BAKIS?!

Nej, men det kändes lite så när jag vaknade imorse. Igår var det iallafall en mycket bra dag! Började med att jobba på dagis mellan 8.30-13. Lagom chilltid och mysigt att leka med barnen. Sedan åkte jag hem till Hylte igen och vi packade och lite sånt för att sedan åka in till stan och shoppa lite. Jag köpte två tröjor och "latex" leggins på Gina och sen ett halsband på H&M. Selim köpte ett par svarta skor som faktiskt var jättefina! Sedan avslutade vi med lite pizza/kebabtallrik inne på Capri.

Sedan var det jobb IGEN mellan 20-06, gick bra och tiden gick snabbt! Slog mitt personliga säljrekord också, nästan 3500 kr/h!

Idag har jag bara sovit ut och sen köpte vi hem mat från burger king och nu sitter jag och slappar framför tv:n =) mysigt, dock är det så JÄLA kallt här inne, jag ska snart ta en låååååååång (eller ah, så länge vi har varmvatten kvar) & het dusch för att värma upp mig igen....

Blir att bara vara hemma nu (ska se om det finns något socker här hemma är sååååååååååå godissugen!) sedan blir det jobb ännu en natt (22.30-04.00)

Sen är jag ledig fram tills nästa fredag (dyker säkert upp något emellan, men ändåååååå)

Herrå.

Torsdag

Väldigt fantasifulla rubriker jag kommer med eller hur!? Har inte varit och skrivit på en sisådär hundra år (som vanligt med andra ord!).

En negativ sak med hösten är att jag blir så JÄVLA TRÖTT rent ut sagt. Energinivån ligger på noll och jag orkar ingenting känns det som. När jag vaknar är jag död & trött, hela morgonen och hela eftermiddagen samt kvällen är jag trött. Väldigt frustrerande, det känns som att de dagar jag jobbar är det det enda jag orkar med. Suck. Jag skulle verkligen behöva en energiboost, börja träna + käka massa frukt & grönt + sluta röka men hur kul är det på en skala när man kan ligga och gotta sig framför en film med lösgodis i detta kalla höstrusk?! Vilket i-landsproblem jag har ändå!

Idag har jag iallafall jobbat på dagis, det har varit helmysigt att träffa mina barn igen! Träffade dem i somras, så de har ju växt till sig. awww. Önskar att jag kunde jobba mer på dagis istället för donken (klagar INTE) MEN det är bättre betalt, arbetstider och inte lika stressfullt. Har varit ovanligt harmonisk idag måste jag säga, har inte behövt ha tusen saker i skallen och springa runt som en liten skållad råtta med pipande pommeskorgar. Det var iallafall ett välbehövt break om man säger så.

Annars då... Selim har ju som sagt börjat i skolan nu. Den är måndag till fredag och så läser de 3 timmar; 9-12. Det går jättebra för honom tycker jag och han lär sig snabbt så det är ju en lättnad! Härligt att det går framåt och att han har något att göra de dagar jag jobbar. Är säker på att han kommer kunna prata flytande svenska och förstå det mesta bara inom ett par månader.


Imorgon ska jag jobba på dagiset först mellan 8.30-13 och sen vankas jobb hela natten (eller hela helgen för att vara mer exakt!). Hoppas på en runda på stan antingen imorgon eller lördagen, jag vet att jag är lite tidigt ute men jag vill börja köpa lite julklappar (lika bra att passa på medans lönen fortfarande är hyffsat intakt höhö).

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och sedan gå och lägga mig och nana!!


tjooooooooooooooooooooooooo

Idag är jag ledig (jag skriver verkligen bara i bloggen när jag är ledig, är typ död de dagar jag jobbar.. latmask..!) Vaknade vid halv 9 och körde Selim till skolan. Sedan var jag duktig och städade båda mina rum. Så nu var det fixat! Sedan så var vi på banken, satte in lite pengar på mitt sparkonto (känner att jag verkligen samlar vuxenpoäng nu, bravo till mig). Öppnade även ett bankkonto till Selim + internetbank. Sedan stack vi till pizzerian, Selim har ju blivit homies med dem nu så vi fick en kebabpizza (specialare) två pizzasallader och 2 läsk för 50 spänn! Som hittat. Tippat har vi även gjort, så nu hoppas jag att vi blir rika ikWäll

Nu är jag trött, ska nog ta en liten powernap snart och sen tvinga någon stackare att slinga mitt hår.

Puss


Måndag

Måndag igen, veckorna går rysligt fort, but what else is new? Jag har jobbat i helgen och igår åkte vi hem till Hylte. Tittade bara på tv och läste mina nya böcker (den 4:e i Twilight serien och ego woman).

Idag började Selim skolan, men nu ringde han och sa att lärarna var på möte i två timmar så de kunde "plugga hemifrån". Jag sa att, vad bra, då kan du hjälpa mig att städa! Jag kommer och hämta dig..  haha, då ville han helt plötsligt GÅ! Så typiskt honom. Fast han är en underbar pojkvän också, t ex igår hämtade han flingor med mjölk och höll min bok medans jag åt dem. Så puttinuttigt. Aja whatever.

Nu ska jag iallafall sätta igång med städningen, mitt rum ser ut som jag vet inte vad (med andra ord som vanligt) dessutom måste jag tvätta. Suck. Alltid när jag är ledig måste jag städa alt tvätta, sååååå glammigt. Höhö.

Imorgon ska jag klippa mig 8.30 har inte klippt mig sen mars i år. Vill fortfarande ha det långt.. Får se om jag tvingar syrran att slinga det imorgon också...

Jag saknar ALANYA, sitter och lyssnar på skön house musik nu.. graow!


Gossip Girl

Veckan har bjudit på lite jobb och annat. Har varit så himla trött så det är inte sant. Idag sov jag till 13 (!). Normalt?! Nu sitter jag i stugan, har lagat mat ikväll. Blev det vanliga; pommes, bea och kyckling. Men det var gott! Sitter och kollar på gossip girl säsong 2 igen, har snart sett klart den. Lagom tills tredje säsongen börjar på söndag. ska jobba inatt mellan 1-4. Blir samma imorgon natt också. Sen är jag ledig 2 dagar. Nice. Nu ska jag kila. Skulle behöva lägga mig ner och vila lite med tanke på hur mycket kladdkaka jag tryckt i mig

blääääääääää

skulle stannat hemma igår istället... Kvällen började bra, lagade mat; kycklingklubbor, pommes, turksallad och beasås. Det var gott, fast klubborna var lite konstigt kryddade.. Jaja.. Sen blev det ostbågar och chokladpudding framför matchen. Fan vad lamt att Sverige förlorade..

Nåväl. Efter matchen fixade vi till oss och sen satt vi och spelade backgammon och drack öl. Sen tog vi cyklarna in till stan och gick till corner. var ganska lång kö (??) och sen när vi äntligen kom fram var det tydligen fullt. Men, men, vi lyckades ta oss in där ändå. Drack en öl och en redbull vodka.

Sedan skulle vi mova vidare till Mårtensson, men där kom jag tydligen inte in för att jag var för ung (!?). Sen när har de blivit så hårda liksom.. Det var leg - 87. Är säker på att det var en massa fjortisar där inne... LAMT! Alltså sånt här får mig verkligen på dåligt humör. Det finns knappt några (roliga) ställen att gå till i Halmstad och även om man är som jag (20) så kommer man inte in. Så jävla lamt, speciellt om man jämför med Alanya. Mårtensson är fan INGENTING om man jämför med t ex havana eller bellman. Blääääääääääääääääääääää. Nu saknar jag Alanya. Blir nog inte så många utgångar, har totalt tappat humöret för allt sånt. Har till och med roligare hemma framför tv:n.

Idag ska jag jobba 15-22. neee, är inte på humör för det heller.



längtar tills imorgon då den här jävla otursveckan är över :(

Lördag

Jobb & stängning igår. Gick ganska snabbt som tur är. Var hemma och sov runt 6- tiden, men har vaknat för en timma sen, klarvaken. Tack så mycket att ni är så tysta här hemma när man jobbat. Verkligen, tack.


Jag ska iallafall ta det lugnt i eftermiddag, ska städa upp här hemma och lite sånt. Blir nog även en del gossip girl tittande och läsande.

Ikväll blir det match och sen blir det utgång..

Blir tyvärr inte mer spännande än så här, skriver snart igen.

Fredag & back to work

Kändes lite off att skriva så, men så är det. Nu är mina 3 lediga dagar slut! Vi har mest slappat framför gossip girl (har sett klart första säsongen nu så blir att börja på den andra också ;) Igår var vi i stan också, Selim köpte en tröja och jag köpte ett linne, sjalar och mössa och lite annat småplock.

Idag ska jag iallafall jobba 20-05. Är glad att jag är ledig på lördag (imorgon) för jag är ALDRIG ledig på lördagar. Men för en gångs skull är jag ledig, så det blir nog att kolla på matchen & sen utgång förhoppningsvis. Man får passa på menar jag..

Nu är det dags för frukost, passade på att sova lite extra idag.

Puss&kram

hej hej

Igår jobbade jag, det gick la bra i guess. På vägen hem gick det dock inte lika BRA.. eller ah, vad ska man säga..
Det började med att jag såg att en polisbil låg bakom mig. Såg det inte innan.. Och sen så börjar sirenerna tjuta och de börjar blinka på mig.. Jag trodde det menade att de ville komma fram så jag flyttade mig så att de kunde köra förbi. Men nehe. Det var mig de ville åt (magyar kan du tänka dig paniken jag hade?!)

Fick köra av till en sidoväg och det visade sig att jag hade kört 21 km för fort.. bra gumman =) naaaaaaat.

Mitt körkort blev indraget och jag fick betala 1500 kr....



Nej, riktigt så var det inte, men det var jävligt nära. Tror att dessa poliser var väldigt sjyssta, fick en tillsägelse bara.. PUH! tur att man har en bra käft, försökte spela på the good girl kortet och det verkade funka (????). Jaja, lucky är vad jag är. Behöver inte tillägga att jag höll hastigheten sen påväg hem!?


Idag är det en ledig dag, är även ledig imorgon och på torsdag. När jag vaknade såg jag att jobbet hade ringt mig 3 gånger. Jahawww. Idag ska jag iallafall vara hemma & fixa lite... Är skönt att vara hemma i Hylte för en gångsskull så man kan fixa med saker och ting. Har ju inte så mycket grejjer i stugan.


Nu ska jag väcka lilla gubben som fortfarande sover och sen blir det frukost.


Herååååå

Sunday Sunday Sunday

Nu är vi tillbaka i hylte.. har varit en trevlig helg faktiskt! Synd att det regnade en hel del igår när vi var på Liseberg, fast som tur är så var det uppehåll en stund så att vi kunde åka lite. Det var ingen kö till några attraktioner, så det var bara att springa upp & ner och åka som man ville. Göttans.

Åkte hem igår vid halv åtta tiden, köpte med lite maxmat och cheesecake som vi käkade innan jag jobbade igår natt mellan 23-04. Gick inte så bra igår, kändes som man hade tankarna på andra håll. Jaja.. Idag har det blivit mycket slappning, har inte gjort så mycket mer än att städa och så. Har även träffat min älskade magyar en sväng. Nu ska jag iallafall mova mitt ass vidare till soffan, blir film & mys nu...

Ska ladda in bilder när jag har tid, Selim var som galen på Universeum så nu har vi typ 50 olika bilder på ormar & hajar (??) haha. Dock så dog batterierna när vi kom till lägenheten i Göteborg så det blev det tyvärr inga bilder efter det.

puss & kram


Göteborg

Hej snyggingar!

Jag sitter i Göteborg förtillfället. Jag och Selim har varit på Universeum och efter det träffade vi på en gemensam vän från Alanya! Var runt på avenyn & nordstan. Har faktiskt shoppat lite.. Ett par skor, en kornblå klänning, strumpbyxor, underkläder och lite smink. Var även inne en runda på systemet och köpte lite vin till ikväll. Det blir utgång, vilket ska bli sjukt kul då jag aldrig festat i Göteborg innan. Ska iallafall hem på förfest hos ett par och sedan vidare någonstans. Synd bara att det är så sjukt kallt.. Ingen Alanyavärme direkt, men jag trotsar vädret ändå! (kommer säkert ångra mig men whatafuck!) Har bara ett problem, har parkerat bilen utanför Liseberg och förfesten är på andra sidan Göteborg typ. Så måste dit först (coldish) och betala en ny P-biljett. Innan 2 och en halvtimma.

Imorgon blir det Liseberg, får se till att vakna ganska tidigt (och gärna inte bakis) då man ska åka massa karuseller =D

Ska sminka & fixa håret, hörs säkert imorgon.


RSS 2.0