Been there, Done that

Sitter här, har fixat i ordning mig halva eftermiddagen (hade inget bättre för mig, tragiskt haha) och tänkte skriva lite blogg. Lördagen var trevlig med träning, lunch på stan och till sist tjejmiddag med film hos Paui! Tack tjejer!! ♥

Idag har jag varit ensam större delen av dagen =slappt. Moses var på trimning, han ska ju ställas ut för första gången imorgon. Hoppas det går bra!

Ikväll blir det till att ut och käka i stan med Ina, Mimo, Alis, Tina och Paui! Kommer bli trevligt. Sedan får  vi ser vart det bär av, valborg och allt ;) Hoppas jag får se en brasa iallafall.

 Har en konstig känsla om kvällen, vet inte om det kommer bli bra eller mindre bra. Har bara en känsla av att något kommer hända. Haha, något crazy? Får la se, får la se.

Rätt soft vecka framför mig(om man bortser från samhällsarbetet som måste skrivas)

Tis: Slappdag, skriva på samhällsarbetet
Ons: Kulturdagen och gekås på eftermiddagen med Ina och Paui
Tors: Skola, träning
Fredag: ?
Lördag: Bio med syrran
Söndag: bläääää


Ta det lugnt ikväll för helvete! Ingen "trampar snett fylla nu" TRAMPA RÄTT. Kom ihåg det.

Jian  you you you

LÅNGHELG!

Jag är glaad!

Har varit en mucho bra dag! På matten blev det gåtor/roliga historier! Haha, Nour var för rolig alltså. Gick på allting.. =) Förövrigt var det väl inte så mycket mer, småföretagande och engelska. Rätt slappt idag.

Stan in med tjejerna; Alis Ina Paui. Träffade Tina en snabbis med. Första stoppet var minuten, och sedan MQ där jag köpte min lilla älskling ;) Ahh, lycka, den är SÅ FIN! I love it. Passar perfekt med svarta leggins och mina silverskor. Vidare till stadium där Ina köpte en bikini. Känner att jag måste med göra det snart, i och för sig har jag en jättefin redan, men hey, för många bikins kan man aldrig ha. Mkt roligare att variera sig.

Eftermiddagen spenderades på stora torg, spanades på människor och käkade banan! Det var myyys. Alis fågelskräck håller i sig ;) haha. Och den gamla gubbe. Jag har inga ord...

Alis och Ina vaktade våra grejjer, så jag och Paui gick in på H&M. Hon köpte en gul klänning, skitsnygg verkligen. Och sen så hittade Alis en jättefin klänning på Lindex med. Trevligt att alla töser hittade något fint idag =)

Sen stack jag och Paui och körde ett roligt pass på sats. Dans.. You gotta love it.
Oppps, nu ropar mamma. Vi ska grilla kyckling och äta potatissallad(gott...) och nu så ska jag göra sallad, dressing och blanda dricka.. Såå...



NJUT AV "SOMMAREN" OCH VAR LYCKLIGA!

Hanna sötnos, hoppas det går bra imorgon på idol =) Ska hålla tummarna! ♥

Jag har ett litet (ytligt) dilemma.. Ska skriva om det sen när jag har tid.

Torsdag

Hjälp. Dagarna bara rusar förbi. Men jag klagar inte. Snart är det helg och ledigt mån, tis med =) Lyx.
 
Sitter återigen i datorsalen, det verkar som att man bloggar bäst här. Väntar på att Fie och Paui ska komma, så vi kan plugga matte (YEY!) eller inte. Men det är bara ett test med g frågor så det ska väl gå bra. Och om det inte går bra.. så är det inte hela världen. Ska satsa på nationella som är snart.

Surar för att jag inte kan lägga in bilder från min mobil. Det funkar inte. Så mina inlägg ser tråkiga ut, bilddagboken kan man inte "fylla" på heller. Har en massa somriga bilder från igår när vi låg i parken ju. Hoppas det blir lika fint väder idag med. Älskar när sommarn är i luften, man längtar snart ihjäl sig. Tror alla är sjukt skoltrötta nu, men vi får stå ut en månad lite drygt till.

Idag är det den absolut tråkigaste dagen (spec om man ser till antalet lektioner). Har matte, kemi, samhälle, biologi och engelska. Slutar 16.50. Men sen ska vi sticka och träna step, sjukt kul!

HEJ DÅ

Seeegt

Jag är så fruktansvärt trött att jag går uuuuunder. Fy fan.
Jag är så skoltrött. Vill ha lov nu.
Imorgon har jag matteprov, det suger.
Slutgnällt.

Idag var det yrkesmässa i skolan. Gick på friskvård, polis och arbete utomlands. Polis är inget för mig iallafall, och friskvård är nog något man mer ska ha som intresse, även om det verkar roligt att jobba med. Och arbete utomlands...? Tja, killen.. eller vad säger jag.. gubben som hade föreläsningen hade sån monoton röst när han snackade, så det gjorde det tråkigt att lyssna på.
Men lätt att man ska ut i världen sen =)

Efter skolan stack jag och Paui in till stan och käkade lunch på vattenporten. Kycklingsallad blev det. Mycket gott. Det var ju tänkt att vi skulle plugga matte, men det blev inte mycket matte den eftermiddagen.
Så underbart väder det var ute med! Så vi gick och köpte jordgubbar på torget och la oss ner i picassoparken och snackade och chillade ett par timmar.

Hittade en jättefin tunika/klänning på MQ. Den såg ut som den från Indiska; vit, "utställd" och med fickor längs sidorna. Me like. Ska köpa den på fredag när jag fått mina pengar.

Blev spinning sedan, och Tina hakade på med. Nu sitter jag här; helt slut. Ska fortsätta kolla på top model nu!

Bad luck

I lördags vaknade jag 8.13

I söndags vaknade jag 8.13

Idag vaknade jag 13 minuter innan klockan ringde imorse. Och det kan tilläggas att jag är typ död på morgonen och snoozar alltid 4 gånger. Jag har aldrig vaknat av mig själv vid 5.27. Det är sjukt.

Jag är typ besatt och något olyckligt kommer hända mig denna veckan.



Haha, jag är så jävla inbillningssjuk ibland.


Inget speciellt har hänt idag direkt. Så det finns inte så mycket att skriva om.. Eller jo, jag fick nästan mvg på mitt italienskaprov.

Funderar på att uttöka studieplanen eller ta bort några kurser.

Linda gick fram till mig och Paui idag och tyckte vi skulle läsa dans och gestaltning A i trean. Det var faktiskt frestande, så vi ska nog välja till det.
Okej, koordinationen suger (förbättring pågår!) och det är faktiskt riktigt roligt att dansa.
Och om vi tränar dans på sats under sommaren så borde vi hänga med ;)
Ska man välja idrott och hälsa B med?
Känner mig jävligt hurtig nu men det är roligt.
Längtar tills jag ska läsa alternativ medicin, verkar JÄVLIGT KUL!


Ingen som har något uppmuntrande att komma med?
 
 

Monday morning

Sitter här i datorsalen (yes!) med Paui och degar. Hihi. Idag gjorde vi klart biologihemuppgift, ännu en sak som kan kryssas av i min låååånga "att göra" lista. Nu kommer Pauline och BEVAKAR MAJ! Hjälp. haha nu läser hon det jag nyss skrev och flabbar. Ehrmm.. Nu börjar det bli lite flummigt. But that's the way I like it. Höres.













HEJ DÅ

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Det här var verkligen en bok att sträckläsa. Den är så hemsk och man blir verkligen berörd hur mycket Magdalena Graaf stått ut med under sitt liv. Och det värsta är att hon inte är ensam, kvinnovåldet finns överallt, och just nu är det någon som blir misshandlad av sin man/pojkvän. Man fick verkligen ångest när man läste boken, jag tror man inte ens kan föreställa situationen som hon var i när det var som värst. Och det har iallafall fått mig att inse att ens egna frihet är det viktigaste av allt, något man tar förgivet idag.


156161-166

LÄS DEN!

 

Prinsen

 


                                                            Den grodan blev sannerligen ingen prins.

                                                                          
156161-165
                                                  
                                                                                        
Klockrent                                                

Sushi Sushi

Trevlig kväll igår
Halv 6 gick bussen till stan igår, lite drygt att inte ha någon musik med sig(glömde mina hörlurar i skolan) men läste "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" Så bra den var! Ska skriva om den i ett annat inlägg sen.
Paui och jag möttes vid norre port och gick sedan vidare till österskans(ingen tina kom). Sen så satte vi oss på stora torg och snackade minnen och om sommaren. Det stora samtalsämnet ;) alltid. En halvtimma senare gick vi och mötte upp Tina och sedan efter ett "missval" från vår sida så blev det Asian Place. Tina beställde kyckling och curry medans jag och Paui käkade sushi. Mycket gott och trevligt. Har alltid roligt med dessa töserna :) Min buss gick hem ganska tidigt, vid 21, men det var ändå rätt lagom. Gott att ta det lugnt på helgerna ibland. Jag tror till och med att jag slockande innan 23. That's me.

Idag vaknade jag lika tidigt som igår; vid PRECIS samma klockslag med, scary. 8.13 för att vara exakt. Läste ut min bok, blev faktiskt väldigt berörd. Det är en bok som alla borde läsa!

Nu hade jag tänkt sätta mig ner med min filmkunskapsuppsats, om jag orkar. Ska nog skriva om Hotell Rwanda, det är en av de filmerna som berört mig mest iallafall.

Framåt efteriddagen ska jag in till stan (igen). Hälsa på mormor och morfar på nyhem och sedan träna. Kul att ha något att göra en söndag, även om man har lite "söndagsångest".

Vill ut och resa med Ina BUMS! 3 månader och 5 dagar kvar.


Snygga träningskläder

Har surfat runt och letat efter lite sjyssta träningskläder. Ellos, H&M och laredoute har jättemycket fint. Tror faktiskt att jag ska beställa denna rosa addidas t-shirten från sistnämnda. Snygg, eller hur?


156161-163


På rabattkod. se finns en mängd rabatter, bla 100 kr på ordervärdet som jag tänker använda mig av =) vill ha den NU Får dock vänta tills 10 maj...

Vill ha detta snygga träningsset från H&M med!!

156161-164
 






Om man ändå var rik ;) eller rikare än jag är nu (pank)! Kan det inte vara sista april snart...?

Klänning

När jag var i stan i veckan så såg jag en underbar klänning på Indiska. Så fin! Var tvungen att prova den, och visst var den fin, men lite för mkt oversized tyckte jag.

Men tänkte lite...
och tänkte lite til...

Så igår var jag tvungen att prova den en gång till, men då var den slut i min storlek. Typiskt. Men då var det helt enkelt inte menat eller hur..?

 156161-162156161-161

Kan lycka vara ett val?

Vaknade upp utvilad och av att solen sken. Trodde klockan var minst 11, men den vara bara 8! Mycket skumt att för en gångs skull vakna så tidigt. Påbörjade att läsa "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf. Har inte kommit så långt än, men den verkar bra.

Så otroligt seg skoldag det var igår. Höll seriöst på att somna på engelskan. Så satans tråkigt. Som tur var slutade vi tidigt, 12.50 så jag och Paui gick in till stan och tittade på solglasögon och träningskläder. 

Gick till sats och bytte om, sedan kom Alis och Tina med! Vi tränade SatsDans, rolig träning fast kanske inte lika jobbigt som spinning ;) ahh, trivs verkligen på sats. Det kommer bli hur bra som helst.

Meein Ina hade varit hos sin boyfriend så vi tog samma buss hem =)

Mkt tråkig fredag, det blev mat och sängen för mig när jag kom hem. Tröööttt.
Så nu sitter jag här ensam hemma, hela familjen Johansson(inkl. hund) har åkt in till staden för att shoppa och hälsa på mormor och morfar. Jag orkade inte följa med idag, ska ju ändå in till stan senare ikväll och käka sushi med mina töser. Det är så gott. Har inte ätiti det på jättelänge, så nu är det dags ;)



                                                                            Kan lycka vara ett val?

Djävulen bär prada

Har just sett klart "Djävulen bär Prada". För tredje gången. Dock så somnade jag mitt i filmen, oldiee som man är. Suck. Jag är så tröttttttttttt. Min säng skriker efter mig, need it need it need it

Måste bara kommentera lite om filmen

- Jättekul att titta på alla fina kläder, gör att man blir shoppingsugen!

- Om man ska titta på det djupare budskapet så förstår jag inte riktigt. Ok, att familj/vänner/pojkvänner är det viktigaste och bästa man har, men att sluta på ett jobb för att ens pojkvän säger det? I don't get it. Ibland verkar det som att vissa tjejer inte kan "få allt".  Fru, mamma, syster, bästa vän och framgångsrik...? Men säger som Oprah "You can have it all. You just can have it all at the same time"

   Vissa killar är så typiska med. Det fattar inte att man har annat för sig och att vi tjejer inte kretsar kring dem som om de vore solen. Liksom jag är upptagen, jag tänker inte lägga hela mitt liv åt sidan bara för att du säger det. 

Känner att jag svamlar lite nu, men I hope you get the point! Natti!


                                             156161-160

Scary madda fakka

                                                           156161-158

                                                                                       Är det konstigt att man blir rädd?




                                                           156161-159

                                                                                             Stylad by Jian.


It's cold outside och snart är det helg.

Brrrr, som det blåser, det är ju nästan så att det blåser rakt igenom vårt hus(förmodligen mycket sant eftersom det är skitkallt). Tänkte gå ut på en promenad men det är bara att fetglömma. Vill ha maot nu!

Denna "ljuvliga" torsdag började med mattelektion (utmobbad av Denis o Talle + lappskickning. Antal tal räknade: 0). Sedan var det dags för Kemi, och alla ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar det + hur FANTASTISKT bra jag är i det (host host, antal tal räknade: 0)
Äcklig lunch idag btw.

Sedan så hade vi ingen närvaro på samhällen, inställd biologi och engelska, så redan vid 11.50 slutade jag =) Det är lyx faktiskt. Dock segade man kvar i skolan som fan med Ina, Alis och Paui. Snackade om deras (paui, alis och tinas) 18 årsfest som de ska ha i början av juni. Wiee, längtar som fan tills dess. Inte så långt kvar ju. Coming up i partyväg är det valborg och 18 års fest då. Man börjar ju som sagt bli gammal och kan inte vara ute och svänga sina lurviga i tid och otid. "Tänk på att du är snart 18 år, det går inte att supa som en 15 åring längre!". Det ligger nog en hel del i det påståendet.

Vi får helt enkelt bo på sats på helgerna tills det blir sommar, då vågar AG sig ut igen efter "vintervilan" ;)

Blev så sjukt sugna på att köpa skor med, efter vi kollat i Victoria Beckhams bok. Vi har bestämt att sommarn ska handla om HÖGA klackar och "vardagsklänningar". Kommer bli snyyggt. Kollade runt (nästan) hela halmstads skoutbud( 6 skoaffärer för att vara exakt), men hittade inte något SÅ speciellt direkt. Lite skrallt. Vill till gbg eller stockholm! Då kan vi börja disskutera shopping ;)

Ina skrämde mig idag. Scary madda fakka! Bild kommer.

Sats

Nyss hemkommen från Halmstad och första besöket på sats. Och jag måste bara säga...


J A G  Ä L S K A R  S A T S !


fräscha lokaler, kanonläge, trevlig personal, ALLT!  Vet inte hur de är på de andra gymmen i Halmstad, men kan lätt rekommendera sats, även om det bara var första besöket idag.

Vi gick på Satscykel, ett 55 min långt spinningpass. Spinning är jobbigt som fan, men det är roligt så det gör inte så mycket ;) Instruktören var skitduktig och peppande med!! Awww, allt var helt perfekt verkligen. Lätt att det kommer bli vårt andra hem speciellt under sommaren.


                                       156161-152


På fredag ska vi kör dans-aerobic, vet inte hur detta ska sluta eftersom kordinationen är ju inte den bästa! Snart är det dags för top model och middag(lax med gurksallad, låter kanske lite skumt, men det är asgott!)

Endoorfiner, lala /pusshej

Städning

Nu har jag städat mina rum, toaletten, hallen, vardagsrum 1 och vardagsrum 2.  Låter sjukt, men jag tror jag börjar få lite städmani. Det första jag gjort när jag komit hem från skolan denna veckan är att städa mitt rum. Det är helt sjukt, för det är ju typ alltid andra världskriget kaos där. Skuumt. Ja. Ska snart pallra mig till örnatorget för att ta bussen in till stan och möta upp paui o alis. Hoppas tina guman mår bättre med så hon med kommer. Har smält i mig två pink ladies nu(äpplen!), så nu är energinivån på topp och jag är inte lika seg och trött som jag var innan. Yeeeepp.
Vilket meningslöst inlägg ändå. "Jians städvanor" haha xD
Ikväll är det top model och fråga olle. Perfect

Sammanfattning

Lördag: Riktigt kul! Kvällen började hos Tina med "tillfixning" och lockning av håret(på Paui!). Myys. Sedan bar det av till österskans och vidare till Östra Stranden. Riktigt trevligt, träffade många familiar faces! var så mysigt när vi satt där på östra stranden och snackade och tog några(typ 100) flummbilder. Det fick en verkligen att längta till sommaren! Runt nio tiden blev vi upphämtade av min kusse och sedan bar det av till Harplinge på grillfest. Vad ska man säga, det kanske inte var riktigt vår grejj och äta griskött som bönderna slaktat själva. Och ja, alla hade gått på plönninge. (förutom en! wow). (svart)taxi in till stan ännu ett nyårslöfte avklarat, tack för det! Nästa fest var mittemot club moon i en lägenhet. Det var la trevligt, även om pina colada på flaska smakar skit. Ut på stan runt 1 var nog klockan, träffade en del folk osv osv. Mat och godis, sen hem och snacka till typ halv 5 på morgonen. "rök vad fan du vill men håll dig borta från tobaken!!). Nattens höjdpunkt var nog ändå när tina satte sig upp i sängen (hon snackade i sömnen) och sa "TITTA UT! DET ÄR JU BARIS SOM STÅR DÄR!!!" Haha, jag och Paui blev lite förvirrade(hon är mer van än jag ;) men sen så somnade vi gott. Helenaaj.bilddagboken.se        

156161-157 Paui


Söndag: Tidig uppstigning eftersom Tina skulle hämta sina pollar. Jag och Paui gick in till stan från frennarp(ok, inte så långt, men ändå) och sedan var jag hemma i hylte redan vid 11. Träffade Ina sen, la oss på gräset och solade oss lite. Fick för oss att vi skulle baka kanelbullar med, så sagt och gjort drog vi ner till CITY och köpte lite igredienser plus isglass. Kanelbullarna blev goda!! Sedan kom Inas boyfriend Baris och hans kompis Bedar med, så vi umgicks med dem på kvällen.

Måndag: Första skoldagen. Gick förvånansvärt smärtfritt, kul och träffa tjejerna igen såklart! Slutade sent, och gick en liten promenad och sedan var det bara till att ta bussen hem till hylte. Skulle pluggat hela kvällen egentligen, men det sket ju sig kan man lugnt säga. Jag däckade fan av i sängen, märkte inte ens när jag somnade, haha!

Tisdag: Skoldag, myyycket trevligt snack på bibblan med Sofie och Sofie. HEHE, det tog fan priset, det med "musklerna". Det var nog det värsta/roligaste jag hört på länge =) Jag satt kvar och väntade med inis för hon skulle på utvecklingsamtal, och sedan blev det lite körning(för maa Piff, bla till eurostop! Älskade Desperate Housewives på kvällen med. Me love.  Snackade med Tina på telen på kvällen med. Det finns några såna idioter i den här världen, att man blir rent utav äcklad! Iuuu... JOTACK!  CP

Onsdag: hade ingen svenska idag, så hade bara en lektion idag, så kände inte att det var särskilt lönt. Men hoppas det gick bra på provet Alis :). Har även hunnit med att gå en promenad, städat/dammsugit mitt rum och lite sånt. Ska strax göra lite lunch och dammsuga resten av huset. Ikväll blir det träning på Sats ;) Kommer bli kuul.

Nu har jag slut på orden (iallafall i det här inlägget)
Take care.

 

Ikväll..

bjuds det på..

förförfest

förfest

fest

efterfest

efterefterfest


Hur fan kommer detta sluta? xD

to be continued.....




Tina och Paui :D

Bilddagbok

Nu har jag med tagit tag i mitt liv(haha, host) och skaffat bilddagbok!




helenaaj.bilddagboken.se




Jaa, det är där ni hittar mig =)

Bila med Erika

Idag smsade Erika mig och undrade om jag ville ta en runda med henne och bla åka till stallet. Självklart var jag på! Det är jävligt kul att du skaffat körkort, gumman.

Så vi åkte ut till stallet (Erika drog fan upp 150 xD crazy), fixade med pollen, åkte runt halva hylte och snackade och snackade! Körde även ut till Jansbergssjön och la oss där och solade lite.

Perfekt eftermiddag ♥


                                        156161-154
                                                                           Mina fossingar

Vet inte riktigt vad jag ska göra av resten av eftermiddagen/kvällen. Helt underbart väder ute! Känner ändå att jag måste plugga matte c, men vem orkar det egentligen....? Längar tills imorgon! Då ska AG ut och grilla på stranden och festa lite!


Kysshej.

Good girls

OKEJ, annoncement!!


Nu är det så här, att igår efter vi käkat hos Alis (potatissallad, nyttiga pommes, choritzo, sallad, hamburgare.. you get the point!) så kom vi in på det här med träning och att vara nyttiga. Mätta som vi var efter all mat, kände vi att nu måste de fan hända någonting, vi ska börja träna.

Så i veckan är Ina, Jag, Alis, Tina och Paui som kommer träna på sats inför beach 2007!
Det kommer faktiskt bli kul, kul också att alla är på.
Så, det är där vi kommer hålla till fram till sommaren, right tjejer?

                                156161-152


Någon annan som är på? ;)

I bruise easily

Natasha Bedingfield - I bruise easily

Jävligt fin låt  ♥

My skin is like a map, of where my heart has been
And I can't hide the marks, but it's not a negative thing
So I let down my guard, drop my defences, down by my clothes
I'm learning to fall, with no safety net, to cushion the blow

I bruise easily, so be gentle when you handle me
There's a mark you leave, like a love heart, carved on a tree
I bruise easily, can't scratch the surface without moving me
Underneath I bruise easily, I bruise easily



                                                                156161-153

A lovely day

Vaknade upp av mobilen ringer, det var en tjej från Stora Enso som frågade om jag kunde jobba de två veckorna efter midsommar istället. Så det var bara till att tacka och ta emot ;) Jag och Ina kommer inte jobba samma veckor nu, inte för att det kommer stoppa oss hoppas jag! Nu längtar jag verkligen som fan till sommaren!!

Underbart väder det är idag. Helt blå himmel =)
Ska ut med Erika sen vid 1, köra runt lite och fixa med hennes polle. Hemma från Brasilien o allt, goooos =)

fuck vad trött jag är ändå... Somnade 4 i natt.. xD Man mår som man förtjänar, jotack!!
Hela mitt rum stinker rök med, vilken huvudvärk man vaknade upp med. Tja.. precis.

Premiär

Har sovit ut första gången på läääänge. Ändå var jag trött när jag vaknade (?) skumt ändå.
Har precis duschat, ska ta och fixa iordning mig lite. Sen kommer Inis till mig!! Vi ska in till stan och fixa lite saker, och sedan blir det tjejkväll/grillkväll hos Alis! Kommer bli roligt :)

Idag är det min premiär. Efter solen skiner och det är hyffsat varmt ska jag, för första gången iår, ha kjol! thihi. Lovely! 

Ha en fin dag!

Bära eller brista

Är trött på att sitta i denna jävla gråzon jag är i nu! Svart eller vitt, självklart hoppas man ju på det man vill, det positiva, men just nu har jag lagts så mkt tid och funderingar att bara jag vet så blir det mycket lättare. Inte bra för mig att hålla på med mitt ständigande tänkande och analyserande; Jag är för djup för mitt eget bästa helt enkelt.
Och egentligen; vad är det värsta som kommer hända? Vad som än händer så löser sig allting alltid, och man kommer ta sig förbi det. Det gäller bara att svälja stoltheten och försöka vinna lite istället för att tänka på allt man kan förlora. Det handlar ju egentligen om hur man ser saker och ting.

Vilket statement jag gör i min blogg nu, men jag känner verkligen att det är dags att sluta tänka lite och bara köra på! Bära eller brista, den som lever får se ;)
Kommer ändå ligga nergräven på en kyrkogård någonstans om 80 år eller så, så det är ju lika bra och ta tag i en del saker så att man inte ångrar något senare i livet.


Hej då analytikern! (eller.. ah.. HEJDÅ!)

Sheet, känner mig redan ute på djupt vatten, men det ordnar sig! Man kan la simma. HAHA. Okej, den var kass. Kysshej.


                                                          156161-151

Mycket som snurrar i huvudet..

Allt känns väldigt överväldigande just nu.. Hänt rätt en del (dåliga) saker på kort tid. Igår fick morfar en stroke, fan vad hemskt, trodde faktiskt att han skulle dö =( har en bra relation till både mormor och morfar ju, fan vad hemskt det skulle vara om någon av dem dog bara så där. I vilket fall så verkar det som att han kommer bli bra, men samtidigt vet man ju aldrig. Och inte nog med det så blev vår bil påkörd idag. Okej, det går att fixa, men tycker synd om mina föräldrar som betalar 5000 i självrisk när de inte gjort någonting. Dålig stil och bara sticka sådär om man kört på någon annans bil! Bilen är ju rätt så ny med, inte ens ett år. Bläää. Har bråkat rätt mycket med mamma med. Hatar att bråka med henne.. 
Och sen en del andra privata grejjer, som jag varken orkar eller vill ta upp här..
Vill bara att allt ska kännas lite enkelt för en gångs skull, men that's life.
Mår lite halvkasst, alla sena nätter och party hos Ina har tagit ut sin rätt. Man mår som man förtjänar, right?
Nej, jag har det rätt bra endå, men ibland blir bara så trött, och allt känns så surt.
Tur att man har bloggen att ta ut all skit på (förlåååt ;)
Nu ska jag göra mamma glad(are) och ta ut vovven.


Tänk vad tiden går fort...

156161-149


156161-150


Magyar matlagning

Så här såg en typisk dag ut för oss!

Tog en drink.
Dansa till Spice Girls.
Bli hungriga klockan 11 på kvällen.
Vad gör man då? Jo, lagar mat!!

156161-144 De obligatoriska drickarna (mer glammigt att laga mat!)


156161-145 Magyar steker pyttipannan

156161-143 Svensk flicka i Magyars kök

156161-148 Middagen är serverad ( Visst är det normalt att ha ketchup till pyttipannan?!)




Några timmar senare


                                    156161-147


Pusshej.


AG's första tårta

Lovade ju bilder på tårtan vi fixade! Jävlar, vad snygg den blev! Ett mästerverk ;) Ville knappt skära upp den ju!
Den var mycket uppskattad, speciellt av födelsedagsbarnet, som åt TRE stora bitar.


156161-142

Halvfärdig



156161-141

FÄRDIG!


JAG

 156161-140

Nu ska jag ta och skaffa mig en bilddagbok! =)
haha, oj, galet det kommer bli.

Uppdatering kommer.


Simon och Jag

Min stockholmsgrabb har ju varit hemma under påsklovet!  Igår var det dags för oss att ta en tripp inne i stan för lite shopping (bland annat köpa present till hans flickvän).

Kvart i ett ser jag bilen komma utanför. Och vem kör om inte SIMON? Har inte åkt med någon annan förutom Ina, och hon kör ju som säkerheten själv, men han var så duktig så! Haha, i och för sig har han kört på ett rådjur innan, så man vet ju aldrig hur det är med reflexerna! "Men den hoppade liksom in i mig från sidan, jag kunde inte göra någonting!?". Haha, nej, det är sant! Väl framme i stan så gick vi runt i typ alla affärer som fanns. Hittade även en present till hans flickvän (inte värt att skriva ut det här, världen är liten) och ett par jeans. Till Simon. Vilket kap ;) Haha, mycket intressant att gå på stan och shoppa med Simon. Han har en mängd åsikter om saker man inte ens tänkt på. Han har vidgat mina vyer! Tvingade in han i mina "tjejaffärer". Favoriten var Kicks, right? "Jag känner mig helt vilsen här! "Denna affären luktar precis som du" Haha. I all mening hoppas jag!

En annan tråkig sak som hände var att jag hade glömt  mitt busskort "hemma" (Magyar). Men jag köpte GLASS till oss sen på videmix iaf! Ben and jerrys.. mm...

- Simon, vad tycker du om den här parfymen?
- Den luktar... läsk. Du vet sån gamma som fanns förr i tiden, som inte hade någon kolsyra i.
- ?? xD

- Men hur träffades ni egentligen?
- Tja.. på torsdagen såg vi film. På fredagen såg vi film OCH kysstes. På söndag hade vi sex.

Självklart blev det mkt snack om relationer och sådant, vi kan verkligen snacka öppet om sånt. Vi ska iallafall skapa en blogg med lösenord som bara vi kan läsa, för jag behöver hans hjälp med en sån sak. Simon har ju alltid rätt, på gott och ont ska man säga!! 

10 juni (söndagen, efter sommarlovet) ska vi iallafall ha utvärdering och ses för att se hur allt gick!
Kul att vi fick en dag tillsammans Simon! Kommer sakna dig ju, men vi ses ju om mindre än två månader!

Och Simon har fan blivit vuxen
-  Han har ett eget icakort som han köper sin egen mat med.
- Han lagar all sin mat och tvättar själv ("Jag har inte krympt ett enda plagg ännu")
-  Han har inga kontanter på sig, utan betalar alltid med kort.
- Är stadgad sedan fem månader tillbaka

Men glöm inte att jag alltid kommer vara 17 dagar äldre än dig ;) host.

 156161-139 156161-138
156161-137156161-136


Vill ha sommarlov!


 

Palla Sova

Nu har ina somnat i soffan, den lilla stackaren. Hon vet inte om att jag skriver blogg, (ops.. nu vaknade hon "FAN VAD DU LÅTER?! TICK TICK TICK) oops hon snackar igen: Jag ska nog börja dansa varje natt innan jag somnar.. så jag blir trött.

Vi är rätt så trötta nu. Men va fan, vi lever livet. Eget hus, vad ska man göra?! Jo, sätta på stereon högt som fan och shaka lite! Allt ifrån techno till Spice Girls!

Vid midnatt tittatde vi på Click, men efter en timma så funkade inte det. HEHE.

Haha, nu har hon somnat igen.. Lilla gumman, hur ska det gå när vi är i Alanya en vecka? Hoppas att du inte somnar av allt shakande då!

Skriver osammanhängande, för jag ÄR TRÖTT!
Hur som helst.. hur ska jag ta mig hem?! haha. Jag ska nog ta med MagyarINAn hem till mig, om hon orkar.. We'll see about that.

Imorgon ska jag som sagt in till stan med Simon. Det ska bli kuuul! Ska snacka lite djupt psykologisnack med honom, haha! lus köpa en mycket intressant bok (hehe), en tröja o sånt där.

Djupa saker man kommer på när man är trött och vaken sent på natten
-
 Varför är vissa människor så långt borta, när de ändå är så nära?
-  Varför bortförklarar vi vissa beteenden så lätt?
- Varför frågar vi sådana frågor som vi egentligen inte vill ha svaret på?
-  Varför måste söndagar vara så "låsta"?

Fri tolkning såklart


Jag lever..

haha, jag är SEG på att uppdatera. Jag vet. Förlååt. I vilket fall har jag varit hemma hos Ina.. tja.. typ sedan torsdags! 


- Grillat (varav en gång i ösregn)
-  Druckit en massa strawberry daquiri.. (okej.. 4)
- Firat Mario
-Titta på en massa filmer (20 min grudge 2, crossroads, lejonkungen 3, Säg att du älskar mig. Och ja, det är en massa filmer för oss för vi är för rastlösa för film xD)
- Bakat en ashet tårta (bild kommer såklart)
- Jag, Pauline, Tina, Ina beställde pizza utan att "alla" visste om det( jag och Ina beställde en pizza, tina och Paui beställde en STOR familjepizza) så där satt vi med en STOR och en LITEN pizza framför desperate housewives




Och Ina och Jian i ett nötskal

- Pan pizza.. och en FIN drink
-Somna och sedan vakna klarvakna vid 4
- Laddat ner Spice Girs och sjungit som fan.. också med en fin drink

vi har gjort alla fula saker.. men med en FIN drink
Haha.. det är fulare än jag kan beskriva med ord, men det är SÅ KUL
Två själar i en tanke
2 nötter i ett nötskal


- Se så fula dom är
- Ja, jag vet, ALLA två

Nästa gång ska jag ha ett jävla block i bakfickan.

Snart ska jag ta lokalbussen hem (inga halmstadbor fattar xD) och städa mitt rum lite. Sen så ska vi nog ta oc lipa lite. Framför CLICK.

Imorgon ska jag åka in till stan med Simon, vi ska köpa en present till hans flickvän och så.. ska.. jag.. shoppa.. LITE. BARA LITE! grr..

Sen på kvällen blir DET FEST! En perfekt AG kväll ska det bli!

KÖSSHEJ!

Första grillningen i år

Igår var det en chill skoldag, det är helt underbart med lov nu!! Som jag har längtat!
Igår gick jag, Pauline och Ina på stan! Jag köpte en ljusblå tröja (ina hittade den, PIFF) hihi och ett par silveröronhängen med(ina framme i farten igen!) Ina är så duktig och hjälpsam och hon lyckas alltid hitta så fina grejjer till mig!! Love to you my Piff!

Igår var det alltså dags för första grillningen för i år! Mums, mysigt var det! Först så stack vi över till Sidsel och hämtade lite grejjer och bakform.. Hihihi, surprise, surprise! Sen så stack vi till Ica, handlade korvbröd och majskolvar! Blev lite solning också! =)

Klockan 9 börjde vi grilla. The grill master (ina) grillade finfina korvar, korvbröd och självklart majskolvar!! Jag var kvällens bartender och gjorde varsin frozen strawberry daiquiri till oss!!

För 1 pers
4 cl rom
2 cl limejuice
0.5 dl is
4-6 jordgubbar
1 tsk socker

Mixas bara ihop med en mixer, och glöm inte sugrör ;)


156161-134



Det kändes verkligen som sommar när vi satt ute på Inas altan med en massa ljus tända!! Vilken (sommar) kväll det var!!

Idag sov jag ut länge, till halv 1!! Sen så handlade jag och mamma sedan blev det långpromenad i skogen!!
Ikväll kommer två söta halmstadtöser hit och vi ska grilla ikväll igen!! KOMMER SAKNA DIG ALIS! Men det blir fler tillfällen, tänk på det älsk!! ♥

nu ska jag fortsätta se "A walk to remember som är en av mina favoritfilmer!!

156161-135

Snart så..

Italienska prov avklarat
Svenska tal avklarat

check, check!!

Är rätt så lättad, nu är det inte mycket kvar av skolarbetet innan lovet. Ska bara slänga ihop en engelska artikel, men det går rätt fort för det skulle bara vara på en sida.
Får se om jag hinner med att skriva uppsatsen med, hade varit gott att få den ur världen!


Imorgon blir det en något kortare dag, slutar 15.00. Haha, det hemska är att jag börjar tycka att det är tidigt, omg. Sen så blir det stan, ska fixa lite hemlighetsmakeri inför lovet.. Can't tell you.. yet. Efter helgen så..
Ska försöka hitta en tröja imorgon med, vill ha lite NYTT, min garderob ekar tomt tycker jag!

Nej, nu ska jag börja på artikeln, sen ska jag och Ina sola och bli lite bruna och fina och sedan blir det....

BOKNING AV TURKIET

Jag kan fortfarande inte fattar det. Det blir jag och Ina som åker. Det känns som att vi är två små barn som ska ut i vida världen, i moch för sig är det halv sant.. Men jag kan inte förstå det. Du & Jag, INA! Snacka om att vi ska äga Alanya, haha!

156161-75

Ja, jag vet att det låter uttjattat men jag kan inte hjälpa det. För sommaren 2007 kommer bli den bästa.


Moses 2

156161-129

Moses 1


156161-130

Tisdag

Har suttit och (nästan) skrivit klart engelskaarbetet! Det blir riktigt bra faktiskt, är riktigt nöjd! Ska bara skriva en kort artikel och sen en tillhörande ordlista men det är fort gjort så tänkte göra det imorgon kväll. Hade varit riktigt roligt att åka dit någongång i livet, varmt och gott som det är där! Det finns inga farliga djur där för människan heller(förutom skorpion!).

Det har varit en lång dag! Började med biologi och sedan en lång håla där jag skrev engelskan. Efter det var det idrott; vi körde step up(lamt) och boxning(som är riktigt kul, men jobbigt!) Ahh.. saknar det lite faktiskt, i love it! Ska börja träna det i höst igen, om mitt nya schema tillåter det förstås! Sofie var borta idag så jag hade småföretagande själv men det gick bra. Ämnet är lite halvtråkigt, men kommer med största säkerhet fixa VG på den kursen ändå! Matte C sista lektionen. SEN SLUT! Haha.. vilket tråkigt blogginlägg, jag vet..

Dagens höjdpunkter

- McDonals med Sofie, Paui, Alis, Ina
- Desperate housewives, hängde dock inte med alls eftersom jag pluggade.. Men ska se reprisen i helgen. Men OMG, vad sorligt det var ändå. Drama.

156161-133

Så stillsam och vacker. Bild tagen i Madagaskar.

Nej nu ska jag skriva ett tal i svenska hade jag tänkt mig i svenska. Mitt ska handla om picassoparken, så wish me luck!!


Nighty darlings


The beginning of a new week

Hemkommen från veckans första skoldag!

Jag är trött. Jag somnade inte förrens runt två i natt. Låg och vred och vände mig, men kunde absolut inte sova. Otroligt irriterande. Pluggade lite italienska mellan 1-2, blev inte mycket sömnigare av det som jag trodde jag skulle bli ;)

Klockan ringde tidigt, jag snoozade tre gånger men ungefär 20 min innan bussen gick insåg jag att det var dags att masa sig ur sängen, haha! Duschade, klädde på mig, packade väskan(glömde min älskade mobil,snyft) och tog med mig två äpplen med, som blev min frukost =) Haha. Jag har blivit som Ina; käkar ingen frukost(inte hungrig plus att jag aldrig hinner). Så ofta blir det ett päron. Konstigt nog är jag inte så hungrig vid lunch endå. Skumt. Yees.

Samhäll, första lektionen. Ska skriva ett valfritt arbete om ett samhällsproblem. Jag valde "sexbrott" så jag ska skriva om prostitution, trafficking m.m

Kemitråk, tur att vi hade projektsinfo mitt ialltihopa =) Det ska bli jätteroligt, jag och Paui ska hitta något bra för vi ska göra tillsammans. Men en sak är vi överrens och det är att vi vill göra ett projektarbete som ska "testas" på oss, haha! Så får se vad det blir

Jag slapp italienskaprovet idag med, hihi. Vilken lyckodag, aiiight!?

Nu tänkte jag övningsköra till gekås och sen blir det shopping... Ska försöka hitta lite trevliga grejjer till lovet och så.. =)

På tal om lovet.. DET KOMMER BLI SÅ SKOJ! Längtar.... men först blir det att ta tag i en jobbig skolvecka

Ciaoo (till de närmsta) och buongiornio till ni andra ;) haha.. jag gör framsteg

Till mamma

Förlåt mig!! Du är världens bästa mamma, och jag är egentligen en bra dotter ;) förutom när jag är dum som idag!!

Puss Puss från din förstfödda

156161-132

Förlåååt


April, April jag är en dum sill

Idag har jag blivit lurad två gånger, lättlurad som man är! Måste erkänn att andra gången jag blev lurad var INTE så rolig! Suck. Om jag hade haft ett rep i närheten hade jag nästan hängt mig (ironi) hääh. Men ändå. Mitt hjärta stannade. TACK GUD eller vem det nu är som bestämmer vad som ska ske, TACK, för att det inte var sant.

Lurad 1

Sis: Moses har spytt i bilen
Jag: VA!
Sis: HAHA, april, april

haha syrran, den var inte ens bra ;)

Lurad 2 (via sms)

Ina:
Gumman! Jag ska med till Ungern. Fan blir inget påsklov :S
Jag: Skojar du med mig...! Får du inte stanna hemma!?
Ina: Nej jag måste för att vi har bråkat och skit.. De hade köpt biljett utan att jag visste :S
Jag: Nej men alltså hade de planerat hela tiden då eller. Men fan då, finns det fortfarande ingen chans att du får va hemma ändå?
Ina: nej asså det är kört nu.. Fan :S Blir så jävla sur fan :S

Och då fattade jag, DUM DUM SILL


Någon annan som blivit lurad?

En lista

Blond eller Brunett 
Blåa ögon eller Bruna ögon  Gröna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Rock eller Rap
Rosa
eller Lila
Tv eller Dator
CD
eller Radio
Hockey eller Fotboll
Äpple eller Apelsin helst päron
Morgon eller Kväll
Berg-och-dalbana
eller Vattenbana
Guld
eller Silver
Nike eller Adidas
VH1 eller MTV
Sanning
eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
eller Springa
Stranden eller Bergen
Stan eller Landsbygd
Kärlek eller Lust
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Syster eller Broder
New York eller Los Angeles ska lätt till båda städerna någongång i livet
Svart eller Vit
Långt hår eller kort hår
Klänning eller kjol
Lägenhet eller hus
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Sverige eller Norge
Höst eller vår
Jeans eller leggins
Glasögon eller linser
Jul eller påsk Jul självklart, men detta påsklovet kommer bli roligt!!
Tv-spel eller data-spel
Afrika eller Asien
Bil
eller buss
Cowboy eller indian
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Husdjur eller bondgårds-djur
Mercedes benz eller Bmw
Nyår
eller Midsommar
Hetro eller bi
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod
eller Mp3 vill ha en Ipod =(
Lång eller kort

Moses badar

Idag har vi varit i Jansbergsjön och badat Moses lite. Han gör framsteg den lilla grisen =)

156161-131156161-130156161-129156161-128156161-127156161-125

Det är ju inte direkt så att han hoppar i frivilligt, en pinne är ju ett måste, haha! Så här långt ut i vattnet har han aldrig gått så är stolt över honom! Hoppas Moses blir som pappas gamla hund som bara sprang ner för bryggan och kastade sig i (här snackar vi magplask!)

Jag och Ina snackade lite om sommaren och jobb innan i morse. Vi ska söka ett till jobb, vi har ju stooora planer för sommaren+början av hösten =) hihi.

Jag har ju fått jobb på stora enso två veckor innan midsommar, men förhoppningsvis om det gå enligt våra planer så har vi jobb i juli med. Praktiskt med mormors lägenhet ju, så slipper man pendla till hylte var och varannan dag!

Working girls, det är vad vi ska bli!

Har fotat ett vårtecken ute i vår trädgård med!

156161-126

Scilla blommor, då vet man att det är vår!!

RSS 2.0