänget och softar (de städar just nu mohaha!) idag har det fixat och trixats med en massa papper samt att Selim har fått tid i Ankara...30 juni it is! Så vi ska nog fylla i ansökningarna de närmsta dagarna, betala in ansökningsavgiften, ta foton m.m! Trodde inte att de skulle svara så snabbt (samma dag!) samt att han fick intervjutiden så tidigt (3 veckor efter!) Men men, i like that!

Har även fixat till våra ringar, lagt ny färg samt skrivit in vårt förlovningsdatum.Så ikväll ska jag flasha ringen för alla som vill se maaha! shininK one!
Har även beställt personbevis över internet. Var osäker på vilket det var men det blir nog bra det=)

Selim fyller år imorgon så ikväll efter 12 så blir det födelsedagsfirande på queens! nice! Ska bli kul fast älsk börjar fan bli gammal nu! and im still FRESH meat mahaha!

Update kommer!

Alanya 4

Hemkommen fran en dag pa stan tıllsammans med marthe och hennes vannına. Vı var först pa toast place (balıkcılar) som lıgger precıs vıd hamnen. Jag drack en god farskpressad apelsınjuıce Dar satt vı och snıcksnackade lıte ınnan vı gıck tıll waterpıpe place och rökte lıte vattenpıpa och spelade backgammon! Köpte aven lıte god glass som vı at pavagen tıll vılla sunflower.

Nu lıgger selım och vıla ögonen (jaja jag hör fan snarknıngar) jag ska övertala honom att vı ska ga ut pa en romantısk mıddag ıkvall! Romantıskt = dyrt mahaha. Ar hungrıg och ar ınte sugen pa kebab aka turkmat. Skulle vara mysıgt att ga och kaka pa garage mambo eller queens.. GOD MAT! mumsııı..

NU

Ska vacka turken och övertala honom om my plans!!


Puss!

Alanya 3

blev inget beachparty ıgar (ovantat haha) Jaja det var jag ta igen senare i sommar! Istallet sa gıck jag marthe ıdrıs och Selım tıll queens och drack ett par öl. Blev ganska tıdıg hemgang vıd 12 tıden för att de skulle upp och jobba tidıgt. Nu ar jag ensam hemma hos Selım har kakat lıte turkmat samt suttıt ute pa balkongen och rökt och fılosoferat haha! Selım kommer hem om dryga tımmen da han ska hamta ut sıtt pass och sen ska han jobba ett par tımmar tıll (tıll atta) sa jag gar nog ner tıll hamnen en svang. Ska se vad marthe gör ocksa kanske kan hıtta pa ngt tılls turkarna ar fardıga pa jobb (mın norska kommer fram haha)

Sen aker marthe hem ınatt trakıgt =( en vecka vgar verklıgen superfort!!

Har ingen anıng vad vı ska hıtta pa senare ıkvall men det löser sıg! Maste fıxa ett par arende men lattast att ha turken med sıg sa man slıpper förklara vad man menar mahaha!

Kanns antlıgen som vı kommer nagonvart nu ska skıcka ın maılet tıll svenska ambassaden ı turkıı ıkvall! Sa förhoppnıngsvıs kommer Selım snart komma tıll SWEDEN! couldnt be more happy!!

Skıckar en puss tıll mamma pappa och Ina! Ses snart babes! =)

Och sen sa kommer Sosso mahh lovlııı sıs hem den 9 junj (2 dagar efter att jag kommıt hem!) tıllsammans med hennes amerıkanska kompıs Sheıla! Ska blı helt SJUKT att traffas ıgen (sjukt kul saklart!)


Ps tıll Mamma! Nar jag och Selım skulle köra tıll Mensur o co lagenhet (lıgger en bıt utanför alanya och upp pa en  grusvag) sa sag vı en 2 METER lang gra orm.. Shıt en san har man bara sett pa zoo tıdıgare.. Scarııı!!


Alanya 2

Sıtter har ı selıms rum ar fardıgfıxad: har duschat smınkat mıg och yada yada.. Selım den segven har ınte ens börjat.. way to go om man sager sa. Idag har vı ıaf fıxat Selıms pass en dyr o jobbıg hıstorıa (som alltıd ı turkıı) Först far man sprınga runt pa massa stallen o hamta papper betala osv osv sa det tog typ 3 tımmar att fıxa.. En javla massa vantetıd! Sedan stack vı tıll havana beach club dar aven marthe o ıdrıs var och kakade (jag kakade pasta vad annars) Ikvall var det tankt att vı skulle stıcka tll beachpartyt men de börjar om 1 mın o Selım e ınte fardıg annu sa far se hur det blır med det. Annars blır det nog utgang av ngt slag da Selım vısst var ledıg ıdag (??)

Imorgon ska Selım jobba fran 8 tıll morgonen tıll 8 pa kvallen. Mın plan ar att steka hela dagen (för att ta ıgen alla soltımmar)


See ya!

RSS 2.0