just me


ligger i mina föräldrars nyinköpta soffa. den är verkligen gigantiskt och sååå mysig
. idag har vi fått nycklen till lägenheten; har flyttat dit nästan alla flyttlådorna nu. det gick ganska smärtfritt, tur att vi var 4 stycken. har även hunnit med att prova sängar på jysk och tagit en fika på espresso house. Efter det åkte jag och selim hem till hylte igen. jag tycker faktiskt det är supermysigt med all snö, vi tog en ganska lång promenad i skogen tidigare med hundarna. fick julkänslor :) nu är jag jättetrött och imorgon står alarmet på 7. Vi ska flytta alla de stora möblerna, köpa säng och titta på en sängstomme. men det ska bli spännande :) jag är bara glad att jag slipper bära de tunga grejjerna, klen som man är! håll nu tummarna för att allt ska gå bra för oss imorgon. nu ska jag ta en dusch & hänga upp tvätten. ska slänga ner de allra sista grejjerna som ska med till lägenheten också och sen blir det att hoppa till sängs och sova. vet ej hur det blir med internet till lägenheten och så vidare, vi får helt enkelt se när jag dyker upp här igen!


see you later ♥





101124


Kunde inte sova inatt. sista gången jag tittade på klockan var den 3.30 (!!!!!) och jag skulle vakna 6.30. Hej ångest typ! och när klockan ringde så kändes det som jag inte ens sovit överhuvudtaget, det enda "positiva" med det var ju att det var hyffsat lätt att gå upp!!

Jobbade 8-17, haha, det var nog inte riktigt min dag idag kände jag! men man kan ju inte alltid vara på topp. Selim har varit sjuk i flera dagar nu och tror han har smittat mig. Är jättesnuvig, förkyld och allmänt lam i kroppen. det första jag gjorde när jag kom hem vid 18-tiden var och lägga mig i sängen.. somnade i sängen men vaknade av att jag dregglade, iuuu.

har suttit hela kvällen i köket med familjen. har ätit kycklingcurry till middag och sen har jag gjort en massa kaffe från maskinen så nu är jag pigg igen! ;) men ska ändå försöka gå & lägga mig i tid, blir en lång dag imorgon!


1 månad kvar till julafton & löning imorgon, yay!



you got that something that keeps me so off balance






RIHANNA ÄR SATANS SNYGG I SITT RÖDA HÅR! och jaaa, jag tycker drake är sexig
enjoy =) loving it!





what's my name?


har jobbat natt hela helgen, men har varit ledig idag! Helt slut är jag men glad över att jag bara har en stängning kvar (på tors). idag vaknade jag strax efter 11-tiden. gick upp och testade mammas nya kaffemaskin; jag gjorde en latte macchiato, den var supergod! annars har jag handlat, varit ute med hundarna och fixat de sista med flytten. inget speciellt med andra ord, men det är skönt att koll på saker & ting. är bara lite saker till som ska packas ned + selims kläder, så det är inte alls mycket kvar! gött!

JAG LÄNGTAR TILL FREDAG! :) då flyttar vi + att jag är ledig i 3 hela dagar. på fredag ska vi bära upp alla lådorna medans vi tar möblerna på lördag. ska även titta på en sängstomme och huvudgavel som jag vill ha! Det blir en bra helg, mycket jobb men sen på lördag kväll blir det att fira flytten! det känns bra att det är så mycket roligt som händer nu, jag tror allt kommer bli hur bra som helst.. nu ska jag fortsätta att "förnster"shoppa på nätet, haha.

PUSS & kram




F & M






Isvec´e hosgeldin Muhittin. Insallah hersey istedigin gibi olur :)



På torsdag kommer Frida ÄNTLIGEN hem ♥, har saknat henne! ska bli helt underbart kul att ses igen.. och grattis ännu en gång till UT:et, muhittin ska bli "svenne", det gillar vi! =) 


Same but different


Det är så mycket i och med flytten, känner att jag har en "inre stress" och hinner inte med så mycket som jag skulle vilja, suck. Därav den dåliga updaten! Men nu är jag iallafall här och ska uppdatera lite om läget!

♥ I lördags körde vi till trollhättan för att hämta möblerna. Efter mycket om & men och en massa funderande blev det tillslut att jag köpte tv-bänken, soffbordet, soffan, en grå matta samt ett köksbord. Köksbordet och mattan har jag tyvärr ingen bild av men mattan är grå & lite "långhårig" (haha) och köksbordet är rundat & vitt och stolarna är vita. Sittdynorna är inte de fräschaste men tänkte klä om dem med ett annat tyg eventuellt svart? Här är resten av sakerna iallafall (visat på bloggen tidigare)


                         




Nu är det "bara" till att införskaffa sängstomme/madrasser (vill ha en sängstomme från ikea, malm, samt madrasser från jysk. tror det blir bäst pris på det då!), en tv (dock inte så jätteakut då jag har en sen tidigare, tror jag får ta det på mellandagsrean istället eller ev senare) och en byrå (även den i malmserien, visat tidigare på bloggen!). Sen är det ju lampor osv, har inte hittat ngt jag fastnat för ännu direkt. så det är en del kvar.. sen så har man ju alltid en miljon grejjer så lite förvaringsmöjligheter hade ju inte varit helt fel. känner att det får bli en tur till ikea, men måste bestämma mig för vad jag ska ha innan jag drar dit eller så kommer jag hem tomhänt eller med sånt jag inte ens behöver ;) (lite jag i ett nötskal!) nåväl, det löser sig alltid, men vill ju att det ska vara fint och ombonat i vår nya lya :) mycket spännande! inte denna fredag utan nästa får vi iallafall nycklarna. har packat ner en del saker, men kläder och sådant man använder kan man ju inte packar ner förrens de sista dagarna ändå..


Igår åkte jag, mamma, syrran och selim till gekås. Det var mycket folk, och vi var därinne i 3-4 timmar. Det blev lite saker till lägenheten, hittade 3 jättefina koftor (!), pyjamas, lite skönhetsprylar och sånt! mamma köpte en smörgåsgrill och en blender till mig! ♥ min gulliga mamma


Annars har det faktiskt inte hänt så mycket på fronten, jag jobbar på som vanligt. Jag längtar jättemycket till december just nu! Det är faktiskt en av de roligaste månaderna på året om man inte räknar med sommarmånaderna (såklart!) flytt, jul, nyår, ev en liten weekendresa, julfest osv =) dock vet jag ännu inte hur jag jobbar i dec, det är sagt att schemat ska komma ut idag så nu håller jag alla tummar & tår på att jag inte behöver jobba julafton iallafall!







Your love









friday & sushi



GUD, inga ord kan förklara hur trött jag var imorse :P väldigt uttröttande att vakna kvart över 5 varje dag måste jag säga. jag som är en nattuggla och gillar att sova länge på morgonen är detta pain alltså. men man piggnar typ till när man väl kommer till jobbet och timmarna rusar verkligen förbi! idag efter jobbet så träffade jag elsa, hon var inne i stan samtidigt som jag slutade. vi gick runt i olika affärer och kollade efter en present till elsas kompis. sen satte vi oss på vattenporten och drack chailatte och pratade! det var väldigt trevligt måste jag säga.. har alltid tusen saker att prata om. eftersom jag hade parkerat bilen vid surfshopen så följdes vi åt och jag passade på att köpa med sushi till mig och mamma (hon hade ringt och tjatat typ 5 gånger om det!)

12 bitars sushi var gott att ha i magen! mums, älskar sushi.. hade dock en period då vi hade förätit oss på det men nu är det såå gott. speciellt bitarna med räkor och avokado på! jag och mamma har suttit och tittat på idol nu, jag är faktiskt jättetrött! ska lägga mig i sängen och läsa ett par sidor ur min nya bok och sen SOVA ♥'


 

 

 


all by myself



har ätit iskender kebab till middag! det var sååå gott! ♥

 

mamma jobbar, syrran är i halmstad, pappa har gått och lagt sig och selim tittar på fotboll hos sin kompis. sitter här alldeles ensam (eller njaa.. hundarna är med!) och myser.. ska alldeles strax rota fram min chokladkalender som sosso gav till mig och äta den till efterätt framför grey's anatomy! och jaa, jag vet, jag är väldigt otålig alternativt väldigt sötsugen och brukar ALLTID äta upp chokladkalenderna innan december men vad gör det :)



 

 

 


ordning & reda


LEDIG! jag gick inte upp ur sängen förrens 10.40 :)


idag åkte jag, syrran, mamma in till stan och hälsade på mormor. vi åt lunch där och fikade! hann även med ett besök på en secondhand butik och blomsterlandet.

när vi var på väg hem från halmstad körde vi inom mammas affär och hämtade lite kartonger som jag ska ha till flytten. tror jag ska sätta gång redan nu, är mycket som ska rensas/slängas/organiseras/packas ner och såvidare.. kanske till och mer bli att slänga upp lite grejjer på tradera och tjäna en slant?! tänkte iallafall sätta igång med de alldeles strax. ska nog börja med garderborna och alla kläder som jag har, använder ju knappt hälften av allt man äger!! detta blir ett litet projekt i sig, haha.


har börjat fundera lite kring möblerna också, får se hur det blir med allt helt enkelt.. kanske får titta på andra lösningar?! aja, jag vet inte, känner mig lite smått förvirrad. måste smsa tjejen som bott i lägenheten tidigare och höra om vi kan flytta in sista helgen i november istället för 1 dec (som är en onsdag...) jaja, hoppas att allt löser sig iallafall!

ska försöka slita mig från skärmen nu och get started!










jag & min flickvän

 


"laserturken"







hahhahahah, jag vet att säkert många redan sett denna, men var ändå tvungen att lägga upp =)

te amo



jag har mått illa och haft världens halsbränna hela eftermiddagen, men åt nyss två knäckebröd och mår bra igen :) intresseklubben antecknar eller hur?!

idag var jag ganska trött, snoozade 5 gånger typ och selim tjatade på mig att jag var tvungen att gå upp. lätt för han och säga som hade sovmorgon :P 5.20 lyckades jag iallafall maka mig ur sängen och var på väg till jobbet 10 min senare.. inte illa pinkat tycker jag! dagen har gått svinfort, som vanligt när man har öppning. inte mycket att klaga på (förutom att man vaknar såååå tidigt, men hellre det och slutar tidigt tycker jag!)


efter jobbet åkte jag till mammas affär och kollade på lite porslin och glas. hittade två fina glaskålar, vinglas, skålar och tallrikar. alltid bra att ha när man flyttar hemifrån. sedan gick jag till systemet och köpte fin och årets glögg. med smak av saffran :P flaskan är så fin, hoppas den smakar likabra som den ser ut, haha! längtar till julen överlag ♥

nej, nu ska jag nog gå och göra någonting vettigt (typ dammsuga..) och sen ska jag ta det lugnt hela kvällen.. måndag, blää




RSS 2.0