Sömnproblem

När jag var liten så var jag en nattuggla. Och är fortfarande ibland. Jag har alltid tyckt om att vara uppe länge på kvällarna och har aldrig kunnat lägga mig "i tid". Nu den senaste tiden så har jag varit jättetrött tidigt på kvällarna, och gått och därför lagt mig i tid. Trots att jag är jättetrött och verkligen försöker sova så går det inte! Efter att ha legat och vridit på mig ett tag, blir jag rastlös och därefter pigg. Det är precis som att jag inte "får" gå och lägga mig i tid bara för att min kropp är så van vid att vara uppe sent! Det är jätteirriterande för jag känner mig sällan riktigt utvilad. Jag hatar mina sömnproblem. Jag vill ju sova åtta timmar som man bör göra men det är omöjligt för mig känns det som. På vardagarna så sover jag kanske 5-6 timmar och på helgerna oftast mer än 10. Nej, jag blir inte piggare av vilket som, blir nästan ännu mer tröttare när jag får sova ut på helgerna.
Lagom är bäst, eller?
Men tråkigast, tyvärr.


Nyår för en månad sedan

Imorgon är det februari, är det någon som kan berätta för mig vart januari tog vägen? Tiden går så sjukt fort, och snart är det Stockholmsresa med Paui och Ina!! Jag längtar verkligen!!!

Det var alltså en månad sedan jag och Ina satt och fixade till våra 100 nyårslöften.. Och en månad och en dag sedan vi var hos Denis och firade "vårat" nyår! 
Är dock glad att januari är över, för det har varit en cpmånad; INGENTING vettigt och kul har hänt känts det som. Eller, det har la hänt roliga saker, men tycker januari överlag är en jobbig månad! Kallt och snöigt, och man går och väntar på våren och annat kul!
I februari händer det lite mer roliga grejjer iallafall!   och MARS, vad jag längtar till mars!

Ikväll ska jag träna, sen blir det OC och stockholm live! Jag orkar verkligen inte plugga, orkar inte orkar inte orkar inte. Måste ta tag i mitt liv snart och börja bli duktigare när det gäller skolan! Och måste leva i nuet och inte "se framemot" massa saker hela tiden! Fast det är det som keeps me going, så vad ska man göra...

Saknar Simon jättemycket, men han kommer vecka 12!  Simon koooooooooom hem!! Jag ska fråga om han kan styla min blogg då, vill ha den lite hetare ju =)

GUNILLA!!

IDAG HAR GUNILLA NAMNSDAG!

McIna&McJian

Idag var jag och Ina i skolan två timmar, varför kan det inte alltid vara så!! =)
 
Matte C provet då..

Efter..typ
5 min gick Alis
15 min gick Ina
20 min gick Denis
21 min gick jag

Jag välkomnar ett IG! Jag skrapade nog ihop 3 poäng, och G låg på 10! Men jag försökte iallafall. Typ. Lite. Haha.  Så det kan gå ibland!

Vid 4 åkte jag och Ina in till stan och kollade skor. Kärlek är det!! I sommar ska vi trippa omkring i höga Carrie skor. 
Vid 5 var vi hungriga och begav oss till mcDonalds! Ina gillade Mcdonaldskillen för att han var flörtig, det är så det ska vara!!

Och sen blev det flummigt, med många intelligenta samtal!!

Jian: Gör du likadant som mig?
(ina visar sitt sugrör)
Jian: Det är så gott att bita och suga.
(knäckning)
Ina: Haha, det har måste jag skriva upp i min kalender
Ina: Sa du bita först?
Jian: Ja, för man biter ju först sen suger

"Jag kan inte hålla mig inne. Eller jag menar hålla det inne!" /Jian

"En ministrut är en liten strut"/Ina

Vi fick vår El maco och sen så blev det varsin mcflurry!!! "Varför flurrar dom inte glassen längre?!" xD

 156161-55156161-54

Sen hade vi ett intelligent(ej ironi!) snack om boys med!
Det vi snackade om kan ni läsa på Krisztinatofalvi.blogg.se
Ina - Carrie

Tisdag

Jag vaknade tidigt, trots att jag hade kunnat sova till 12 om jag ville. Men jag kände att jag måste titta igenom matten iallafall, men vet att det kommer gå åt helvete!

Två lektioner idag då. Småföretagande och Matte c prov. Men sen vi halv sex så ska jag och Ina minsann käka vår El maco som vi tjatat om ;) Det ska bli trevligt.

Hade en skum dröm inatt. Drömde att jag chattade med en kille på msn som jag gillade i drömmen, i drömmen visste jag precis vem det var, men när jag vaknade så kommer jag inte ihåg. Han skrev jättemycket på msn, men jag hann inte läsa så mycket av det för jag vaknade och kommer inte ihåg något utav det jag läste. Förra veckan hade 3 nästan likadana drömmar; att någon skriver något viktigt eller "avgörande" till mig, och jag minns det så tydligt när jag drömmer, men när jag vaknar är det helt borta..
Jaja, skumt....



Måndag

Brrrrrr.. Så kallt det är på mitt rum! Fryser  ihjäl! Sitter t o m med min lila halsduk, då är det illa! Och hungrig är jag med. Hungrig och fryser, NEJ, inga sköna känslor det. Som tur är ska jag snart käka.. Fullkornspasta med köttfärssås och broccoli! Va gott.. Sen så blir det Ally McBeal och sen träning vid åtta! Längtar, aerobic core är nog det roligaste passet tycker jag =) Var en kort skoldag idag. Hade engelska där vi kollar på mice and men och (tråk) kemi. Så jag slutade vid 12, så gott!  Sen blev det lite "ärenden" med Sofie, Tina och Pauline och efter det gick jag och Sofie igenom Halmstads skoutbud.  Vilket är cirka sex affärer. Men det var trevligt.. många fina skor! Mina guldpumps vill komma hem ju.. Men har bestämt att jag ska vänta till Stockholm/London, hittar säkert några finare där!

Soft skolvecka nu. Börjar 14.10 imorgon, och har ingen engelska på torsdag och ingen psykologi på fredag. Matte C prov imorgon. Och nej, logaritmer är inte min grej så välkommen IG!!(om jag inte får ett cpryck och pluggar halva natten och skippar min sovmorgon imorgon. Pfff.. that ain't gonna happen!)


Lista

 Idag har jag...

♥ Promenerat med Ina och vovven
♥ Suttit alldeles för mycket vid datorn
♥ Absolut inte pluggat, varken matte eller svenska, som jag BORDE gjort. Suck.
♥ Tränat med Steffi. Var på ett pass som var ganska likt pump.
♥ inte gjort så mycket mer..

Nu ska jag..

♥Kolla på Elle galan
♥ Äta kvällsmat

Helena . Whatever I do, it's still never enough for you


Lördag

Jag var så trött när jag vaknade upp och är det fortfarande. Jag känner mig sällan utvilad nuförtiden, och det är lite jobbigt. Vill ju vara pigg och energisk. Iallafall idag har det inte hänt så mycket.. än. Och det kommer förmodligen inte hända så mycket heller, så det får bli en slappelördag.  I går kom vi iallafall överens om vilken lägenhet vi ska ha i Alanya, så snart är resan bokad hoppas jag! Det blir förövrigt en vecka istället för två veckor, men det kommer vara en fartfylld vecka med sol,bad,party och utflykter! Jag längtar riktigt mycket. Sommar  

 

Jag vill att Oprah Winfrey ska gå på helgerna med...



Länken

http://www.veckorevyn.com/kronikor/hannah/ge_honom_en_chans/index.xml 

läs nu!

Jag hörde "maneater" och fick värsta flashbacks från juni/juli! Steffi <3

Semla? Selma?


- Haha.. min kompis kallas för Semlan.
- Jasså, gör hon? Ja, men det är ju faktiskt ett namn. Semla menar jag.
- Hm.. du tänker nog på Selma..
- Oj..




Underbara fredag

Vilken bra dag det har varit idag.  Och kommer bli ännu bättre snart! Hade bara två lektioner idag, matte c och småföretagande. Haha, fan va kul det var påmatten. Matteläraren hade tagit Talles mobil och sen så satt han och pillade med Denis.

Mattelärare: Men Taulant, jag tog ju din mobil innan och nu har du en till i handen.
Ina: Han är alban, han har många mobiler
Jag: Många händer,  inga länder

xD

Iallafall sen så fick jag och Sofie den goda iden och käka kinamat så det gjorde vi. På New Shanghai så  intog vi deras goda lunchbuffe. Mycket snack..  "Kärlek  utan sex, det går an"  Haha xD Vi vet iaf vem som har skrivit den boken.. Hooost. Mycket trevligt samtal hade vi måste jag säga.  Hahha, du är för rolig gumman! Det blev en sväng till myrornas med där jag köpte tre guldhalsband."Gunilla" Haha.Till mig Tina och Pauline. De kommer användas flitigt, och om man gör något "dumt" en helg kan man alltid skylla på Gunilla(DET VAR FAN HON!!)

Sen gick vi till biblioteket, jobbig trappa det dära. EN tant på 90 orkade mer än oss. MEN vi är starkare, för hon tappade fan en bok på sin skalle sen. Det är svårt att hålla sig när man verkligen inte får skratta.

Och juste..  jag är kär.. i två stycken. Vet fan inte vad jag ska göra..
Försöker tänka på vad jag har mest nytta av nu till våren/sommaren..Hmm.. Men jag vet vad jag ska satsa på!

ME LOVE

 

Fina eller hur?! Det klart att jag snackar om skooooor! Dessa "vann" iaf mot dessa
 Jag kan ju inte köpa båda(JO DET KAN DU DET KAN DU.. neeej =(

Så de guldiga får det bli. Hoppas bara dem är kvar tills nästa vecka when I get my money.
Snart kommer de hit två sötnosar till mig. Jag har köpt semlor, och vi ska snacka och mysa denna fredagskvällen. Let's dance blir det nog med. Och självklart... planering av Turkietresan i augusti.
156161-53 söööööööööööööööötnosar

Helena - summerlove




Klarhet..

Idag så känns det som att jag steg ut ur dimman! Jag har fått klarhet i en del saker jag gått runt och funderat på och fy fan vad bra det känns nu! Har kommit på vad mina skumma drömmar betytt nu också, eller jag tror det iallafall. Har drömt om samma person tre nätter i rad nu och bla bla the rest is history. Nu iallafall. Ska koncentrera mig på lite andra saker istället.

Och en annan sak.. Som var det bästa jag läst på länge.






Ge honom en chans att såra dig









Det var verkligen en AHA upplevelse, tycker att det  är så klockrent. Köp nya veckorevyn  och läs Hannahs krönika!!

Allting känns så fruktansvärt bra nu, så jävla bra. Det  är snart helg, jag har nya veckorevyn,  massa kniven i hjärtat låtar  på min mobil, det gå bra grejjer på tv:n idag  och skolan har varit kanon rolig idag tack vare Sofie x 2



Helena  .those eyes.

The return of the AG of course

Snart är det dags för AG igen, och det kommer bli kul som vanligt! Och det blir Gunillabussen, ska bli kul och träffa henne igen! ;) Om vi har "tur" vill säga. Hahaha.

156161-50156161-49156161-48


Erika 18 år

Idag fyller Erika 18 år, grattis grattis grattis!! ♥
Har så många roliga och fina minnen med denna tjejen, allt roligt hon har sagt kan fylla en helt bok =) Och ingen fest utan Erika..

Kommer du ihåg så mycket vi festade i nian när du var ensam hemma?! xD Vilka alkisar vi var.. Haha.. har många bilder, men inte så lämpade att lägga ut här på bloggen kanske ;)
Tyvärr har vi inte umgåtts lika mycket som vi gjorde innan men det får bli bättring på det nu!!

Nu får du gå ut och göra Halmstad osäkert i helgen, gumman!!


  156161-46

Syrrans bästa flirttips xD

Haha ibland är min syster så smart, men ibland är hon... mindre smart. Men ofta är hon jävligt rolig faktiskt. När jag satt och spelade tv-spel delade hon med sig av sina "bästa" flirttips

ξ När du presentera honom för några av dina kompisar säg att det är din supersexiga kompis
ξ Fråga honom om bara ni två ska gå på bio ensamma, och efter att han svarat så säg att du bara skojade(för att kolla hans reaktion, enligt syrran HAHA)
ξ Om du vill gå ett steg längre för att kolla hans reaktion ska du gå fram till honom och säga att "Jag tycker att din bästa kompis är snygg, kan inte du fixa ihop oss?
ξ Om hans kompis säger att han är trög, säg då till honom att han är smartast av alla
ξ "Du passar som gynekolog, vill du bli min?"





 

Tisdag

Imorse när jag vaknade mådde jag så illa, trodde att jag hade drabbats av vinterkräksjukan. Pappa sa att det går runt nu, så jag fick stanna hemma idag. Har mått illa hela dagen i princip, men det känns lite bättre nu så jag kommer nog slippa att bli sjuk. Jag har iallafall spelat tv-spel och tittat på Oprah Winfrey. That's it. Imorgon är jag ledig från skolan, för jag har bara en lektion som är inställd!

Moses och den första snön

   

156161-44

En tanke

Varje dag hoppas jag att något ska ha förändrats. Att det ska kännas annorlunda. Men det känns som att jag bara blir besviken hela tiden. För det kvittar; det kan gå en dag och det kan gå hundra dagar, men inget kommer att förändras bara för att jag vill det, eller hur? Känslan kommer fortfarande vara densamma, och även om man hoppas på något mer, något annorlunda så kommer det inte att förändras hur mycket jag än vill. Det är inte något jag kan kontrollera, och inte du heller. Men det man kan välja är om jag vill bli sviken eller inte. För det är det många gör fel; lägger sin lycka i någon annans händer, i tron om att allt ska ordna upp sig, att allting ska bli bra. Och det är då man blir sviken och sårad. Om jag tar tag i min egen lycka, så kan du inte svika mig längre. För nu är det bara upp till mig.

.Helena.
lycka?


Bada och AG

Efter att ha spelat tvspel, ätit 1245 kladdkakemuffins(tack gode gud att dem snart är slut, jag spyr på dem nu!) och surfat runt ska jag strax gå ner och ta ett bad i vårt badkar. Hoppas bara det inte är några spindlar där, hate them =/ Usch, nej nu blir det inget bad för mig för jag fick såna negativa tankar. Fan fan fan ta dem. Jag får ta en lååång dusch istället, jag är så frusen. Ikväll ska jag och Steffi träna och sen så blir det tacos.
156161-39 inget bad för mig

Jag satt just och tittade runt i mina videofilmer på datorn. Har ett från i november tror jag, på mig och Tina. Går runt och fyllesjunger "hejsan alla cpbarn". Jaa, AG, vilka tider. Nu får vi snart göra alla fester osäkra igen, eller vad sägs?! Blev riktigt festsugen nu... Tänker på allt galet vi gjort nu i höstas. Blaaa...
 

Pauline: "Jag ska nog hålla mig ren i helgen"
Jag: "Jasså, ska du inte dricka eller?
Pauline: "haha nej.. inga strul menar jag"

hmm..: eyy, vad de ni som skulle ha vodka?
tina: neej.. vi skulle ha zarra
hmm: haha, men de är ju samma sak 

rösten(fick för mig att det var danne): eyy, nu är vi vid norre port
jag: ehh, hur fan kom du dit.. så fort?
rösten: öhh.. haha va?
jag: äsch skitsamma, vi får la gå tillbaka då
HAhaha xD den va kul

Tina( i bussen): ÅH, har ni vin?
"Gunilla"(busschauffören): Du ska fan inte ha något mer. JAG HAR ÖGONA PÅ DIG!!!!
 
Tina(till stackars tant på bussen): Varför ser du så sur ut!?

Okänd, trög/full tjej: Jag åker svarttaxi. HAHA svarttaxi. Vaför är det bara blattar som kör svarttaxi?
Okänd smart nykter tjej: Tyst, de kan bli arga!!!
Okänd trög/full tjej: Vaddå?
Okänd smart nykter tjej: TYST DÅ FÖR FAN!!
Okänd trög/full: Nej förlåt, jag menade inte så. Det var skitsjysst av er att köra oss..... blattar.

Helena - Kan vi inte ta en AG helg snart?!

Helgen

♥Nintendo 64
♥ Ina; fredag, lördag, söndag
♥Snö
♥Promenad med mamma
♥ Bakat kladdkakemuffins
♥ sex and the city säsong 6
♥Shrek 2
♥ Gamla minnen
♥ Skratt, snack, skratt, snack
♥ msn
♥Let's dance och stilpoliserna
♥Uttråkad.. ibland.
♥ Sett det nya one tree hill avsnittet

156161-37B156161-36156161-35156161-38156161-34156161-29156161-26

 


Snön försvinner...

.... och tur är väl det? För nu vill man ha vår vår vår, och sen sommar såklart.

Har kommit på en sak. Min blogg är en flummblogg. Undra om det är någon som läser seriöst/regelbundet/ofta(ina du är ett undantag, du är min trogna läsare!)? FLUMM

 Titta vilken sötnos!

På tal om katter... När jag satt och bläddrade i min gamla dagbok igår så blev jag lite fundersam. 11 april 2001 skrev jag så här: Smulan är fortfarande borta. Var är hon? Smulan är kanske påkörd..? Eller så vill hon inte vara här mer.* Det kanske inte märks som att jag gillar henne men det gör jag och kommer alltid göra. Snällla gud, gör så att jag får henne tillbaka. Jag kom ihåg när jag först hämtade henne. Först var jag rädd för henne.**Jag brukade kela med henne.. osv osv...

* Hon blev våldtagen av sin kattunge(Bullen)
** RÄDD FÖR EN KATT!? hahahahaha

Iallafall, så ringde jag till pappa och frågade vad som egentligen hände med Smulan. Och han hade AVLIVAT HENNE. Och det får jag veta sex år senare. Tack pappa TACK. Suck ja. Jag och mina älskade djur. Som mest hade vi nog åtta stycken. En katt, 5 kattungar, en undulat och en hund. Jag älskade verkligen djur när jag var mindre, och gör det fortfarande. Kommer ihåg den gången vi hade en sjuk igelkotte. Jag matade han med mosad kattmat.Och han dog(inte av kattmaten då). Och sen så frågade jag pappa vart han hade begravit honom. Och då var han lite frånvarande och sa typ: hm.. i skogen någonstans. Och då får man veta några dagar senare att han slängt den döda igelkotten i soptunnan(!!!). Hallå.. När jag får barn ska jag minsann vara ärlig mot dem när det gäller djur och sånt!

EN GÅNG TILL FÖR ATT HAN ÄR SÅ SÖT!

Sötnos

156161-33

Shrek 2 och uttråkad

Suck, det är lördagkväll och jag är uttråkad. Jag har precis käkat glass och sånt där och tittat på shrek 2. Den var bra, fast ettan är bättre. Suck, vill att det ska hända något. Är inte festsugen alls heller. SUCK SUCK SUCK!

Undra vad Ina gör....

Suris? ;)

Nu har det värsta gått över, nu ska jag nog sluta tjura =) Pappa erbjöd sig snällt att åka och köpa mer päron, så sagt och gjort. Han släppte av mig på Ica och jag handlade 4 päron till(två la jag till matvraket, jag är nog godhjärtad trots allt ;), en banan och vaniljglass. Jag ska snart hem till Ina gumman och kalasa lite med let's dance och sex and the city, fruktsallad(äpple, päron, banan, apelsin, russin, ananas). Till det blir det (lätt)vanligglass(så nyttiga vi är ;) och cola light. MUMS. Självklart kommer det bli mycket prat och skratt, som vanligt med andra ord!

Jävla fruktbitch

Fy fan, att ha en lillasyster, hatar den lilla kackerlackan JUST NU! FY FAN!! Asså, det finns aldrig nån frukt i vårt hus för att hon alltid äter upp allting. Om det ligger typ 10 äpplen på morgonen och sen när man kommer hem på kvällen(slutar rätt sent ju..) så finns det INGA kvar för att det matvraket har ätit upp allt!! Så jag har klagat till mamma flera gånger att jag vill ha frukt nån jävla gång, och då säger hon att jag ska köpa och sen gömma undan frukt som jag kan äta. Så idag t ex tänkte jag när jag handlade med pappa att jag ska minsann köpa frukt så att det räcker till mig. Jag köpte äpplen och apelsiner(många) och sen 4 stycken päron bara till mig! Sen ringer Ina till mig och då har hon redan käkat upp alla utan 1!! Och jag SKULLE HA TVÅ STYCKEN PÄRON IKVÄLL TILL MIN OCH INAS FRUKTSALLAD! Asså jag är så jävla arg nu..............JAG HANN INTE ENS GÖMMA DEM! Det försvann på 20 min! Och sen när jag säger till henne, hur många jävla päron har du ätit egentligen!? Då säger hon ett pärön. Och sen när jag går till soptunnan ser jag att det ligger rester från mina stackars päron.... =(  Nej, det finns bara ett ord för såna här lögnare och mattvrak. Fruktbitch
 
                                                MITT



Uppdatering! Nu har Sofie gett mig ett utmärkt tips på vad jag ska göra! Jag ska smörja in frukten i stark tabasco. HON SKA FÅ. Fortsättning följer..

Uppdatering 2, Sofie gav mig ett ännu bättre råd nämligen wasabi(japansk pepparrot)!

Om ni har fler tips vad jag ska göra åt den här fruktbitchen får ni gärna kommentera detta inlägget!!

Kärringagympaaaa

Idag hände det något som bara kan hända mig och som ALLTID händer mig! Hahhaa
I vilket fall så var jag och Steffi på "basic workout" idag. Vi tänkte testa det istället för power workout eftersom koordinationen är inte vad den ska asså ;) MEN där var det bara 65 + och så vi typ. VIsst var det några i 40 plus men vi kom fram till att medelåldern var ca 59(och det ska tillägas att jag o steffi drog ner snittet, ni kan ju tänka er vad snittet skulle va utan oss!!). KUL FÖR OSS ELLER HUR?

Jag och steffi kunde inte sluta skratta, för det var såna kärringamoves OCH att de som tränade på goliath(killar i vår ålder) såg att vi var där xP hahah, de fick nog sitt ett gott skratt.Ja, det var sannerligen en upplevelse. Passet var inte så jobbigt(som ni kanske förstår) så jag och Steffi snackade om bögar, killar med fotfetisch och massa annat kul. Sen när vi skulle gå ut kom de som skulle på det andra passet, och normal musik började spelas(dunka dunka) istället för typ "jag vill vara din Margareta". Nej, nästa gång får det bli power workout.


Nu är det dags för OC

Helena - Ina, lilla solstrålen min =)

Matte C

Igår hade vi en rolig matte C lektion. Jag kände mig busig och var tvungen att blåsa någon ;) HAHA. Så jag och Pauline satte på "lets get it on" med Barry White(Denis sexlåt!) haha, den är så pinsam! och hade den som ringsignal! När Denis och Talle gick ut smög Alis ner min mobil under Denis mattebok. Haha, och sen när han kom tillbaka så ringde vi till min mobil xD Haha, så fult det var+ att han fick skit av vår mattelärare. Buuuuuuuuuusigt
*blink*

Mitt i lektionen hade vi även ett gympapass. HAHA.  Vi står och shakar som bara den(jag, Hanna, Paui) och de andra såklart, och typ efter fem minuter upptäcker vi att Mario stått och filmat allt xD man ba "TACK" han är överallt


Och det andra var att Ina "fyllde år" och alla i klassen fick sjunga för henne. Nours ide. smart där =) (ni som känner Ina vet att hon egentligen fyller år i juli) Ina blev förvånad och satte sig ner när vi sjöng.. MJAU! Och nej, du får ingen tårta :P

Nu måste jag fixa mig, bussen går 10.40 SOVMORGON ÄR BÄST!!!!!!

Plus att idag har jag bara en lektion och så ska jag o paui göra kemiprovet. Men vi ska lämna in det blankt, HAHA. Don't try that kids ;)

Jag är på toppenhumör nu!!!!

HA EN BRA DAG!!!! /H

Sometimes

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.

Some are running scared, some are coming home.

Some tell lies to make it through the day

 others are just facing the truth.

Some are evil man, at war with good

 and some are good struggling with evil.


6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes all you need is one.

Meningslös måndag..

Jag var så trött imorse, inte alltför gott när väckarklockan ringer vid 6. Blev sur på allt och alla(pappa host) för att han ska vara så dum och tvinga upp mig ur sängen. Kändes frestande att bara ligga där och aldrig mer vakna. Usch nej, jag skojar, men det hade varit skönt att slippa skolan. För det har varit en meningslös dag idag. Jag åkte med den tidiga bussen in, städade mitt skåp(välbehövligt), hade engelska(jag och Paui sög idag, hade fel så fort hon tilltalade oss) och kemin orkar vi helt enkelt inte med, så vi fick till syon istället. Bytte och fixade med en massa ämnen. Som vanligt med andra ord. Och så blir det rektorn imorgon. Suck. Tur att jag slutade vid 2 för jag var helt färdig efter psykologin. Var hemma halv 4, tv:n och soffan för mig. Slocknade och mådde illa. Iallafall, nu ska jag snart iväg och träna. Steffi ska följa med mig idag =) Tack gumman ♥ Efter det ska jag sova sova sova. Jag orkar inte med mig själv idag. gnäll.

Vill att någon ska förgylla resten av min dag. Ett sms, telefonsamtal, VAD SOM HELST! Suck. Snälla snälla snälla.

Har kommit på att det inte händer ett piss i januari och februari(förutom sportlovet!), men i mars och april. Då händer det grejjer =)

Nej, nu är det säkrast att jag lämnar bloggen innan jag skriver ut mer om hur jag hatar allt idag ;)


Ha en bra kväll!

.Helena.  ett steg framåt.... eller ett steg bakåt?

Jag hatar kemi

cinderella

 
I don't wanna be like Cinderella
Sittin' in a dark old dusty cellar
Waiting for somebody, to come and set me free
I don't wanna be like Snow White waiting
For a handsome prince to come and save me
On a horse of white, unless we're riding side by side
Don't want to depend on no one else
I'd rather rescue myself
Someday I'm gonna find someone who wants my
soul, heart, and mind
Who's not afraid to show that he loves me
Somebody who will understand I'm happy just the way I am
Don't need nobody taking care of me
I will be there for him just as strong as he will be there for me
When I give myself then it has to got to be, an equal thing

sjuka tankar


Vi borde bli judar / Jian

No man wants to fuck grandma's pussy/ Ina.. typ..xD

wanna love you, wanna fuck you / Jian

vad är skillnaden mellan ajna o ina - ajna är en kärring och ina e het madafaka/ Inas klassiker


Ina: Palla ha pojkvän, då måste man vara med honom hela tiden. Nej, då är dildo en bra lösning.
Jian: Ja, men man kan inte snacka med dem.
Ina: Jo...
Jian: Nej, dem svarar inte. Bara BzZzz BzzZZz.
Ina: Nej, men jag behöver lite manlig vikt på mig. Det är viktigt. Det får man inte av dildon
Jian: Ahh, de är något speciellt med det.. det blir så intimt....


xD

  


Mer kul kul kul

Vad han säger/ Vad han egentligen menar

Jag går verkligen in för att tala om mina känslor
= Jag talar om mina känslor om jag får komma innanför dina trosor?

Jag har inte så bra kontakt med min familj= Vill du bli min mamma?

IKEA är toppen= Jag har enorma studieskulder

Jag älskar sexiga underkläder= Kan jag få prova dina?

Jag är inte ute efter en seriös relation= Ska vi ha sex?

Jag tror inte på sex före äktenskapet= Jag tror att jag är bög men spela med några månader, okej?

Jag skulle jättegärna vilja att du träffade min mamma på vår andra dejt. Okej?= Jag är definitivt bög, men täck för mig ett par månader, okej?

Kan vi inte förbli vänner?= Jag vill kunna ringa dig sent på natten när jag är kåt.

Min karriär har alltid kommit i första hand= Jag har en liten kuk

Det sexigaste med dig är din hjärna= Du är ful, men jag vill ligga med dig ändå.

Jag tränar mycket= Jag älskar verkligen min kropp, vår jag visa dig?

Det vi har är något speciellt. Låt oss hålla det hemligt= Jag vill inte att nån ska veta att vi träffas för att jag skäms över det.

Hon har inte ens något med oss att göra= Jag tänker på henne när jag har sex med dig

Sms är bästa sättet att nå mig= Jag har flickvän

Jag tycker att vi ska ta det lugnt ett tag=  Shit. Jag håller på att bli kär.


Jag älskar sex and the city

Carrie: No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends.

Carrie: I like my money right where I can see it: hanging in my closet.

Carrie: Men who have had a lot of sexual partners are not called sluts. They're called very good kissers, a few are even called romantics.

Carrie: It's really hard to walk in a single woman's shoes -- that's why you sometimes need really special shoes!

Carrie: Today I had a thought ... what if I'd never met you?

Carrie: Maybe you can't change a man, but once in a blue moon, you can change a woman.

Carrie: My Zen teacher also said: the only way to true happiness is to live in the moment and not worry about the future. Of course, he died penniless and single.

Carrie: I use my oven for storage.



156161-31

Igår kväll så började jag och Ina titta på sex and the city säsong 6. Och det är så bra, så jävla bra! Allting är så klockrent, carrie, new york, alla bra quotes. Ett mästerverk, och LÄTT den bästa serien. Någonsin. Vid fem ska jag och Ina ner till Ica och köpa lite godsaker, sen är det sex and the city som gäller hela kvällen lång. Den perfekta söndagen.  ♥

                

Igår var det en rolig dag...

Jag: Jag måste gå till skolsköterskan. Jag tror alltid att jag är sjuk.
Pauline: Ja, sån var jag med när jag var liten. Vad heter det nu igen.. Jo, just det.. Schizofren!!
Jag och Sofie: ....

Jag(kollar på en semla och frågar Pauline): När är fettisdagen egentligen?
Pauline: Ja, det är då man äter semlor ju.
Jag: hahahhaha. NÄR?
Pauline: Jaha xD


Tråkigt utan Ina

En helg utan Ina är automatiskt en tråkig helg. Ja, eller inte lika kul som helger kan bli. För igår flydde Ina från Hylte till Borås. Det är tur att hon kommer hem ikväll, så att jag kan få träffa LIDL imorgon. Jag tycker faktiskt att vi ska se sex and the city säsong 6, vad tycks om det Ina?  mihiii. 2006 blev jag och Ina ännu bättre vänner, och 2007 är vårt år. Vi ska hitta på så mycket roliga saker(både planerade och... jaa.. vi får la se vad som dyker upp, i Inas sällskap är allt kul) älskar dig gumman!
                                                                      156161-26

Myslördag... eller?


Ina ville att jag skulle uppdatera så det är klart att jag gör det. Det är tur att jag har min Ina som troget följer min blogg, precis som jag följer hennes =)
Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Men om det inte händer något speciellt(troligt) så blir det nog hemmakväll för min del. Sugen på att se på film, men det är ju så trist att göra det själv ;) Ring för fan.
Pappa hade laddat ner en del filmer, tråkiga mest, men om det ska bli någon så lutar det mot "You, me and Dupree". Lösgodis+cola light, goooooooooooooooooooooooooott.
                               


Helena - Why are you so far away, when I'm still so close?

Fredag

Ahhh, så skönt att det är fredag.
Hinner inte skriva så mycket mer, bussen går snart. INA =)

Men idag ska jag iallafall köpa nytt busskort och lite smått och gott. Kommer dock inte hem i tid till bröllopsfixaren som går 16.50 (MATTHEW!), men får la be pappa spela in den eller något!


They are not you

Smart Helena

Sånt här är så typiskt mig känns det som. Jag var helt övertygad om att jag började 8.10 idag så jag kollade aldrig schemat. Inte särskilt noga iallafall. Så går jag upp halv 6 och så upptäcker jag att jag börjar 9.20. Lyckat!! Det spelar i och för sig ingen roll för jag var ändå vaken när klockan ringde. Det känns som att jag inte sovit någonting inatt. Har legat och vridit mig hela tiden. Har inget minne av att jag somnat eller vaknat, så det känns verkligen som jag varit uppe hela natten. Äcklig mardröm drömdes också under den korta tid jag sov. Det var en mördare han i hylte, och jag var helt övertygad om att han var efter mig. Usch, läskigt var det som sagt. Måste klaga lite mer, jag kommer hem halv sju idag. Och jag har typ 5 lektioner och knappt några raster. Min längsta är typ 30 min(lunchrasten). Jag önskar verkligen att den här dagen går snabbt för jag orkar inte ens med mig själv idag ;) vill bara hem och kolla på tv, sen sova. SUCK.

 Jag hatar den här känslan. Jag går runt och oroar mig över saker hela tiden, det känns som att jag hela tiden måste tro det värsta om saker och ting. Jag tar ut problem i förskott hela tiden,  går och oroa mig över saker som egentligen inte är så "farliga"(visar det sig sedan). Önskar att jag kunde vara bättre på att ta tag i problemen när de verkligen kommer(sällan) istället för att gå och oroa mig i förskott. Jaja.
Nu ska jag sminka mig och klä på mig, see you at school.

-  How much longer will it take to cure this. Just to cure it, 'cause I can't ignore it if it's love -  counting crows


Dagens roligaste




" Det är något som vibrerar. Det är din mamma"
                - Alisar, när Paulines mobil ringer.



HAHAHA.


 

Onsdag och Shopping

Hemma från skolan, slutade egentligen vid 2 men sen så stannade jag kvar lite i skolan. Var planerat att jag skulle gå till syon och lägga till/ta bort en del kurser. Ska ta bort psykologi B och ledarskapkursen och lägga till Människan socialt och kulturellt, och byta privatekonomi till småföretagande. Och italienskan ska man ju inte bara tala om. Jag är bra på engelska och svenska, men förövrigt så HATAR jag språk. Suck, franska, spanska, italienska, you name it, har jag testat men nej, språk är inte min grej. Hur som helst så måste jag nog ändå läsa det i trean eftersom det tillhör mitt program, men men, de tänker vi inte på nu =) Iallafall så var han upptagen så jag får gå dit imorgon istället. Åkte istället in till stan och shoppade lite.    
 Köpte bla detta shampoot som ska ta bort gula skiftningar i blont hår, hoppas det är bra nu!! Och ett par öronhängen från Åhlens med. De har 75 % på de flesta smyckena där nu, så skynda dit!!    


  Helena -   .behind closed doors you reveal secrets about the real you.



Och förresten idag fick jag äntligen en ny mobil. Det blev varken den ena eller andra som jag först tänkt köpa utan en annan sony ericsson. Som är minst lika bra tycker jag! 2.0 mega pixels och hyfsat minne(kan ju alltid köpa till annars). Det var mammas först, men hon tyckte att hon inte använde den så mycket så jag fick den av henne! Tack mamma ♥
 Min nya mobil =)
 

Check

Så nu kan man kryssa i "vara vaken i ett helt dygn"

Haha, stundtals var det jobbigt, höll seriöst på att somna på psykologin. Var så himla gott på bussen hem när man "fick" sova; kan säga att vi slocknade riktigt fort. Har aldrig sovit så gott känns det som!!

Ska snart gå och lägga mig, och bara sova sova sova. Att vi börjar vid 12 imorgon är mer än perfekt, och jag har bara en lektion! Lucky me!! Eftersom Ina med har en "resenyhet" så får la jag med komma med en eller hur ;)



15-19 mars så ska vi(troligtvis) åka till London!

Nästan direkt efter Snoop Dogg, så mars kommer verkligen bli en månad att se framemot(ännu mer!!)

Helena - jag har varit vaken i 28 timmar, slå det om du kan

Man gör det bästa av situationen

Eftersom att både jag och Ina har extrema sömnproblem så bestämde vi oss för att ta tag i ännu ett nyårslöfte; nämligen att vara vaken i ett helt dygn. Nu är klockan snart 4 så jag tror faktiskt att vi kommer klara det. Bara vi inte somnar på bussen, de är ju rena sömnpillret. 400 bussen ;) Men det ska nog gå bra så länge vi "peppar" varandra. Nu har vi smsat lite varandra då och då, så att vi kollar upp varandra så att ingen somnar. Om jag inte somnar innan 13.30 imorgon(tja.. eller idag menar jag..) så har jag klarat det. finns ju inte direkt så stora möjligheter att somna i skolan om man säger så, även om man helst av allt vill göra det på vissa tråkiga lektioner ;) 

jag kan inte sova

 jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova jag kan inte sova

Jag ska upp om 4 timmar....


Storstädning del 2

Intresseväckande eller hur?! ;) Men nu är jag klar med hela mitt rum och det är så jävla skönt så jag kan knappt beskriva det. I cirka två timmar har jag städat och slängt en massa skit!! Kläder jag inte använder(så nu ekar garderoben tom, perfekt, mer shopping för mig då??), böcker som har legat intryckta i lådor och skåp har slängts, en massa gamla papper som bara legat och skräpat. Tror det är många som tänker "jag kanske behöver den" eller "den har jag säkert nytta av i framtiden", men nej SLÄNG SKITEN.  Det får bli mitt (städ)motto.

Några intressanta saker jag hittade under städning!

• En reben (öppnad, men  helt full) som har legat undangömd under en peruk(!) i ETT år(!!!). Hade totalt glömt av den, det måste ha varit sen nån festkväll jag och erika hade en gång i tiden ;) Fy fan vad vinet STANK!
• En hel låda med massa smycken, som jag letat efter!!
• Mynt(från Sverige, Turkiet OCH England)
• 11 kondomer och 6 stycken stenar
• En lapp med ett telefonnummer från Turkiet.
• 237738 hårsnoddar(jag som alltid letar efter dem annars!?)
• Mina sanning och konsekvens kort som låg utspridda i diverse lådor och väskor
• Min tandställning
• Mitt glasögonfodral
• mina svarta leggins som jag har letat efter hur länge som helst


.Helena.  Givande dag

Kniven i hjärtat

mellan 19.00-23.00 så har jag ina mensur tittat på en miniserie. Kniven i hjärtat heter den. Och vad kan jag säga, skitbra var den.


Ni måste se den, så är det!   


kan inte välja...







                                               eller....                                        





                                                                         ????









 

2 låtar

Eftersom att jag inte kan sova.. Så har jag laddat ner två låtar.

Counting crows - accidentially in love 
 .......
What's the problem, I don't know
Well maybe I'm in love?
.......
How much longer will it take to cure this?
Just to cure it cause I can't ignore it if it's love 
.......
So I said I'm a snowball running
Running down into the spring that's coming all this love
Melting under blue skies
Belting out sunlight
Shimmering love


Alicia Keyes - A woman's worth

Wanna please
 wanna keep
 wanna treat your woman right
Not just told but to show that you know she is worth your time
You will lose if you choose to refuse to put her first
She will if she can't find a man who knows her worth

Så det kan gå

Skrivit 7 augusti 2006

Jag kan inte hjälpa det... Men nu börjar jag längta lite smått till hösten! Det känns lite dumt att skriva, så här i början av augusti när vi har så fint väder. Men tankarna vandrar mot.. hm.. kallare mål! Tänk så mysigt det är när man kan ta en promenad genom skogen och alla löv går i röda och gula färger. När de prasslar när man går.... Att ta på sig mysiga halsduken och vantarna och bara gå. Jag älskar hösten! Det är varken varmt eller kallt, utan.. Det bara är! Så mysigt!



Är det verkligen jag som skrivit så?!


Tydligen.


- Helena är jag bara en sån person som vill ha det jag inte har eller får? Och när jag får det.. är det inte kul längre?

 





 

Ett samtal om kommunikation

- man lär sig inte kommunicera enbart genom att läsa något, genom att se vänner såras. ibland måste man ha det själv
det är lätt att ge råd till andra, ideala råd som kan fungera. medan man själv inte tar till sig dem när man väl står där i skiten!
man kan säga så mycket om allt.
man vill gärna veta så mycket.
man vill ha erfarenheter.
men vi är så jävla rädda för att bli sårade, för att ta till sig kunskap, även om den är dålig så kan den vara till nytta någon annan gång..
man vill säga så mycket till en person, bara rensa ut allt.
men man är rädd för att man har blottat ut sig.
att man visat sig för svag och osjälvständig!
men ibland måste man svälja sin stolthet!

- men det är svårt.
tror många är rädda att man har tolkat situationen helt fel.
 så när man säger allting man vill ha sagt så kanske den andra säger. Vad snackar du om egentligen?
det är fan de värsta som kan hända
 för när man överanalyserar allt är de lätt att de blir fel


- haha så jävla sant!
det är så pinsamt när den andre personen inte har någon som helst aning om vad man pratar om!
när de ser på hela situation på ett annat sätt!
men det uppst
år för att den andre personen kanske varit dubbeltydig i sitt språk!

Känner du igen dig?



Tack för ett intelligent samtal, du är klok min vän ♥


Sunday

Idag så körde jag in till Halmstad. Det gick bra faktiskt.
Idag känner jag mig inte så bloggsugen men man får faktiskt försöka hålla sig till sina nyårslöften även om det är jobbigt ibland. Haha, så präktig jag låter xD

Vi var iallafall hos mormor och morfar och åt lunch där. Gott som vanligt, mormors mat är bäst! Men jag slocknade på soffan sen, var så jävla trött. Jag har nu officiellt blivit gammal, ncnc.

Satt och tänkte när jag var i lägenheten att det kommer bli en sjukt kul sommar. EN HEL LÄGENHET! Asså, ursäkta att jag tjatar men det är nästan för bra för att vara sant.  Jag vill ha sommar!!


Dagens bästa nyhet är iallfall att vi kommer "bara" ha kemi en dag i veckan! Heaven!! jag hatar kemi, men de har varit rätt roliga lektioner ändå eftersom att jag och Pauline har snackat. ♥

     <--------När jag var liten var såna här spel lätt min favorit. Och när vi var på Cypern förra sommaren så spelade jag det varenda dag! i love it! tekken tekken tekken

Lista

Vad heter du? Helena Johansson
Hur gammal är du? 18 år den 2 september
Var bor du? I Hyltebruk  
Vart kommer du ifrån? Sverige
Skostorlek? 40
Favoritplagg? Min blåa morgonrock xD
Vad har du mest av? smink, men behöver mer!
Vad behöver du? skor, tröjor, väskor, jeans...
Favoritfärg? röd och rosa
Kommande plan? laga mat till familjen
Vilken färg har du på väggarna? orange
Vad har ni för bil? volvo
Husdjur? en hund och en katt.. som är skjuten kom jag på. Bullen :(
Vad kan du inte leva utan? Många saker
Vad lyssnar du på nu?  Pappa
Vilken film såg du senast? Stay Alive
Vad läste du senast? "aboow, då kommer jag osså va här!"
Ja men bok då? Orkar inte läsa.. böcker nu.
Vem pratade du med sist? Pappa
Vad sa du? Lämna mig ifred
Vem skrattade du åt sist? Säkert Ina
Vem skrattade du med senast? Ina
Vad har du på dej? morgonrock
Vad har du för magkänsla? rätt glad
Har du ont nånstans? nej
Varför? nej sa jag
Vem älskar du? många
Vem hatar du? en del
Vem vill du slå? en tjej så jag kan kryssa i ett till nyårslöfte xD
Varför? För att jag måste göra alla löftena före Ina
Vem skrattar nu? Mig själv
Varför? jag är rolig såklart
Är det bäddat eller obäddat? Obäddat
Sol eller snö? lätt sol
Sol å Bad eller statsresa? Båda
Kaffe eller te? Te
Blyerts eller bläck? Bläck
Bmw eller Volvo? : Bmw
Skor eller Hatt? Skor  
Svensk eller inte svensk?svensk
Favo uttryck? -
Orkar du mer nu? Nej


Snodd från Krisztinatofalvi.blogg.se

När jag blir rik....




 Ska jag ha en rosa laptop...




..och.........            en rosa ipod nano




sist men inte minst.....   min älskade canon Ixus i7i rosa också såklart.


 

Storstädning

Asså, jag hatar min mammas cp ryck. Nu har hon bestämt sig för att vi ska storstäda hela mitt rum. Och min garderob. Mina lådor och ALLTING. Jag blir galen. Jag hatar att städa, trivs såå bra i mitt egna lilla kaos.  Nej nej nej. Allvarligt talat, jag tycker inte min mamma ska bry sig. Det är mitt rum. Plus att hon tror att jag typ börjat knarka för att jag alltid är så trött och sur. Herregud människa, jag är uppe till fyra och du väcker mig klockan 10 och säger att vi ska storstäda(skriver inte det ordet EN gång till, för jag hatar hatar hatar det). Jag menar, det är inte konstigt att hon får en sån reaktion ;)

Nu har jag dock en liten paus. Mamma och Pappa skulle gå till min granne, för att hon har dött inatt. Eller inte gå till min granne, utan hennes anhörig då.

Usch, vad läskigt. Det var tydligen någon i vårt hus inatt. Vid midnatt(då inte jag var hemma!), så hörde syrran något i hallen. Så gick hon ut och tittade och så såg hon att ytterdörren var öppen. Läskigt värre.

Det är säkert min grannes ande eller något som spökar ;)

Helena - lättskrämd?



FUCK NU KOMMER MAMMA!! Hon får EJ SE MIN BLOGG


Saker att se framemot

Usch, riktigt deprimerande att skolan snart börja. Okej, det är en helg kvar plus måndagen, men man frågar sig ändå vart har lovet tagit vägen egentligen? Nyss såg man framemot jul och nyår och självklart ledigheten och nu är allt det nästan slut. Redan. Därför är det extra viktigt att ha något att se framemot, glädjas åt, vänta på, saker man ska uppleva.  Jag och Ina har snackat rätt mycket om att vårterminen kommer gå sjukt fort eftersom att det är mycket som händer. Och för oss iallafall är det nästan någonting att se framemot varenda månad. Det gör det faktiskt lite enklare att ta tag i vardagen.


Kul saker som händer 2007

• Sportlov, börjar 16 februari
• Snoop Dogg & P. Diddy konsert 11 mars plus en miniweekend i Stockholm.


• Påsklov i april, kanske blir något alldeles extra, jag hoppas på det iallafall
• Maj så kommer det nog bli London för mamma, mig och syrran.
•I maj så kommer jag förmodligen också få tillgång till mormor och morfars lägenhet, där man kan spendera helgerna på, och även sommarlovet.
• Juni, sommarlov, behöver knappast någon närmare förklaring, eller hur!? Plus att det blir sommarjobb, kommer nog bli kul det också!
• JULI <3 Jag säger bara Halmstad sommarstaden nr 1. Att man har tillgång till en lägenhet från maj-sep ungefär skadar ju inte direkt.
•  I augusti bär det av till Alanya, Turkiet två veckor med Hanna och Ina ♥



• I  slutet av augusti kommer jag och Ina troligtvis ha 18 årsfest ihop.
• Jag 18 år 2 september

Många kommer fylla 18 år så man hpppas såklart på lite sjyssta fester.
Och att vårterminen kommer gå sjukt fort pga av alla (små och stora) Lov/lovdagar.

Helena  jag måste glömma allt det dåliga och se framåt

Min nya älskling?

Ni som känner mig väl vet att jag inte.. har.. de snyggaste mobilerna direkt! Sen jag tappade bort min älskade silvergrå samsung har jag fått "ärva" av både min pappa och min syrra. Ja, deras gamla mobiler alltså.  Och omoderna ska tilläggas.  Vi snackar om en asgammal sony ericson(dock rätt liten och praktisk) och en Nokia.. en sån där 3310. Eller vet knappt vad den heter, men en sån som verkligen ALLA hade innan. Ja.. för typ fyra år sen vill säga. Mitt mobilnummer kan jag heller inte utantill, utan att det slutar på 412. TROR JAG. Nej, knappt det vet jag. Jag har alltid sett den som en tillfällig mobil.. Men nu har jag stått ut med skiten i ett helt år så nu tycker jag faktiskt att det är dags för en sprillans ny mobil. Vill egentligen ha en rosa mobil från sony ericson eller samsung.. Eller kanske en guldig Nokia från deras L'amore kollektion. MEN eftersom att jag vill ha en ny digitalkamera( canons rosa, Ixus i7) och en rosa ipod nano så föreslog min smarta pappa att jag borde köpa en riktig high tech telefon xD Hahaha. För då kan jag ju fota assnygga partybilder och lyssna på musik. Blir ju billigare så, måste ju faktiskt spara pengar till Stockholm och Alanya. Så sagt och gjort så tror jag att den här lilla "snyggingen" får följa med mig hem den närmsta månaden.

  Den ska tydligen vara jättebra enligt min tekniska pappa, stort minne och fina bilder och bla bla bla. Mycket har den. Plus att jag ska ha tre abonemang, så då kan jag snacka hur mycket jag vill med Pauline, och DET KAN BEHÖVAS? Jotack.

Men egentligen vill jag ha en lite mer "tjejig" mobil. Men de är så irriterande att de snyggt designade mobilerna har ofta väldigt dålig kamera och inte så stort minne. Jag menar, är det för mycket begärt att ha en SNYGG och asbra kamera. Tydligt.  Dåligt tycker jag, dåligt! Så i och med att jag redan vant mig vid de fula mobilerna, så är det här helt klart en uppryckning från min sida ;) Så den får det nog bli.



Frågan är om jag ska ha den i vitt eller svart?! VAD TYCKER NI?!? Vet faktikst att de är några som läser min blogg därute så nu tycker ni gott kan kommentera inlägget.

men det lutar nog mest åt svart..


eller kanske vit. Svart..
 
Vit.

Svart.



HJÄLP?!

Gurkskämtet xD

                                                                                    






                                                                                         156161-8

4 januari

Nu har jag varit ute en liten runda med Steffi. ♥

Var mysigt att komma ut ett tag och snacka av sig faktiskt..

Ännu en sömnlös natt i princip. Känns som att jag sover bort dagarna.

Ina messade mig klockan 7 och då var jag fortfarande vaken. Helt sjukt.

Sen så somnade tillslut, men blev väckt av mamma vid 9. Käkade lite frukost och gick och la mig igen.

Så vaknade man vid halv 3. Lyckat?

Och jag har inte gjort ett piss idag. Ännu mer lyckat.

Mår inte så bra. Äter knappt. Blä.. Känner mig sjuk, men egentligen är det faktiskt.. ingenting
 
Vet inte men det känns så tomt bara.

Har inte träffat Ina på en evighet med känns det som, två dagar!

Plus att jag saknar Simon så jävla mycket. Vill att du ska komma hem från thailand nu. Vill prata med dig och höra dina goda råd. Du har alltid rätt även om jag inte vill att du ska det ibland.

Hoppas det känns bättre imorgon, för det här har verkligen varit den mest meningslösa dagen på länge.


- Helena  depp depp depp

Monopol imorgon med Steffi

Och nu ska du komma hem tycker jag!!






Såg "The notebook" idag. Satt och lipade igenom hela filmen. Den är så fin ♥

 True love


 

Ett samtal

(någon ringer hem till oss. Syrran svarar.)


Sofia(min syster):Hallå?
nån Tony(!?): Hallå?
S: ah... hej..?
T: ahh, de är Tony 
S: ahh... hej...?!
T: Vad gäller saken?
S: ehh.. jag vet inte..
T: Vem är det?
S: Sofia. Har jag ringt eller?
T: Ja.. jag antar det. Men vad heter du? Hela ditt namn?
S: Sofia Johansson.Nej, men det kan inte stämma, jag har inte ringt dig
T: Ja, de måste varit någon utanför kontoret eller huset
S: Jaha.. aja. Det kan inte vara vi iallafall, förvi har inte ringt.
T: jaha, det var ju underligt
S: Äsch men skitsamma.
T: Jaja. 
S: ja, hejdå
T: Hejdå


.....?




Sånt här händer bara min syrra xD

 Den här telefonen köpte jag till min Pappa i julklapp.  Förresten.

2 januari

 Dubbelavsnitt Sex and the city nu =)
  


Det var så jävla kul att träffa dig i stan Calle.                      Ödet.....eller?


jag är så himlans trött så jag skriver...


osammanhängande.

Haha..

Var hemma hos Pauline innan. Jag, Pauline(såklart), ina, kacper och mario! Hade hyrt the note book ju, men NÄHÄ det var inget som passade folket(läs mario och kacper!). Dvd:n va ändå helt cp, så vi såg när lammen tystnar istället.
Den var läääääääskig. Haha.




Underbar pratstund med Hanna på bussen idag.. Du är så fin gumman....dina kloka ord.. <3

Och mensur och Ina såklart!!




/ Helena -  http://plazakvinna.com/news/entertainment/?ID=258


 


The Note Book

Ikväll......

156161-4


Ska vi notebooka er!!


A woman's heart

You don't even know the meaning of the words “I'm sorry”
You said you would love me until you die
And as far as I know you're still alive
You don't even know the meaning of the words “I'm sorry”
I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart

På god väg..

Jag har klarat av några nyårslöften nu, visst är jag duktig?! 8 stycken för att vara exakt. "Bara" 92 stycken kvar. Inte illa att klara 8 på en hel kväll!!
 
mihhhhhhh*



Bild på gurkskämtet kommer senare...

Det bästa är såklart att INA LEDER INTE! Inte jag heller för den delen. Båda har klarat av 8 xD





AB idag

Tjoooohooo.

idag har jag slagit nytt rekord, vaknade 13.15!

Så ska duscha och packa och sånt för klockan 15.14 går bussen till Halmstad, sen vidare till Andersberg och Denis! Kommer bli kul!! Jag och Ina kommer lätt pricka av några nyårslöften, kanske dricka 4 zarrashots under en minut? haha. 

Måste se till så att inte mamma hittar min blogg som hon gjorde förra gången. Hon lyckas hon!? OCH MAMMA OM DU LÄSER HÄR: SLUTA NU!


Uppdatering kommer nog mer imorgon!!


"Denishelgen" 28/12-29/12

156161-3


Kacper, Ina, Denis, Jag, Paulines (hår) =)

Ett bra nyår

Det har faktiskt varit det mest lyckade nyår hittils. Och jag är varken full eller på fest utan är hemma hos Ina! Vi har haft det så mysigt så, har bla gått en sväng till Amandas förfest. Steffi var "lagom" full. naww gumman!! Och sen har vi gjort våra nyårslöfte, läs längre ner.

Vi drack Champagne klockan 23, ( Rumäniens tolvslag) och vid midnatt såklart. Många fina fyrverkerier, även om INA är rädd. HAHA. (hon flabbar nu medans jag skriver detta!!)

Så gott nytt år sötnooooooosar!



Jag och Ina vid 12 slaget


RSS 2.0