Ina&Jian

Igår var det en väldigt bra dag i mitt puffliv!
Hade tänkt vara duktig att ta den tidiga bussen in och plugga lite, men sov en extra timme! Dock hann jag med allting igår, skrev i min lilla rosa bok i etik och livsfrågor på bussen in och sen var jag effektiv och skrev mitt filosofipapper på 40 min innan lektionen började! Till och med jag har mina stunder då jag kan vara effektiv.. En soft lektion. Sedan så målade jag, Paui och Fiie klart våra "ansikten"! Och sen så fortsatte min lovely day, träffade Ramona och sen kom Piff och joinade.. Satt ute i vårsolen! Sen så hämtade mamma upp mig och magyar och vi åkte till stugan och fikade. Sen blev det roadtrip hem till hylte! Vi handlade fruktsoda, margaritamix, baconchips, 2 sandwichglassar och cigg! Här skulle de bunkras upp för lite minifest!

Så fredagskvällen bestod av margarita, strawberry daquiri, klättra i träd + bilen (?). Tog massa bilder, så hoppas magyar vaknar och kan skicka över dem! En fet morris hann även med + 134 ciggpauser och klagning över våra kära boyfriends.. Dock är de söta 95 % av tiden, men vi girls måste ju få klaga lite när vi väl kommer igång ;)

SÅ.. idag.. är ensam hemma också.. Även om sos kommer ikwäll.. Hade tänkt fortsätta mitt "nya" effektiva liv genom att skriva mitt arbete "det goda livet"..
Filosofiska tankar is the shit.. öhhhh...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! =)


Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0