BAKIS?!

Nej, men det kändes lite så när jag vaknade imorse. Igår var det iallafall en mycket bra dag! Började med att jobba på dagis mellan 8.30-13. Lagom chilltid och mysigt att leka med barnen. Sedan åkte jag hem till Hylte igen och vi packade och lite sånt för att sedan åka in till stan och shoppa lite. Jag köpte två tröjor och "latex" leggins på Gina och sen ett halsband på H&M. Selim köpte ett par svarta skor som faktiskt var jättefina! Sedan avslutade vi med lite pizza/kebabtallrik inne på Capri.

Sedan var det jobb IGEN mellan 20-06, gick bra och tiden gick snabbt! Slog mitt personliga säljrekord också, nästan 3500 kr/h!

Idag har jag bara sovit ut och sen köpte vi hem mat från burger king och nu sitter jag och slappar framför tv:n =) mysigt, dock är det så JÄLA kallt här inne, jag ska snart ta en låååååååång (eller ah, så länge vi har varmvatten kvar) & het dusch för att värma upp mig igen....

Blir att bara vara hemma nu (ska se om det finns något socker här hemma är sååååååååååå godissugen!) sedan blir det jobb ännu en natt (22.30-04.00)

Sen är jag ledig fram tills nästa fredag (dyker säkert upp något emellan, men ändåååååå)

Herrå.

Kommentarer
Postat av: Bib

Burger King????? Trodde att dom var bojkottade!

2009-10-31 @ 20:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0