valborg

så var det dags för valborg, den mest överskattade helg(?)dagen som finns! bara en massa fylla och skit, positiv jag låter eller hur? :) iallafall så kommer jag att jobba ikväll, hade varit skönt att vara ledig en sån här dag, inte för att jag själv hade kört all in kanske, men just för att slippa alla fyllon man kommer träffa idag! gotta love them sometimes.. not! nej, men vissa är faktiskt roliga, ska inte dra alla över en kam, och dessutom brukar nattjobb gå sjukt fort, så det är ju bra det!

 jag jobbar & håller på, känns inte som jag har så mycket energi till annat just nu. jag var ledig igår och då passade jag på att sova ut efter mitt 15 timmars pass dagen innan. puhh! sedan åkte jag och selim till gekås. införskaffade mig de 2 rosa godbitarna som ni kan se nedan + lite annat småkraffs inne på gekkan.. blev mest beauty products och sånt. mycket trevlig dag! kvällen spenderades med the hills och the city tittande + fotboll! man får väl kompromissa lite ibland i guess!?

känns inte alls som att det är helg nu, noll fredagskänsla whatsoever.. men men, kan bero på att jag börjar jobba 21 ikväll.. nu ska jag iallafall duscha, sen röjja upp här hemma och sen ta tag i mitt liv (haha)




my new toys

 

 

 

 



snygga OCH bra OCH rosa ♥


too much of anything can make you sick, even the good can be a curse

varenda gång jag ska sätta mig ner och blogga så ger jag upp igen, känns omöjligt att få ihop ett vettigt inlägg liksom.. inte så att det inte händer något, tvärtom, men när man väl ska skriva ner allting så blir det lite kaos och då skiter jag i det, duktigt va?! ;) okej, slutbabblat. skyller på att jag är tröööött, ögonen är trötta och går i kors!

får helt enkelt bli en liten punktlista, blir enklast så;

♥ har jobbat i veckan, tis-fre. så det finns inte så mycket att säga om det. JO! min bil har gått sönder så jag har fått pendla, jobbigt värre?! haha. bortskämd jag låter nu, men jag är beroende av den bilen, det är verkligen en sån frihet att kunna köra vart man vill & när man vill. hoppas´att den är fixad snart iallafall!

♥ igår var jag på ett sexhomeparty(??) hemma hos min jobbarkompis my. haha.. det var minst sagt intressant. men det var mycket trevligt. blev utgång sen, det var en sån där perfekt kväll, som spenderades mestadels på gastons (mitt favoritställe förövrigt!). stack hem ganska "tidigt", jag var helt slut efter veckan

♥ idag har jag fikat med elsa på roberth's. vi jobbar tillsammans och vi har verkligen klickat bra med varandra, så vi satt och snackade bort ett par timmar där. sedan blev det espresso house där sandra, emilia och selim joinade oss. helt perfekt vårdag; solen sken och det blåste bara liiiite kallt (okej i skuggan var det svinigt kallt, men vad gör det? våren är här)

♥ jag och selim har ätit middag på wildwest steakhouse idag och sedan gick vi hem och tittade på die hard 4.

OCH NU.. selim är ute med sin kompis, jag var så trött att jag inte orkade följa med. nu ska jag sova, finns det något bättre?! längtar tills min älskling kommer hem, inte för att jag kan hålla mig vaken tills dess men ÄNDÅ..

imorgon åker vi hem till hylte igen och jag ska vila upp mig ordentligt för nästa vecka har jag min stängningsvecka på jobbet, jag blir trött bara jag tänker på det :P men, men, jag njuter iallafall att jag är ledig denna helgen! see yaaaaaaa!

PEACE OUT BIATCHES hahahah.. tagen för ganska exakt 3 år sedan. GOD NATT!




thursday, weekend and today!

updateringen har varit lite låg på sistone kanske ni har märkt ;)

i torsdags åkte iallafall jag, mamma och moses in till stugan på kvällen. vi käkade 3 rätters på wildwest steakhouse. Det var såå gott! jag åt kycklingvingar till förrätt, grillad kyckling med två olika såser och till efterätt blev det tobleronefondue med jordgubbar, marshmallows och maränger. på fredagen skulle jag egentligen jobbat men jag sjukanmälde mig för att jag fortfarande hade ont i munnen och var svullen. jag hjälpte mamma med städningen lite, annars var fredagen lugn!

på lördagen hade jag öppning på jobbet, slutade redan vid 15. sedan blev det middag med familjen och sen blev det en liten spontanutgång med emilia. vi förfestade i hennes lägenhet och sen gick vi runt till lite olika ställen. var hemma halv 5 haha.. jobbade 9.30 dagen efter, liiite tufft men det gick. efter jobbet fikade jag och ett par jobbarkompisar på espresso house. drack en stor chai latte. och sedan var det jobbmöte och sen åkte jag raka vägen till hylte och SOV! :) var helt slut efter denna helgen, men har haft skitkul!

idag är jag ledig, mamma väckte mig vid halv 10 och så gick vi ut med hundarna.. har städat lite, nu ska jag slänga in en tvätt och sen ta en välbehövlig dusch!!!

en snabb sammanfattning vad jag har hittat på when i was away! ciaooo


fight for this love






Operation

igår opererades jag som sagt.. eller ja, jag skulle operera bort min visdomstand i underkäken som tydligen inte vill komma upp på ett bra sätt! selim och mamma följde med till sjukhuset. fick röntgas först och sedan så var det dags för själva operationen. fick typ 5 bedövningsprutor (kändes det som, tappade fan räkningen till slut!) och sedan var hela mitt högra ansikte bedövat, no kidding! de snittade upp, borrade i tanden och till slut drog det ut den för att avsluta med lite härliga stygn i min kind :D fy farao. jag låg under en sån där steril duk så man såg endast min näsa och mun. kändes lite halvskumt, jag låg där och blundande och försökte tänka på annat. inte för att det gjorde speciellt ont men det klart det kändes ju obehagligt ändå!!

jag hade inte speciellt ont så länge bedövningen satt i men sen när det släppte så gjorde det ont. spottade blod hela dagen igår, kan inte öppna min mun något vidare direkt och sen är jag väldigt svullen. har köpt olika värktabletter plus en sån där munskölj som ska döda bakterierna i munnen så att det inte blir infekterat.

iallafall, nu ska jag köra selim till hans fotbollsmatch och jag ska en runda till apoteket. sedan ska jag storstäda här hemma, det ser ut som crap, massa tvätt är det dessutom.

skriver mer ikväll!

100412

shululuuuu!!

skönt att det fina vädret håller i sig, allt är bättre än regn & rusk tycker jag! även om man jobbar så känns allt liiite lättare! idag jobbade jag. inget nytt på den fronten direkt. efter jobbet var det dags för handledarmöte igen, satt och diskuterade lite och snart är jag färdigutbildad handledare! ska göra en slags verifiering på det på söndag, då jag ska utbilda min skiftledare, så vi får se om hon godkänner mig eller inte. lite halvnervöst, får nog öva lite samt skriva i min lathund så ska det nog gå bra. var färdiga efter en och en halvtimma sen tog jag och sosso bilen hem till hylte igen. till kvällsmat åt vi kyckling, bulgur med kikärtor, sallad, tzatziki och esme (ni vet den där röda, lite starka tomatröran som man får till brödet i turkiet). gött var det!

sen har jag hjälpt selim med sin läxa, han är verkligen jätteduktig och gör framsteg i sin svenska! härligt. var nyss ute en kvällspromenad med hundarna och nu blir det lite okey-spelande på facebook.

imorgon är det en jobbig dag för mig, har försökt glömma bort det men nu börjar det närma sig och jag blir mer & mer nervös! imorgon ska jag nämligen åka in till halmstads sjukhus och operera bort min visdomstand. känns läskigt, ska nästan ta och be om lugnande haha.. lite klen är jag. men det kommer nog göra ganska ont efteråt. det står att man kan få feber, blödningar och försämrad gapförmåga efter operationen och det låter inte så himla trevligt tycker jag!? har iallafall tagit ledigt i från jobbet imorgon och dessutom är jag ledig på onsdag också så jag hoppas att jag hinner krya på mig innan dess!





Ausch....




JAG LÄNGTAR ♥




ÅH, sex and the city 2 har premiär nästa månad!

helgen



igår sov vi ut, eftersom att jag hade jobbat natt + hämtat min syrra någonstans ute i fyllinge sisådär 5 på natten :P vi åt frukost och sedan gick en en lång promenad med hundarna i skogen först och sedan ner på stranden där de fick bada och leka av sig lite! Selim filmade faktiskt en liten snutt, får se om det går att lägga upp den här! var verkligen skönt väder, älskar när solen lyser men samtidigt så blåste det lite kallt speciellt på stranden! men gött att få sig lite vårkänsla tycker jag!

på kvällen gick vi ut och åt på restaurang, hela familjen. Blev verona. underbart god mat var det där, själv käkade jag en plankstek och vit chokladmousse till efterrätt.






Mysigt att göra någonting allihopa! vi åkte hem vid 10 och jag kände hur trött jag var! Selim tittade på barcelona-real, och jag följde halvt med samtidigt som jag läste mina bloggar. Selim var ute igår med sin kompis, så jag fick agera fyllechaffis. Satt inte uppe och väntade, var såå trött, så jag gick helt enkelt och la mig och sen väckte han mig vid halv 4 så åkte jag och hämtade honom.

idag har det varit en ytterst slappdag, var och handlade innan sen låg jag på soffan hela eftermiddagen & hela kvällen. tittade på 50 first dates också.

nu ska jag strax sova, jobb imorgon.


nya träningskläder

jag hade tänkt investera i ett par nya träningsklader och ev. löparskor när jag får min lön. hittade denna från bubbleroom classified. Blir lättare att komma igång med träningen om man har lite nya & snygga kläder, don't you think?!



hade tänkt köra igång med lite powerwalks och sen så smått börja jogga. känns inte så lockande att köpa ett gymkort just nu, vill träna utomhus och när jag själv känner för det! då gäller det bara att sluta röka först då min kondition är lika "bra" som en 80-årings ungefär..


a day in the sun

var framme i halmstad runt halv 3 tiden. vi gick runt & kollade i lite olika affärer och sen satte vi oss på en bänk på torget och köpte pasta! gott! jag tog kycklingcurry & selim tog en pastasås med kebab. sen fick det bli årets första mjukglass, jummi! finns det något godare än kulglass?! tog 3 kulor (polka, lakrits och melon. med strössel OCH hasselnötssås!) jag ska som vanligt ha ALLT på, men det blir ju såå mycket godare..

dagen har varit så skön, att bara strosa runt och göra det man känner för och inte tänka på en massa måsten. vi har spelat kort. jag har blivit intervjuad av min jobbarkompis elsa och vi har druckit kaffe och pratat. slötittat på tv. ätit burgare och chokladmousse. lovely

nu ska jag fixa iordning mig för jobbet. inte pepp. men 01-04 ska man väl klara av!? har lite ont i magen av allt gott käk jag har tryckt i mig, men så är det ibland :)

Ina, väntar på ditt mail! ♥


lovely friday

jag har fixat iordning mig & duschat nu, så nu är man människa igen! sitter och väntar på att selim ska packa färdigt, sen ska vi till stan! blir dock ingen shopping, men mysigt att gå runt och titta, sätta sig på en uteservering eller äta GLASS! älskar vädret ♥

nu ska vi kila, skriver mera ikväll!

ONSDAG

äntligen är min stängningshelg över, iallafall för denna månaden! Känns skönt, har varit riktigt tufft faktiskt.. har i princip jobbat, sovit, jobbat, sovit 4 dagar i sträck. Inte så kul direkt. Men igår var jag ledig, och idag har jag jobbat dag. Är ledig i helgen, det ska bli jätteskönt! ska hitta på en massa trevligheter hade jag tänkt och bara njutaaaaaaa :) nog om jobbsnack, det är ändå inte SÅ intressant att läsa om, eller hur?!

idag har vi iallafll haft en mysig middag med la familia med tacos & lyxchoklad och kaffe. Kändes nästan som en fredag! jag har även suttit ner och läst mina bloggar + tittat på anna ankas nya program när hon söker en assistent. Underhållande, men det var bättre när hon var med i hollywoodfruarna tycker jag.

känner att jag är inne i en "förändringsperiod", är sjukligt trött på vissa saker och känner att det är dags för lite nytt! ingenting jag ska gå in på så mycket djupare just nu då jag själv känner mig en aning förvirrad. Det finns så många grejjer som jag VILL ta tag i men det känns som att jag varken har tid eller ork för det. Bad excuse kanske, i know, för ALLT går bara man vill! får ta babystep och inse att allt inte går att fixa över en dag bara. 

 men jag är iallafall superglad att våren är på väg, det var hela 18 grader i solen tidigare idag. Man blir så lycklig och allt känns så mycket lättare när solen skiner. ♥ nu tänker jag dessutom på min lilla magyar som är nere & gottar sig i spanien, verkar som det går superbra (hade inte förväntat mig något annat heller iofs!) är stolt över my magyar, hon kommer bli den grymmaste bartender ever, och jag förväntar mig en massa goda sommardrinkar när hon kommer tillbaka!!

 nu ska jag gå och umgås med min pojkvän & sen blir det sängen. STORT plus för sovmorgon idag!! och hoppas att jag blir friskt snart, har nämligen varit förkyld i typ en vecka med världens hosta.. iu.


 


april april

har inte uppdaterat på en hel vecka (!). har inte haft lust till det helt enkelt, känns som min blogginspiration är totalt bortblåst men ska iallafall försöka knepa ihop ett litet inlägg nu.

Den senaste veckan har jag jobbat en del som vanligt. hämtade Selim i göteborg i tisdags, då han kom hem från finland. stannade till i borås, fikade och shoppade lite. väldigt mysig stad.

igår så var det uteserveringspremiär på bulls och cafét. dock var det smockat med folk när vi kom dit vid 7 tiden så jag och selim åt middag på inas place..  blev black&white för mig och mixad grilltallrik för selim. Det var gott! Sedan så slutade magyar jobba och vi åkte hem till stugan och drack öl och pratade innan vi stack in till stan. började kvällen som vanligt på roberth's och avslutades med dans på mårtensson + mat på donken innan vi åkte hem och sussade sött. idag har det inte hänt så mycket, har handlat + lagat mat, städat och framförallt sovit ut! jag jobbar natt nu i 4 dagar, har nog aldrig varit så opeppad på att jobba som jag är idag! urk!

mitt mardrömschema som jag kallar det, om någon skulle vara intresserad! ;)

idag: 21-05
imorgon: 22-05
söndag: 16.30-23.00
måndag: 15.45-01

KILL ME! men skönt att jobba påsken på ett sätt, får mycket cash iallafall och det är ju alltid bra..

nu ska jag börja fixa iordning mig och sen blir det jobb! tagga tagga!!!






På söndag lämnar min bästa vän landet för x antal veckor, men hon kommer tillbaka i sommaren(HAPPY!!) innan hon åker vidare ut i världen. HOPPAS DU FÅR DET UNBERBART MAGYAR, jag kommer sakna dig jättemycket! ♥

RSS 2.0