HEMMA IGEN!


Jag har varit i mormors stuga och kom hem idag. Det har varit ganska mycket party party.

That's all u need to know =)

HAR SAKNAT MIN PIFF SÅ MYCKET!!



I will be back someday, jag lovar!


Tjejer

På lördag tar vi en utekväll på BULLS!

Paui och Sofie ni har inget planerat på lördagskvällen hoppas jag? ;)
(eller jo, NU har ni det!!) jag hör av mig till er snaoort.

Ska bli kul å träffa mina "klasstjejer" igen!


KUL

HEJ

Imorgon är sista dagen på jobbet. eller så har vi semester ett par veckor och jobbar litw till sen. Vet inte det ännu. Hur som helst blir det nog bra det, eller vad säger du Gert? =)

Idag kommer mama o sis hem (om en timma!!) Missed u guys!

HEJ DÅ

Idag ska jag:
inte gå till rix (kassa artister + jobb)

istället ska jag käka mycket choklad (hoppas de köpt något på flygplatsen), kollar bilder från london, testa sminket de köpt till mig och talkin talking..


/ H

tisdag

Hejsan kära blogg

Idag har vi verkligen slitit (för vår lön), har bytat skivfilter hela dagen! Jobbigt och tungt är det! Men ännu en arbetsdag avklarad, tur att jag har min lilla Gert som underhåller mig på dagarna!!
Hoppas vi får två veckor till, då blir det till att spendera (ännu mer).

Har lyckats knäcka min skärm på min bärbara datorn. Smart. Kanske dags att ta och köpa en ny snart..? Har märkt att jag blivit lite av ett teknik-freak (brås på fadern min antar jag)

Just nu på önskelista
- En rosa Ipod Nano
-  En bärbar dator
-  En digitalkamera
- En mobiltelefon

Och så ska det såklart shoppas kläder i mängder. Längtar tills lönen.. kommer.

Just nu befinner sig mamma och syster i London. De har shoppat och sett harry potter på bio (hittils). Känns inte så jobbigt att inte jag är med, i och med att vi var där senast i mars.

Bad mamma köpa ett rouge och ett läppglans till mig iallafall. Och brittiska cosmo och glamour (turkietläsning, tillsammans med gossip girl-böckerna).

156161-229156161-228

Läppglanset är super, har inte testat rouget än. Men det blir nog bra det!!

Ikväll skulle de se musikal med, dirty dancing. Bad sis köpa ett "baby" halsband till mig, i "guld" och kursiv stil! Sexxi madda fakka

156161-230 Och vem träffade sis på i London...? Michelle-vad-hon-nu-heter. Haha. Hon lyckas alltid. Första gången vi var i London såg hon Sienna Miller och i mars såg vi Julia Roberts. Så för lite kändisspaning så ska man lätt åka till London.

Nu ska jag titta vidare på Victoria beckahm goes to America.


/bert

Vänskap

 

En vän är den som lyser upp
när hela världen har slocknat




156161-227

 

Oberörd

Först vill jag säga Grattis till Ina på 18 årsdagen (igår!)

156161-145 Ina gör det hon är bäst, hemma "fru" åt mig xD haha skojar.
 
Jag gav henne iallafall ett litet alanyakit, med skrubb, brun utan sol, ansiktsmask ovs, sånt man behöver för att bli riktigt sommarfräsch! Och sen så bjuder jag på den första middagen och drinken. Ibland är inte fantasin den bästa, men kul, det kommer vi ha!!

Igår när jag kom hem från jobbet så stack jag över en sväng och grattade Ina. Efter det stack jag hem, fixade till mig lite och städade mitt rum. Gäster på g! Kusinerna, momo o mofa och moster firade sosso! God mat käkade vi med. Efter ett roligt samtal med min kusin om alla hennes upptåg den senaste månaden blev jag lite festsugen. Jag drog med mig Ina (en halvtimma senare, rekord!!) och vi åkte in till stan. Där satte vi oss på en uteserveringen och beställde en fin drink!  Och så satt vi och tjattrade på som vanligt! Drinken var god, vädret var bra(lite kallt kanske) och det var en allmänt mysig kväll. Sedan en sväng till cafeet, och träffade paui, tina o phile. där det blev lite jobbig stämning. Men det löste sig tillslut (?). Och sen gick vi en sväng, mcD och hem med den (jobbiga) bussen. Jag och ina lyckades självklart pricka in så att vi satte oss precis framme de fem största fyllona i hela bussen. Ja, det var högljutt och nej, jag kunde inte sova. Däremot knäckte sig ina (read her blog)

Hemma vid fyra, då hade de börjat ljusna. Det var en speciell stämning på något sätt. Kan inte sätta fingret på det. Men det var ändå en trevlig kväll, just with Jian&Ina
Vi har det bästa framför oss!

Arbetsnarkoman, vill ha mer jobb!!
vi ska se om det kan fixas.


/ oberörd.

Jag har återvänt


Jag har återvänt!


Jag är rätt segbloggad när jag jobbar har jag märkt. Har ingen ork eller energi, men får skylla mig själv! Känner mig verkligen isolerad när jag bara jobbar och jobbar. Men samtidigt så är det ett bra jobb, jag(bert) och amanda (gert) har kul tillsammans och då går det så mycket lättare!

Nu är det denna veckan kvar och sen en till, sen är jag ledig
Lagom till det fina vädret hoppas jag! I och för sig (ja, jag vet, jag snackar om det jämt jämt, men kan inte sluta) så åker vi till Alanya om 17 dagar.

Kul att man har det roligaste framför sig fortfarande..

Hoppas det går vägen (höhö) för S håller tummarna.

Men tjejgänget från klassen, när ska vi ta och fira fiee? Vad sägs som inte nu till helgen, men nästa? Lördag den 21 kanske.. Vet att sofie (x2?) o pauii såklart.. läser min blogg iaf
Så vad säger ni? Haha.


wieeeho!

Jag är snart rik.


Nu pallar jag inte mer faktiskt. Nu har jag skrivit blogg

OCH TIPS!

Gossip girl är så bra som alla säger. L Ä S nu


image218


det är bara att jobba på

Fy fan vilket cp väder det är! Nu vär jag trött på regn, regn och ÅTER regn. Jag menar, okej, soligt kanske är lite att ta i, men det kan iallafall sluta regna. Då hade jag varit mer än nöjd.

Jag jobbar på som vanligt. Efter jobbet är man helt död, eller tränar (eller tränar iofs när man är död med) så det blir inte så mycket tid över till annat. Jag har börjat tycka att 23 är sent på kvällen. Då är det illa.

Iallafall så ska jag och Amanda jobba ytterligare två veckor till! MONEY!

Och precis en vecka efter jag slutat sommarjobba, så bär det av till Alanya.

Nu måste jag cykla tillbaka i (ös) regnet.

// Tjarå!

Ben and Jerry's

Surfade runt på nätet och kom in på Ben and jerry's hemsida. De har verkligen världens godaste glass!  Mums. Och nu har de kommit med tre helt nya smaker (i Sverige.. hehe). Annat var det i London när jag var där i mars. Där hade de glassbarer(!) med bara ben and jerry's glass. Snacka om heaven. Iallafall, de tre nyheterna var;


156161-226 Fossil Fuel - Vaniljglass packad med mäktiga chokladkaksbitar, chokladdinosaurier och virvlar av chokladfudge.

156161-225 Vanilla Toffee Crunch - Vaniljglass genomborrad av rejäla flak krossad chokladöverdragen knäck.

156161-224 och sist Vanilla Len och krämig vaniljglass, som dessutom är Rättvisemärkt.

Haha, jag vet, nu låter jag som värsta reklampapegojan, men det var för att jag kopierade det från deras hemsida ;)
Och JA, glassen är så god som alla säger! Nästa gång det blir dags för glass (snart om jag känner mig) så får en fossil fuel följa med hem. Den lät ju lätt godast. JAMI!

/ we all scream for ice cream

Monday.. again.

Denna dagen har gått så himla fort, timmarna bara flög förbi idag på jobbet. Känns faktiskt tråkigt att vi som är 17 år bara får jobba två veckor på bruket, hade lätt kunnat jobba där ett par veckor till, nu när tiden ändå gå så fort.  Men nästa sommar, =)

  Gick även en promenad med simon efter jobbet. 

 
Märker hur sjukt seg jag är nu , måste slänga i mig lite mat för att jag ska fungera normalt igen ;)

Ikväll ska jag nog ha ett sex and the city race, kolla på hur många avsnitt som helst och bädda ner mig i sängen och dricka te. Det låter nice. Så, så får det bli!

                                                    156161-223


 Nu är det 25 dagar kvar tills vi åker. Och nu ska jag umgås.

 /helena

Fullspäckad helg

Efter det senaste inlägget jag skrev så frågade simon om vi skulle gå ut och gå en runda! Me like.. Det blev en två timmars runda runt (hela?) hylte och snack om precis allt. Det var så fint väder igår med, riktigt fin sommarkväll. Sen stack jag hem och käkade lite och tog min cykel till Simon. Erika kom sen med och de käkade pizza och vi tittade på film. Okej, jag och erika somnade efter halva filmen men ändå ;) Så en mycket trevlig kväll faktiskt!

Vaknade tidigt idag. Kusinerna kommer och ska fira Sosso. Så jag har städat hela mitt rum + min garderob. (Båda var kaos innan) så nu är här nystädat och fint. Haha.

Ikväll ska jag träffa min magyar, har jag inte träffat på hela veckan ju =( Vi ska "göra hylte" idag med långpromenad, äta på någon pizzeria (här finns ju typ.. 5 st nu.) och bio. Oceans 13 går ju ikväll.

Men nu ska jag duscha och sånt där.
Ps. Nu fungerar min (kamera) mobil så nu ska jag börja uppdatera min bilddagbok igen. Och få in lite bilder i tråk - bloggen. Det ska vara lite bilder, man pallar ju inte läsa all text kanske xD


/Hejdå

RSS 2.0